Вземи си минимум 32 инча ако ти е възможно разбира се! Според мен за това разтояние дори 40 инча ще е добре! Под 32 инча не си заслужава понеже не са на ниво нито от към матрица нито откъм обработка на СД сигнал...Първоначално публикувано от tiomir
Вземи си минимум 32 инча ако ти е възможно разбира се! Според мен за това разтояние дори 40 инча ще е добре! Под 32 инча не си заслужава понеже не са на ниво нито от към матрица нито откъм обработка на СД сигнал...Първоначално публикувано от tiomir
tiomir -e при това растояние ти си направо за 37" не за 26....Първоначално публикувано от tiomir
Ако си вземеш 26 инча само след 2-3 дена ще ти малее и ще съжалиш ,че не си взел по-голям размер.Помисли добре и ако се решиш пиши с какъв бюджет разполагаш -за да ти предложим нещо.
Прав си hristoslav2. Бюджета ми е м/у 900-1000лв, но се оказа че имам сериозен проблем с мястото на което ще бъде LCD-то, широчината на мястото е 800мм, и малко по-голям вече ще пречи скоето трябва да се съобразя.Първоначално публикувано от hristoslav2
Няма ли начин да направиш някакво разместване ? Поразгледей по големите модели в магазина-вземи си и рулетка да ги измериш на място.Първоначално публикувано от tiomir
Няма начин, това е мястото за TV на секцията (801мм), така че наистина с ролетката по магазините и да меря като изоглавен телевизори, ще се гони и десета от мелиметъраПървоначално публикувано от hristoslav2
, егати ограничението от към място и следователно от към марки и модели. А след това в другата тема за 32" LCD.
![]()
Аз имах същата дилема при разстояние точно 800 мм,има доста модели които влизат примерно филипс, шарп, са под 780 мм, обаче аз си взех плазма 42 инча и я сложих извън секцията,пред другата стена , така че ако ти се е въртяло в главата това, помисли и за този вариант.
За телевизор и озвучаване се мисли преди обзавеждането! Приемайте го като някакъв вид инсталация... Аз лично не съм изпадал пред дилема: по-голям ТВ или обзавеждане, но ако се наложи избирам по-големия ТВ...
И аз си мислех, че 32" ми е достатъчен, но сега ме е яд, че не взех по-голям. Колега нямаш ли възможност със стойка да го сложиш на стената. Аз също нямах място и си реших проблема със стойка. Но 26" купувай само, ако наистина нямаш друг вариант. Определено после ще съжаляваш.
Здравейте,LG26LU5000 ли е варианта за 26 inch с DVB T/C , Full HD и слот за карта?Ще се гледа МСАТ на растояние от 1-1.5 м,затова не искам по-голям.
За този размер няма никакъв смисъл от такава висока резолюция на матрицата ама това е друг въпрос! Аз бих ти препоръчал за разтоянието ти 32 инча!Първоначално публикувано от bogivarna
Успешна ли ще е комбинацията ако взема например SAMSUNG LE-26B450 и го ползвам както за гледане на цифрова кабелна, така и за PC монитор? Проблем ли е резолюцията му от 1366 X 768?
Преди време пак с ваша помощ се отказах от варианта да взема LCD монитор, който да ползвам и за телевизор, поради лошото представяне при подаден ТВ сигнал. А обраният вариант пък има ли някакви недостатъци - говорим за постоянно ползване като монитор, а не да пусна някой-друг филм от време на време.
След задълбочен анализизборът ми се сведе до:
SAMSUNG LE-26B350
SAMSUNG LE-26B450
SAMSUNG SM-P2770HD
SAMSUNG SM-T260HD
LG 26LD320
LG M2762D-PZ/C
Задължително пояснявам, че размерът е 26-27 поради тавана в парите, а той е 700лв. и предназначението - втори телевизор.
Основният въпрос е има ли нужда от такава висока резолиция - максималното разстояние е 2.5м vs по-хубава матрица.
DVB-T е задължителен, DVB-C е пожелателен
приемам и други предложения
По мое скромно мнение ти нямаш никакъв избор. Освен Samsung 26B450 можеш да погледнеш и Sony 26EX302 ( 700 лв.).Първоначално публикувано от freelander
Здравейте,
Едно интересно предложение от "Carrefour". Макар и 22'' - LCD монитор с TV тунер LG 227WDP-PZ/C, 1920x1080 full hd, 170/160 ъгъл на виждане и....... т.н.. А и цената му е интересна - 379лв..
И абсолютно прав си ...Първоначално публикувано от l_zarev
Интересно ми е и друго - дали някой в България обръща внимание на цените на този вид стоки... направо са пълен смях