Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 39 от 358 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

beron,вземаш лсд модел без оглед на показателите защото при различните производители са различни и нямаш база за сравнение.За тази сума може да вземеш нещо по марково дори.С оглед на по дългата му експлоатация.Не е гаранция че ще пострада нещо от слънцегреенето нали няма да е постоянно изложено на директни лъчи а по няколко часа на ден примерно.Аз бих взел модел на Панасоник заради матрицата-картината ще е ярка без промяна на цветовете под всякакъв ъгъл на гледане а ти точно това търсиш.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от beron
    Здравейте,
    Имам нужда от малко помощ.
    Тьрся 37ца за витрина на магазин,която най вероятно ще бьде огрявана чат пат от сльнце и ще работи 24 часа.
    Някави идеи за тези неприатни условия на работа(някой модел който е по идиото устоичив)
    Или да взимам най-евтиния и колкото изкара.
    Поздрави
    Цитат Първоначално публикувано от prince
    Има специални дисплеи за твоята цел. SONY, NEC ...Обърни се към компютърните фирми. Първите ги внасят Солитрон, а вторите Вали. Поразрови се в нета. Наричат ги публични дисплеи.
    Цитат Първоначално публикувано от granity
    beron,вземаш лсд модел без оглед на показателите защото при различните производители са различни и нямаш база за сравнение.За тази сума може да вземеш нещо по марково дори.С оглед на по дългата му експлоатация.Не е гаранция че ще пострада нещо от слънцегреенето нали няма да е постоянно изложено на директни лъчи а по няколко часа на ден примерно.Аз бих взел модел на Панасоник заради матрицата-картината ще е ярка без промяна на цветовете под всякакъв ъгъл на гледане а ти точно това търсиш.
    Публичните дисплеи са предназначени за летища,жп гари,молове.....тоест за затворени помещения без да попада върху тях пряка слънчева светлина.За външни реклами има специални LED дисплеи-като тези на Бродуей и 61 улица в Ню-Йорк-виждали сте ги по филмите.
    В твоя случай подкрепям предложението на granity с едно допълнение.Вземи един ултравиолетов филтър и го постави пред екрана на телевизора. Виждал си такива за компютърни монитори прозрачна пластмаса във рамка закачена пред монитора. По този начин ще предпазиш дисплея от напукването на цветните филтри и разтичането на течните кристали причинено от ръзкъсването на междумолекулярните връзки от ултравиолетовите лъчи. Ако го оставиш без филтър на слънце - вероятно ще изтрае година-година и половина преди да дефектира картината.Също така ,ако се нагрява много от слънцето помисли и за някакво принудително охлаждане.

4. Тук е от
    Jan 2010

Извинявам се за офтопика, но ще може ли някой от модераторите да подреди темите.
    Това е може би най-активната тема, а тя е някъде на 8-9 позиция след незнам защо качените на първи места теми за 3 определени марки /все едно се рекламират/ и теми от миналата година.
    Благодаря!

5. Тук е от
    Jan 2010

Дали това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051788 е по-добро от това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054134 поне на хартия?

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако искаш лично мнение , а то в случая е такова , аз съм за Панасоника ! Иначе за Самсунг с този размер поне модела 40В650 .

7. Тук е от
    Jan 2010

От утре ще стана собственик на Panasonic L42S10E, исках плазма, но явно ми е било писано да си взема ЛСД Благодаря на всички във форума за мненията и напътствията. Днес го разгледах по-подробно и ги накарах да ми пуснат мач. Сигнала на телевизията не бепе добър, но въпреки това топката не оставяше следа при движение (не беше и перфектно), но за толкова пари - толкова Като го настроя ще кажа повече впечатления

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Незнам как ги гледате тези ЛЦД-та много мажат това много ме дразни и цветовете им са малко електронни.

10. Тук е от
    Jan 2010

Здавейте, купих си и аз телевизор най-накрая, но взех плазма в крайна сметка, спестих 300лв. и съм много доволен. С цифровия тунер си гледам всички канали, купих си модул и карта за 104лв. общо, даже за сега ми орваря НВО и подобни, гледах финала на тениса Мъри-Федерер и даже тенис топката не мажеше Съветвам всеки който тръгне да си купува телевизор да има в предвид,че това все пак е само телевизор и да не се вманячавя толкова Благодаря на всички за съветите и мненията

П.С. Модела е P42X10Y

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

В такъв случай , честито ! Безаварийна и дългогодишна експлоатация !

12. Тук е от
    Dec 2009

Ех, хора, хора
    в цяла България има 3 бройки филипс 37 инча 8404
    2 мотри и една с фабричен дефект. А внос защо няма- не знам. Някой да има инфо по темата???

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Възможно е да са ги спрели ог производство или в момента да нямат на склад.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Според вас 25 кадара в секунда може ли да възпроизвете ЛЦД като му знаем с каква скорост му реагира матрицата?

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте, прочетох цялата тема, но не мога да намеря отговор на дилемата си. Търся си телевизор в диапазона 37-42 инча. Цена - около 1500 лв, но спокойно мога да лавирам с около 500 лв, стига да си заслужава. Проблемът е, че отивам в магазина и всички ми изглеждат еднакви. Пуснали са някакво HD демо, едни красоти, едни цветове, можеш цял ден да стоиш и да зяпаш. И има 1-2 бройки в някой ъгъл, на които е пусната телевизия и се вижда някакъв кошмарен образ. Телевизорът ще се ползва главно за гледане на Булсатком, веднъж месечно да поискам да му пъхна флашка с някакъв HD филм (ако поддържа такава екстра). И е хубаво да има живот поне 10-на години. Та какво ще ми препоръчате? Има ли нещо на пазара, което да ми свърши работа? Заслужава ли си да изчакам няколко месеца за новите модели? И какво е по-добро за Булсатком - LCD или плазма?

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ей на това му се вика въпрос с повишена трудност !Сума ти народ питаше за това и накрая си направи съответния избор , а при теб от всичката тази информация неможа да си направиш никакви изводи , камо ли поне да се спреш на даден модел ! Ако не ти е спешно , изчакай до лятото , тогава новите модели ще са вече тук !

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Ами повечето хора се колебаят между 2-3 модела, на мен всички са ми еднакви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 358 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе