Потвърждавам, при мен Самсунг А8 серия определено има едно меню където казваш колко да обработва картината, сложил съм го на "авто" и някой канали определено се вижда, че ги оправя.Първоначално публикувано от nkd
Потвърждавам, при мен Самсунг А8 серия определено има едно меню където казваш колко да обработва картината, сложил съм го на "авто" и някой канали определено се вижда, че ги оправя.Първоначално публикувано от nkd
Привет !
Присъединявам се към питането на KOKOMANIA![]()
Явно тези два модела се набиват на очиСамо че аз гледам за 40 инчовите (Samsung LE40B650 и Phillips 42PFL8404H)
Исках да ви питам - какво ви е мнението, в този ценови диапазон има ли по-добри модели ?
И за двата не знам дали плейват филми XVID със субтитри, или пък MKV. Уж се рових по нета, а нищо не намерих.
Също така не знам дали може да им се сложи USB за WiFi интернет, и какви функции въобще имат в интернет...
Кажете ако имате някакви впечатления плс
А и не знам дали има някаква разлика при обработката на сигнала при тези модели
мерси предварително![]()
Здравейте.Каня се скоро да си закупя нов телевизор и попаднах на вашия форум и виждам че можете да ми дадете съвет.Колебая се между тези два:http://www.sony.bg/product/t32-w-ser...eType=Overview или http://www.samsung.com/uk/consumer/t...urnurl=.Ако няко може да даде съвет ще съм му много благодарен.
Здравейте, ще купувам телевизор и моля за мнения ,ще го ползвам за гледане на телевизия ,филми,монитор за комп. въобще за всичко горе долу до 1900 лв първи LCD ще ми едо 42 инча с добра картина на SD i HD малко съм пристрастен към SAMSUNG i PANASONIC .A и да питам плазмените добри ли са за ползване като монитор за компютърът.Малко съм скаран с темата ще прощавате .Чакам съвети!!! Благодаря !!! А и ще гледам мачове то маи личи от името
до много грешен извод си стигнал :DПървоначално публикувано от snoopdoggystyle
lazarus18
го каза но вие не четете![]()
Плазмите ги забравете за монитори да се ползват, има си LCD за целта, иначе за мачовете е перфектна плазмата .Първоначално публикувано от vasetolevski
От тази нова промоция май единствено SONY KDL-32W5500K ми се набива в очите(имам в предвид 32-ките).
Поздрави за @lazarus18 за обективното и безпристрасно мнение по-горе.
OFF - Тук в нашия малък град, в един от магазините, като влезеш и най отпред набичени със прекрасна картина SAMSUNG-и. Като минеш на задните редове всички други марки пуснати на аналогов сигнал с лошо качество и предават отвратително. Клиента остава с пвечатлението ча SAM са №1. Нали от там им правят отстъпки после след продажбата на продавачите.
http://www.technomarket.bg/promo.php промото на ТМ
прави впечатление цената на Sam. UE-40B600![]()
Оказа се вярно че и от магазините четат форума - на място да ги намалят от 15 те ги увеличиха
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051 - стара цена 989 лв
ами вярно е, как няма да е вярноПървоначално публикувано от jonov
но нали се сещаш, че това е нож с две остриета, и те може и да спечелят няколко хилядарки от увеличението, но складови наличности не се чистят с увеличения, а новите модели напират, и в един момент може конкуренцията да ги пусне преди теб, а ти да си висиш със оскъпените стари
аз за умрял човек от не-имане на нов телевизор не съм чувал, но пък за нови поршета и ягуари трябват пари
в тази конкретна ситуация силата е в клиента, а не в продавача
нищо интересно както винаги от тез промоции
Xинтересното е че правят само промоции на ТВ-тата ми да вземат да направят малко и на ДВД системите (домашното кино)
не им ли омръзна да стоят повечето модели в магазините с години![]()
то това не може и промоция да се нарече.СМЕШНИЦИ !!!!! дано тез които правият тези промоции да прочетът и следващите пъти намалят с повечко и повече продукти.не да ce гаврят с нас,че друго освен фалит не виждам какво ги чака ако продалжават така.Гледам Старозагорският ТЕХНОМАРКЕТ много устремено се е насочил към ФАЛИТ.До преди няколко години беше фрашкан.Cега от година на година се по празен става.Даже ги гледам сега и мебели почнали да продават.утре може и да вземат да спрът напълно с техниката и да се орентират към нещо друго.Че като гледам всеки взе да се орентира кои от Германия кои от Италия кои от USA си купува техниката.
Съгласен съм с venci79, пълна подигравка с НАС потребителите. Първо ги чакахме една седмица-и сега какво едно голямо НИЩО.![]()
![]()
![]()