ivodivo може и така да е,няма да споря,просто написах какви са ми наблюденията до сега![]()
ivodivo може и така да е,няма да споря,просто написах какви са ми наблюденията до сега![]()
Проблема не е в телевизора, а във факта че обикновенно цифровата на кабелните оператори не е качествена! Ситуацията с КТ е същата. Булсата са горе долу добре в това отношение, особенно ако се вземе качествен приемник с цифров HDMI интрефейс - нещата почват да биват и на SD - то!Първоначално публикувано от ivodivo
![]()
Даам ТВ-то се справя добре но се изненадах, че с цифровия си кабелен тунер със сигнал от МСАТ качеството на картината отстъпва на това от Булсат-а със неговия си приемник и връзка през скарт към ТВ-то! Малко се разочаровах от МСАТ...
клиентите направо ме изумяват................... по празниците се избиха за LG 26LH2000 и Panasonic 26C10P
Аз също търся 26 инчов.От това което прочетох по българските и чужди форуми-най добро предложение е Sony KDL-26V4500!Но май във България вече не се предлага!
Виж това : http://www.zora.bg/main.php?p=produc...згледай го на място най-добре.Първоначално публикувано от docks
Тез пък тояги от къде ги намери :-)Първоначално публикувано от nkd
"...In 2006, the Turkish electronics company Vestel, owned by the Zorlu Holding corporate group, bought the Finlux brand; it now focuses on flat panel TV sets and other consumer electronic products like DVD players/recorders and DVB sets. All production and other related operations in Finland have been discontinued."
Ами иди и виж Finlux в Зора използват панели на Самсунг , и тези модели, които видях са с отлична картина . 26" е 1920х1080 !?!? А че се правят в Турция го знаем отдавна ,то и Самсунг не се прави в Корея нали ?Първоначално публикувано от KPAHK
Определено търся 26 инчов но не full 1920/1080,
имам един портативен 10 инчов марката е SUPER-китайски естествено,идеална картина вади-нативната му резолюция е 640/480-просто заспива на хубав сигнал-
Та и мойто мнение е за SD телевизия засега по дoбре 1366/768.Филипс също имат 26 инчов,даже видях че са пуснали и Full,но не ме интересува!Записах си представените със ips матрици и сигурно от тях ще си избера!
А в главате ми вече се върти конфигурацията със 46 инчов но само за синия лъч.Май ще имам два телевизора в хола!
Абе виждал съм стоки правени в турция и чесно казано ако трябва да избирам бих взел китайска стока! Турците правят чудесен локум и баклава, ама нещо техниката не им е силна страна.Първоначално публикувано от nkd
А и като вземем предвид че цените не са много надолу от някой доказали се марки - май това не е най-добрия избор.
Здравейте,
трябва да купим телевизор за кухня ( около 20"-25" ) с бюджет до 500 лева. Трябва да се закачи на стената.
Знам че бюджета е силно ограничен, но моля препоръчайте ми някой модел, който да е мъничко по-свестен.
Здравейте,
трябва да купим телевизор за кухня ( около 20"-25" ) с бюджет до 500 лева. Трябва да може да се закачи на стената.
Знам, че бюджетът е силно ограничен, но моля препоръчайте ми някой модел, който да е мъничко по-свестен.
Понапъни се за този, поне има и двата тунера http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053651, под 500 лева ако вземеш нещо няма да има цифровите тунери и гледай да не вземеш нещо с размер 16/10.
Здравейте, Бихте ли ме посъветвали какъв 26" LCD да си взема, ще се ползва за сателитна
телевизия и dvd и DivX филми, разстоянието е ограничено максимум 2.0-2.50м. и ме съмнява че 32" ще дойде много за това съм се ориентирал към този размер. След "малко" четене тук и там се спрях върху тези два модела LCD, SAMSUNG LE-26B450 и LG 26LH2000, кой от тях е по-добре да си взема. Приемам и други предложения.