Ами като се стопли малко времето защо не отидеш до най-близкия град, където го има и да си го вземеш? При всички положения пътя ще ти бъде под 500 лв.Първоначално публикувано от Georgo
Ами като се стопли малко времето защо не отидеш до най-близкия град, където го има и да си го вземеш? При всички положения пътя ще ти бъде под 500 лв.Първоначално публикувано от Georgo
Такъв ли е сезония характер на телевизорите по повод ценообразуването?Първоначално публикувано от hristoslav2
вярно, че във Варна всичко що-годе свясно в диапазона 1800-2000 лв. е обрано.... и понеже наистина парите се топят като снега отвън, какво ще кажете за промоцията на Филипс 40PFL8664H - струва ли си 2500 лв. (вярно с някакъв блу рей плейър, ама за него май не видях много положителни отзиви...). Другият вариант е да взема Samsung 40B750 пак около 2500 лв. (а иначе мерака ми е за Samsung 40B650 - побира се и в бюджета и в изискванията ми, ама НЯМА и НЯМА и НЯМА). Изчака ми се търпилото вече, на ръба съм дали да вземам нещо, или да почакам още малко (колко???), и струват ли си тея 500 лв. свръх бюджета ми (ще трябва да се спират цигарите май..., че и други работи...)?
В метро Варна вчера сутринта имаше два броя 40В650 , провери дали са свършили.
а защо има САМО два броя при тези с----и да попитам аз
Благодаря на всички за съветите и мненията ви! От два дни съм горд собственик на Panasonic L42U10E! Радвам се че ви послушах, най вече за размера! Гледа се от 2.5-3 м. и е перфектен! Нямах време да го проуча по подробно но след като го направя ще пиша какви са ми впечатленията!
Ако някой има впечатления от този модел да ми пише на лични, интересува ме как да го свържа с компа щото компа има само VGI изход а tv няма такъв!Благодаря!!!
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ.
Тьрся 37ца за витрина на магазин,която най вероятно ще бьде огрявана чат пат от сльнце и ще работи 24 часа.
Някави идеи за тези неприатни условия на работа(някой модел който е по идиото устоичив)
Или да взимам най-евтиния и колкото изкара.
Поздрави
Вземи най-евтиния и колкото изкара -ти го каза .Макар ,че не съм виждал поражения по такива изложени тв до сега не е препоръчително да се огряват от слънцето.Първоначално публикувано от beron
Пич, кажи моля те ако си гледал мач какво е положението, че съм се спрял на същия модел L42S10E(не U)Първоначално публикувано от super-liubo
Има специални дисплеи за твоята цел. SONY, NEC ...Обърни се към компютърните фирми. Първите ги внасят Солитрон, а вторите Вали. Поразрови се в нета. Наричат ги публични дисплеи.Първоначално публикувано от beron
Здравейте и от мен и аз като много колеги - четене преглеждане и съм се насочил и аз между няколко модела LCD - /40,42/ знам че са разглеждани по нагоре - но кой от тези видове да избера - става въпрос за цифрова телевизия от кейбъл тел - ще се гледат предимно филми,мачове,нормална работа значи за матрици и такива неща не съм наблегнал просто по моделите Вие ги знаете по добре от мен - мерси.
1. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055052
2. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054134
3. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401
може да дадете и други предложение няма да лошо - евентуално за свързване към PC и да има USB примерно.
вчера ходих да гледам точно тези трите телевизора (в Технополис)
Филипса се представи доста по-добре от Панасоника (там имаше само 42S10). Панасоника предаваше доста преекспонирани цветове, и някак черното "биеше" в очите, Филипса имаше по ярка и наситена картина. Но до тях имаше изложен LG 42SL8000, който просто ги тръшна в земята. Донякъде обяснимо, тъй като е с 600 лева отгоре, намален.
Аз ги редуцирах до L42S10, мен пък Филипса нещо не ме изкефи, явно всичко е въпрос до настройките които са направили в магазина
Бъркаш малко нещата тоест тия дисплеи струват маса пари заради функциите си които човека няма да ползва.Тяхното предназначение не е да стоят на слънце,обяснявал съм тук за тия дисплеи преди година.Имат си антирефлексно отражение,нямат високоговорители и обикновенно започват от 40инча нагоре.Основната функция им е видеостена матрикс 2*2/3*3/4*4 броя.Произвеждат ги също и Самсунг,Филипс,Панасоник.Човека търси 37 взема една за 1000лв и е готов.Тези панели се внасят по поръчка.Първоначално публикувано от prince
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО!!!! Вече съм горд собственик! Още е в кашона, защото тъкмо влизам и бързам да е похваля! Матрицата е SQ04 и няма буква Q в номера! Надявам се, че ще отговори на очакванията ми! Като го разцъкам ще дам отзиви, ама първо трябва да взема САМ модул от МSat! В метро остана още 1 бройка, а и цената ме изненада приятно - 1678 лв. Дано това да е полезно на някого...Първоначално публикувано от patcan4uk
Благодаря за помоща.
За сега сме на нещо до 1000лв
Всьшност,за да се вижда по добре на дневна светлина(на улицата) ,да гледам за модел с по голям контраст или с по голяма яркост?
Още един пьт благодаря на всички!