Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 20 от 358 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Така си е сега съжелявам че и аз им станах спонсор преди няколок седмици.тонколони и ресивър за над 2000лв.че сега и телевизор за около 4000 мислех да вземам.ма тоз път ще ме извинят.като вземат повечето хора да се орeнтирват да пазарят главно в чужбина ,бързо ще се научат.аиде стига спам вече,но много е долно да вземаш 5 пъти по-ниска заплата а пък цените ти на всичко да са по големи.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от petrakis19
    Samsung LE40B650 или Phillips 42PFL8404H

Исках да ви питам - какво ви е мнението, в този ценови диапазон има ли по-добри модели ?
    И за двата не знам дали плейват филми XVID със субтитри, или пък MKV. Уж се рових по нета, а нищо не намерих.
    Също така не знам дали може да им се сложи USB за WiFi интернет, и какви функции въобще имат в интернет...

Кажете ако имате някакви впечатления плс

А и не знам дали има някаква разлика при обработката на сигнала при тези модели
    мерси предварително
    Някой някакво мнение ?

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

На филипса със сигурност не му се отдава плейването на субтитри през флашка, за самсунга и идея си нямам. Аз мисля да разреша проблема с филмите и респ субтитрите с един външен HD player нещо от рода на WD TV™ Live HD Media Player. Мисля че това е най-удачния вариант.

5. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от didko
    На филипса със сигурност не му се отдава плейването на субтитри през флашка, за самсунга и идея си нямам. Аз мисля да разреша проблема с филмите и респ субтитрите с един външен HD player нещо от рода на WD TV™ Live HD Media Player. Мисля че това е най-удачния вариант.
    Мерси
    аз за мене лесно, свързал съм компа към ТВ-то и нема грижи, ама търся нещо за майка ми, хем да гледа добър сигнал от Булсат, хем и да може да се пуска чат-пат по някой филм от флашка
    Аз и не знам като качество, рпоцесори и панели как се сравняват... бе голяма каша

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Не може за всичко да се обвиняват магазините. Промоциите не зависят само то тях , а най-вече от фирмите производители и техните маркетингови отдели. Същноста на промоцията е да "промотира" тоест да представи нещо най-вече ново и тук е момента да се вземе нещо хем ново хем на добра цена ( например Самсунг 40В750 преди 6мес. като нов модел 3139лв в промоция тогава 1999лв. тази цена още не е достигната) А за вече старите модели си е намаление или направо разпродажба за мострите.
    За покупки от чужбина сме писали много и преобладаващото мнение ,е че риска не е особено оправдан.
    Мерси
    аз за мене лесно, свързал съм компа към ТВ-то и нема грижи, ама търся нещо за майка ми, хем да гледа добър сигнал от Булсат, хем и да може да се пуска чат-пат по някой филм от флашка
    Аз и не знам като качество, рпоцесори и панели как се сравняват... бе голяма каша
    След като държиш да се гледат филми от флашка изборът е само един- Самсунга , има медия плеър , който що годе върши работа и чете субтитри на кирилица.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мерси
    Нали знаеш, че телевизорите не се оправят със DTS звука. АКо не искаш да обучаваш майта ти да преконвертира звука не разчитай изобщо на тоя вграден плеър.
    Вземи й един нисък клас телевизор, сложи й един ДВД плеър с USB и да гледа. Ако е като моята майка няма и да разбере разликата,

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Оказа се вярно че и от магазините четат форума - на място да ги намалят от 15 те ги увеличиха
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051 - стара цена 978 лв
    Не знам дали от конкретния случай може да се заключи това, но имайки предвид, че темата набира скорост и популярност все повече (~страница на ден) - аз ако бях на тяхно място нямаше да подценя това явление.

10. Тук е от
    Jan 2010

Мерси, пичове
    Доколкото разбирам Philips-a е по-добър като технология, но няма медия плеър

Мерси пак !

11. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    то това не може и промоция да се нарече.СМЕШНИЦИ !!!!! дано тез които правият тези промоции да прочетът и следващите пъти намалят с повечко и повече продукти.не да ce гаврят с нас,че друго освен фалит не виждам какво ги чака ако продалжават така.Гледам Старозагорският ТЕХНОМАРКЕТ много устремено се е насочил към ФАЛИТ.До преди няколко години беше фрашкан.Cега от година на година се по празен става.Даже ги гледам сега и мебели почнали да продават. утре може и да вземат да спрът напълно с техниката и да се орентират към нещо друго.Че като гледам всеки взе да се орентира кои от Германия кои от Италия кои от USA си купува техниката.
    Мда монопола на ТМ и ТП няма да е скоро толкова голям.Ето аз примерно работя във фирма занимаваща се с продажба на компютри и всичко около тах.Някои от големите вносители на такава техника, от няколко месеца започнаха да продават и телевизори, цената е почти като в ТМ или по-ниска.Фирмите си скючиха договори със съответното предсатвителсто за България и всичко е ОК.Така, че ТМ ще трябват да се съобразява с това, все още им е широко около врата, защото хората не знаят, че от където си копуват компютър може да си купат и ТВ.Единствения недостатък е че понякога наличноста е по-малка, ама за разлика примерно 100-200 лева всеки би изчакал примерно седмица или 10дена.Със сигурнос от такива фирми се продават Sony и Philips, защото и ние ги продаваме.

П.С. Така че обърнрте се към вашия компютърен дилър и го попитайте.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от sisan
    Мда монопола на ТМ и ТП няма да е скоро толкова голям.Ето аз примерно работя във фирма занимаваща се с продажба на компютри и всичко около тах.Някои от големите вносители на такава техника, от няколко месеца започнаха да продават и телевизори, цената е почти като в ТМ или по-ниска.Фирмите си скючиха договори със съответното предсатвителсто за България и всичко е ОК.Така, че ТМ ще трябват да се съобразява с това, все още им е широко около врата, защото хората не знаят, че от където си копуват компютър може да си купат и ТВ.Единствения недостатък е че понякога наличноста е по-малка, ама за разлика примерно 100-200 лева всеки би изчакал примерно седмица или 10дена.Със сигурнос от такива фирми се продават Sony и Philips, защото и ние ги продаваме.

П.С. Така че обърнрте се към вашия компютърен дилър и го попитайте.
    Вярно е аз дори си мислех че има някаква грешка-специализирана фирма за продажба на пц (и всичко свързано с тях) да продава ТВ-та

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

sisan, всичко зависи от вида договор за внос - дали имаш ексклузивитет (някой от трите вида) или не. ако имаш - разиграваш си коня. ако нямаш - внимаваш в картинката. компютърни фирми, продаващи перални, аптеки, продаващи обувки, бакалии, продаващи цимент... всичко е възможно

nkd, повярвай ми, бил съм от другата страна и мога да те уверя, че губещи промоции няма, но свръхпечалби има
    пример - плазма панасоник s10e:

11 окт 2009 - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg375652 - 1349
    5 дек 2009 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365 - 1599
    около коледа/нова година - 1699
    днес (12 януари) - 1499

уверявам те, че дори и най-ниската й цена (1349лв) не е била губеща

е, от кого зависи гъвкавостта спрямо търсенето и респективно достъпността на даден продукт?
    от производителя, продаващ ти го на 1000, или от продавача, който може и на 1349 да е на печалба, и на 1699 да е на печалба?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    sisan, всичко зависи от вида договор за внос - дали имаш ексклузивитет (някой от трите вида) или не. ако имаш - разиграваш си коня. ако нямаш - внимаваш в картинката. компютърни фирми, продаващи перални, аптеки, продаващи обувки, бакалии, продаващи цимент... всичко е възможно
    Не съм толкова навътре с правата по договори за внос и предсатавителство. но мисалта ми беше следната.
    Решаваш да си купиш ТВ.Първо влизаш в интернета и почваш да четеш форуми и да питаш тези, които знаят повече от теб.След примерно 10 дена, след изчитането на редица мнения и препоръки от по-знаещите си избираш примерно 3 модела ТВ.Второ палиш колата, метлата или квото имаш и отиваш в ТМ.Гледаш 3-те предварително избрани от теб, и одобрени от знаещите съфорумци модела, теставаш и на края си казваш е този ме кефи, този е моят ТВ.Трето казваш си, абе тея от ТМ много ме дразнят, щото точно когато реших да си купя ТВ, и точно тогава вдигнаха цената на моя избранник егати късмета....теглиш им една благословия и си тръгваш.Четвърто вдигаш телефона на пича примерно Иван от фирма Х от която си си купил компа лаптопа на жената и всякакви други компютърни глезотии и му викаш "абе Ванка четох, че вие компютърджиите сте продавали и ТВ" .отговора "ами да продава ме". Палиш пак метлата и отиваш до Ванката.След проведения разговор му казваш харесал съм си един примерно Филипс на какви пари, ще ми го дадеш, дават ти цената която нее по-скъпа от ТМ.Поръчваш си го ако го има вносителя на склад утре си го вземаш, ако ли не изчакваш определеното време и това е.

Каква е разликата примерно с ТМ: първо щете обслужат добре щото Ванката не иска да си губи клиентите( а на консултанта в ТМ му е се тая),второ получаваш си гаранцията дадена в този случаи от Филипс България, която дава и ТМ,трето ако нещо недай си боже стане с техниката, щото всичко се случва, можеш да вдигнеш телефона на Ванката и да му кажеш "аре бе Ванка какво стана с моя ТВ, вече една седмица стои в сервиза и той ще се постарае да го оправят далеч преди 29 ден както става в ТМ, защото закона казва до 30 ден инъче сменяйте цялото изделие.

П.С. Това имах в предвид като писах предното си съобщение.
    П.С.С. Извинявам се за дългия си разказ.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Като че ли най-големите намаления на някои нови модели за 2009г. бяха през октомври ,примерно Toshiba42xv635d от1699 на 1349лв. Очакванията за големи намаления в края на 2009 нач. 2010 не се състояха , а моделите вече са миналогодишни . Новите модели като дойдат скъпи и пак почваме да чакаме Годо.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Така се получава , когато човек има богат избор от стоки и начини на покупка и доставка ! Преди доста време нямаше цветни ТВ , а ако имаше се чакаше на опашка и се правеха списъци с чакащи ред ! Клиента винаги има право , НО ДАЛИ ИМА ПРАВА ?

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    nkd, повярвай ми, бил съм от другата страна и мога да те уверя, че губещи промоции няма, но свръхпечалби има
    пример - плазма панасоник s10e:

11 окт 2009 - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg375652 - 1349
    5 дек 2009 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365 - 1599
    около коледа/нова година - 1699
    днес (12 януари) - 1499
    съжалявам за допуснатата грешка, около коледа/нова година цената е била 1299, но по-важното е, че от ДНЕС, цената вече е 200лв нагоре

(както и на още няколко, които следя, при които увеличението е 100лв)

евала, техно! евала, маркет!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 358 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе