PANASONIC TX-P42G10E модела е от миналата година - мостри по магазинитеПървоначално публикувано от dsmt
погледни моделите от тази година
PANASONIC TX-P42G20E
PANASONIC TX-P42S20E
PANASONIC TX-P42U20E
PANASONIC TX-P42G10E модела е от миналата година - мостри по магазинитеПървоначално публикувано от dsmt
погледни моделите от тази година
PANASONIC TX-P42G20E
PANASONIC TX-P42S20E
PANASONIC TX-P42U20E
Това, че някой HD телевизор няма PC вход, но има HDMI ще влияе ли на качеството на 720p филми гледани на телвизора от лаптоп, чрез връзка DVI-HDMI.
Да-в положителна насока. HDMI връзката е за прдпочитане пред PC вход.Първоначално публикувано от LexHammer
При някои видеокарти е възможно при връзка DVI-HDMI ,да нямаш звук и може да се наложи да пуснеш още един кабел за звука /стерео жак 3,5мм/.
hristoslav2, тези с "20" не са ли от тази година?
PANASONIC TX-P42S20E
PANASONIC TX-P42U20E
Първоначално публикувано от hristoslav2
Да от тази година са 2010.Първоначално публикувано от deian
Миналогодишните са
PANASONIC TX-P42G10E
PANASONIC TX-P42S10E
PANASONIC TX-P42U10E
2011 година ще бъдат
PANASONIC TX-P42G30E
PANASONIC TX-P42S30E
PANASONIC TX-P42U30E
Някой може ли да каже каква е матрицата на SONY 40EX508, защото в ТМ е 1599 лв. а ЕX500 e 1699 лв., а 508 е със сателитен тунер, заради който основно съм се насочил към него. Благодаря предварително.
Би трябвало да е S-PVA защото EX500/EX508 са напълно едно и също с изключение на добавения сателитен HD тунер при 508. Друго е интересното, дали той ще сработи с картите на нашите сат оператори?
С Булсат сработва. За другите не знам. Интересно е, че и на външен вид ЕХ500 и ЕХ508 имат различия. А никъде не видях стикер с вида на матрицата. Само серийния номер и модела.
Отвън няма и да видиш стикер. Може да видиш такъв ,ако погледнеш през решетката /вътре/,горе в дясно/на гърба на телевизора.Първоначално публикувано от #22
Обикновенно има изписани 3 реда с инфо + EAN код.
Blazer може да погледне и да каже каква е матрицата. Би трябвало да е същата.
Точно по въпроса за матрицата щях да ви питам, но забравих, добре че сега ме подсетихте.
Нали попринцип ЕХ500 е с матрица на Sharp ? И би трябвало, както и вие казвате, и ЕХ508 да е със същата матрица, защото различията им са в добавения тунер, както всеки казва.
Интересното е, че като питахме в магазина (Деком) каква е матрицата и дали е на Sharp, продавачът каза доста изумено и убедено, че Sony никога не са имали Sharp матрици и винаги си ползвали техни, и измърмори, че имало някой вече със Samsung матрици или нещо такова ... на мен лично ми стана доста смешно, защото много добре знам, точно от този форум бях чел, че определено Sony имат Sharр матрици, така че или аз нещо не съм разбрал или (както и предполагам) продавачът в магазина е бил зле информиран.![]()
Точно в Деком ми казаха, че каква е матрицата е сервизна информация и нямам право на нея. Била Сони, а не Самсунг.
А във 37"-те модели сигурно е MEGASONY![]()
Явно, година след последното четене почти нищо не се е променило от гледна точка на 'легалния' DivX TV:Първоначално публикувано от hristoslav2
L'Harmattan TV - available worldwide (...wealth of documentaries and storytelling...)
не бих искал да правя заключния, ма малко напомня някои индоbvlgari премеждия напоследък от тази страна на канала (The Channel).
Кажете НЕ на widgets, поне ЗАСЕГА, поради домуването си ТУК...
Към момента за тукашното положение, най-добрия подход в средносрочен хоризонт е TV с HDMI (1.3 за бога) и нещо като DIVA (.mkv).
Ако сте почитател на планетаи HD angel, не се колебайте, времето е ваше, предлагането и ще нараства експоненциално, и в недалечно бъдеще ще има HD притурки, към труп, 24 парцала, монтьор, знахарка, лична драма и пр.