Търся за мама и тати 32 инча до 700-750 лв. ТВ, моля да ми препоръчате кой от старите модели си заслужава! Ще се гледа само СД сигнал, без УСБ да се ползва и тем подобни екстри...
Търся за мама и тати 32 инча до 700-750 лв. ТВ, моля да ми препоръчате кой от старите модели си заслужава! Ще се гледа само СД сигнал, без УСБ да се ползва и тем подобни екстри...
Според мен за тези пари TOSHIBA 32AV635 е най- доброто.Oсобено на SD.
За съжаление не мога да побера по-голям. Дайте плюсовете и минусите на тази плазма, моля.Първоначално публикувано от jovko
http://zora.bg/main.php?p=products&s...=10870&hotels=
да попитам - а LG моделите с вграден плеър поддържат ли DTS звук?Първоначално публикувано от LilScrappy
Здравейте всички. Следя с голям интерес мненията Ви по темата за LCD телевизорите. От известно време и аз се "оглеждам" за LCD. Спрял съм се на 37", но моделите които съм си избрал (37B650; 37LH5000, 37lh5000) така или иначе не ги намалиха, нито по Коледа , нито след това. Бих Ви помолил да ми предложите модел с бюджет от 1200-1300 лв. Ако е възможно да е 100Hz; да има USB, да има голям контраст ....(май много искам за тези пари).
е какво правите тогава - конвертирате всеки филм??? то по добре тогава през компютъра да се пусне - там декодери винаги има на разположениеПървоначално публикувано от v.b.p.
За съжаление това е вариантите за гледане на .mkv файлове с ДТС звук - преконвертиране на звука и гледане от плеара на ТВ-то, иначе от компютър или външен ХД плеар, тогава сваляш и гледаш.
ПриветПървоначално публикувано от georgi1970
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053677
Само няма 100 херца, ама не му и трябват с тая хубава матрица. По-добро предложение не ми идва наум.
![]()
Здравейте, след дълго чудене свих избора си до тези две 42" LCD-та - PHILIPS 42PFL8404H и LG 42SL8000, но не мога да реша окончателно, а трябва да го взема до 2-3 дни. Ще помоля по-знаещите съфорумци да дадат мнение/съвет, като да отбележа, че аз все пак клоня към Филипса. Благодаря!
ФИлипса май го няма наличен вече. Иначе бих избрал LG-то ако не те притеснява лъскавия панел.
Да, прав си, сега проверих и наистина го няма в софийските Техно-та. В такъв случай, явно ще е LG-то, лъскавия панел не е проблем.Първоначално публикувано от lazarus18
момчета проблем ли е ако телевизора е бил мострен и как да проверия колко часа е работил.става въпрос за
52W5500 За нещо друго да гледам ли ако се окаже че е бил мострен.
Типа матрица ,който ползва SL8000/8500 S-IPS има при гледане косо нисък ъгъл на виждане в добавка с лъскавият панел(всъщност това е допълнително стъкло на разстояние от панела) нещата се влошават . Така че добре огледай пак и прецени обстановката у вас . Имай предвид ,че в магазина са надути до дупка като параметри и пак отразяват яко.Първоначално публикувано от AlexT
Действително ще го погледна още веднъж тази вечер, но не мисля, че проблемът с отразяването и ъгъла е толкова сериозен. Ще го гледам фронтално и върху него няма да пада пряка слънчева светлина или пряка светлина от лампа. А това, че матрицата е S-IPS е по-скоро предимство, тъй като ще го ползвам често за гейминг, а тя има по-нисък input lag от S-PVA.Първоначално публикувано от nkd