Най-важното е, че на теб ти харесваПървоначално публикувано от kalin_as
Със здраве да си го гледаш
![]()
![]()
Най-важното е, че на теб ти харесваПървоначално публикувано от kalin_as
Със здраве да си го гледаш
![]()
![]()
Мерси - пробвах го и на обикновен SD сигнал и на FULL HD и на игри - качеството ме задоволява - няма мазане и квадрати![]()
Здравейте, някой ако има информация как да влеза в сервизното меню на телевизор 32LG2000 и на телевизор 37pfl5604h на Philips моля да сподели.Искам да си купя лсд на Philips модел 37pfl5604h но не съм сигурен дали ще ми дадът нов запечатан телевизор или н'якой който е работил цифра време.казаха ми 4е това мога единствено да го проверя от сервизното меню .Благодаря
За Филипса, виж в темата за Филипс. Има го написано и обяснено на няколко места.
Blagodarq ,но маи тези двата не са 100Hz, LG поне пи6е 4е са толкова
Здравейте, вчера след дълги прегледи в Технополис/маркет,Зора купих Panasonic TX-P42U10E.
В ТехноМаркет...
Oт всички модели, които си бях набелязал( Panasonic TX-P42U10E,Panasonic TX-P42S10E,Panasonic TX-L42U10E,Panasonic TX-L42S10E,Toshiba 42XV635DG,Samsung LE-40B550,Samsung LE-40B530,Toshiba 40LV685DG) имаха Toshiba 42XV635DG,Samsung LE-40B550,Toshiba 40LV685DG,Panasonic TX-L42U10E само като мостри.Питах дали имат запечатка в склада на Panasonic TX-L42U10Е, но те ме уверяваха, че мострите ако нещо трябва да им се развали до сега щяло да се прояви, един от консултантите каза: че ТВ вече било "тествано" като е мостра.Помолих ги да проверя колко време е работил, при което един от тях категорично каза, че не може защото преди време развалили един телевизор като му пипали в сер. меню.Каза ми, че най-добрите модели LCD в момента били на Samsung, но били по скъпи.След това поразгледах и Toshiba 42XV635DG пак го помолих консултанта дали мога да видя колко време е работил той ми отговори като го купя тогава мога да пипам каквото си поискам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ядосах се)
В Зората...
Нямаха и един наличен модел от това което исках, но бяха много учтиви и ме попитаха ако искам да ми го доставят до вкъщи или да дойда утре пак...
В ТехноПолис...
Първоначално харесах Panasonic TX-P42S10Е, но вече не беше на промоция и цената беше 1600.До него обаче беше Panasonic TX-P42U10E и се замислих стрували си за един VGA и HDMI да дам 300 лв отгоре.Попитах ги за други модели дали имат в наличност запечатани, но нямаха.Проверих на моят Panasonic TX-P42U10E колко време е работил, гледах за дефекти(изпробвах повечето научени неща от форума) и го купих.Питах консултанта, защо повече модели ги имат само като мостри, а той ми отвърна,че фирмата им първо зарежда 3-те най-оборотни магазина (София - Цариградско шосе,Мол и още един в София).И така нямах много избор, но съм доволен от покупката си.
Специални Благодарности на![]()
adtomov,hristoslav2,nkd,lazarus18 и всички останали помогна ли ми с покупката
![]()
Може ли да ми помогнете с настройките за контраст,яркост и тем подобни настройки и режими, за да постигна най-качествена картина.
Благодаря Ви !!!
mi7ko7 честита покупка и да те радва дълги години!
честито, със здраве да си го гледаш.Първоначално публикувано от mi7ko7
Аз веднага след нова година си взех TX-P42S10E и съм мноогоо доволен така че и ти би трябвало да си щастлив.
Относно настройките си ги правя само от потребителското меню и ми е достатъчно.
Тези от ТМ иТП и т.н. полудяха, как може да вдигнат цената на вече миналогодишен модел? Явно искат да продават и други модели щото този TX-P42S10E беше на страхотна далавера на цена спрямо качество.
ПриветПървоначално публикувано от mi7ko7
Първо - със здраве да си гледаш телевизора! Наздраве!![]()
За настройките на контраст и най-вече яркост можеш да ползваш диска "Digital Video Essentials" на Joe Kane
http://masters-tb.com/details.php?id=34388&edited=1
http://isohunt.com/torrent_details/3...ls?tab=summary
http://isohunt.com/torrent_details/9...ls?tab=summary
Там си има всичко необходимо и казват как се прави, но на ингилизки...
![]()
а това видео само за LCD-та ли важи или и за ПлазмитеПървоначално публикувано от adtomov
Първоначално публикувано от LilScrappy
Даже и за електронно-лъчевите тръби. Чак да не повярваш, но е истина. Сваляш ISO-то или файловете (зависи от конкретния download) пържиш ги на двуслойно DVD и си имаш калибровъчен диск. Само че е само на ингилизки
P.S. За притежателите на HD DVD има и Digital video essentials HD :
http://torrents.to/search/isohunt/Di...ssentials%20HD
E, това вече си е само за плоскопанелни телевизори, поне HD ready
![]()
Благодаря много adtomov !Първоначално публикувано от adtomov
Тея верно не са в час с тези увеличения на цените ... чаках 1000 дена Плазмата 42Г10 да падне , и сега какво 1799 лв. Хахаха, е как да си купиш от България нещо което ти идва с цели 600 лв. по-скъпо.
Луда работа е тука в БГ какви цени им слагат на новите стоки не е истина просто, а какви ни са заплатите ужасни
и аз чакам промоция на един модел но засега цената стой твърда давидим докога
скоро се очакват новите модели ТВ-та представям си в началото колко процента горница ще си сложат и след 6-8 месеца ценат ще е дръзтично по ниска от първоначалната и тогава ако няма намаление на старите модели от миналата година ще взема да видакак стоят нещата а поръчване от някоя съседна страна че тука не се издържа просто гледам някои модели 100 лева надолу след 1 месец 100 нагоре само те си знаят кво праят
Просто вече няма да им мине номера
преди две годи май беше са набутам за един самсунг 32 инча 2500 и след точно 6 месеца беше с 1000 лева надолу
втори път не мисял да давам пари за нова стока на която в началото цената има бая голяма горница
Същото ще стане и сега с тея 3Д-та голяма работа ще са в началото и изведнъж рязък спак ще има на цената
Просто не може тука 46 инчов модел да е 2900 а в УК да е 2050 !
Ебати наглите хора сме тука народа няма пари ВИНАГИ ще бъдем в криза а цените ни са просто не високи а убийствено високи
Къде ги гледате тия цени? В цяла Европа 42G10 е около 1600 лв български пари по онлайн магазините. Тука е 1700 с онлайн поръчка. Колко искате да падне цената?Първоначално публикувано от bimbata