Мислил ли си разликата в цената да я вземеш като кредит или изплащане от фирмите в магазините?Първоначално публикувано от ostavime
Едва ли е нужно да правиш компромис с покупката си и после да съжаляваш.
Мислил ли си разликата в цената да я вземеш като кредит или изплащане от фирмите в магазините?Първоначално публикувано от ostavime
Едва ли е нужно да правиш компромис с покупката си и после да съжаляваш.
Мислил съм, но един ипотечен ми стига.![]()
За колкото пари имам, такъв ще взема.
ПриветПървоначално публикувано от ostavime
Ако се понапънеш още малко, можеш да вземеш
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060630
По-нов модел, матрица - Самсунг, пълни настройки на картината, добър контраст и цветове. Повече тунери, добро представяне на SD сигнал и отлично - на HD. Оптимално решение за цената си... Все още.
![]()
Благодаря за чудесното предложение, но бая ще трябва да се напъна, като включим и стойката (около 50-60 лв.).Първоначално публикувано от adtomov
![]()
Мисля, че ще трябва да е нещо 37" за 1000 лв.
Спирам за момента, защото мисля, че започвам да ставам досаден.
Благодаря на всички отново.
П.С. Имам колега, който ако не се лъжа ползва някаква карта за намаление от Техномаркет. Някой сеща ли се в какъв размер е отстъпката?
Поне аз не знам да има карта с по-голяма отстъпка от 5%. Тоест - като при поръчка по интернет.Първоначално публикувано от ostavime
P.S. Като за 37 инча... Май по-приемливо предложение (откъм опции/тунери) не можах да намеря, от това :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052892
Здравеите на всички в форума. Ще се взима 22.или23 инча спрял съм се на LCD телевизор LG 22LG3100.Казаха ми в технополиса че е с двата тунера цифрови.Имали ги наистина.Благодаря предварително за всеки съвет. Моля ви отговорете ми.![]()
Но не е Full HDПървоначално публикувано от adtomov
Иначе благодаря за предложението.
20% отстъпка от Самсунг, ако станеш абонат на Quarto.Първоначално публикувано от ostavime
Това мислил ли си го като вариант?
Като се заядете за това Full HD, знаете ли за какво става въпрос въобще. Гледам 37 инча ТВ с нативна резолюция 1024Х720 и съм много доволен. Не се чуди @ostavime P37C10Y е твоя ТВ.
Тази оферта май важеше до края на 2009 г., макар, че още стои на сайта на Mtel.Първоначално публикувано от bgm
Здравейте,
Има ли някой наблюдения върху този модел LG 50PS3000. Ще се радвам на някакви препоръки и мнения.
Много тъп въпрос, но да питам все пакКакви видове приемане на телевизия има ?
И още един въпрос ако мина на Булсат примерно и ми дадат своя приемник за телевизията им, а аз като имам DVB-C,DVB-Т тунер на телевизора, не може ли само антената и картата да си взема ? Или може ли да си купя приемник и антена, по добри ли ще са тези устройства от техните и колко струват горе-долу.
Само с антена и карта няма да стане ! Ще ти трябва и подходящ модул в който се слага картата и след това в телевизора .Цената на модула е като цената на приемника , който обикновено са дава безплатно от кабелния оператор .Има много добри приемници , но и цените са прилични над 1000 лв. , но трябва да са съобразени с начина на криптиране на картата на Булсатком . Иначе инфо има в форумите за сателитна техника !
C DVB-T/C тунер не можеш да хванеш директно Булсатком или ITV , телевизорът трябва да има DVВ-S .Има такива модели ,но задължително в най-горният клас ,където цените са високи. Не си залужава за нашите доставчици да се набутваш за твой тунер и антена ,защото качеството на сигнала още преди излъчването им е посредствено .Първоначално публикувано от mi7ko7
Някой ползва ли UPS на ТВ- то си? Ако да, нека сподели модел и как се държи!