Честито,колега,да му се радваш дълго и без проблеми!И разбира сеПървоначално публикувано от arturartur
![]()
Честито,колега,да му се радваш дълго и без проблеми!И разбира сеПървоначално публикувано от arturartur
![]()
Той е подарък за родителите ми.![]()
Иначе е добре. Има какво да се желае от качеството, но просто телевизиите ни (масовите) не предлагат нищо по-добро.
System info: 2.1.51.2 Jul 1 2009 15:14:40 FW:40
Това пише. Мисля да не го пипам.![]()
Какво имаш предвид нещо те е разочаровало ли? Сподели по конкретно.Първоначално публикувано от arturartur
Сподели, какви забележки имаш? Какви са му недостатъците?Първоначално публикувано от arturartur
Просто до сега винаги са гледали на тръба. В началото беше 21" Самсунг, след което 29" Daewoo (100 hz).
Сега се преминава на друга технология и техника, защото стара просто остаря, телевизорите са един вид консуматив и се амортизират и т.н. , което е съвсем нормално и картината на новият просто е по-лоша. Не казвам, че разликата е фрапираща, но я има. А ги знаете възрастните хора. Като са свикнали с едно, трудно се променят. То и при нас е така де.![]()
Иначе телевизора като телевизор си е супер. Към самият него нямам никакви забележки и не е той виновния, че нашите оператори не дават по-добри варианти. Дизайна му е готин, има си екстри и т.н.
Гледа се Булсатком. Ще свикнат. Надявам се.![]()
Пак казвам. Тошибата като телевизор си е екстра.
lazarus18 - "Съмнявам се това Сони да излезне на цена под 5 хил. лева." - имаш предвид 55 инчовото Сони KDL-55EX500 -Първоначално публикувано от lazarus18
При Тошибата казваш е проблем ъгъла на гледане - това ме натъжава мамка му - телевизорът ще е посредата на стаята и ще се гледа от някакъв ъгъл. От къде да я поръчам тая TOSHIBA 55ZV635DG цена с ДДС 3,499.00 лв. - Техномаркет??? Някъде дали няма да има малко по добра цена?
venci79 " цената в зора е такава защото е последна броика мисля беше останала в Видин доста е рботила там" - и ти имаш предвид 55 инчовото Сони KDL-55EX500 нали ?
А какво мислите за изплащане схема - да дам примерно 2000-2500 лв и останалото на вноски ... или е ала бала?
Нашите имат един 21 инчов Goldstar над 20 годишен и след като им занесох 32 инчовото LG са много доволни! Те също са на булсатком и картината е без забележки на новото както и на старото ТВ! Единствено разпъването е малко фрапиращо но така е с 4:3 сигнала... Май само аз харесвам LG, като чета тук във форума...Първоначално публикувано от arturartur
Няма да влизаме във спорове, но не мога да повярвам, че картината на 21" тръба е като на 32" LCD 1366х768Първоначално публикувано от ivodivo
Както и да е. Телевизора като телевизор си е супер.
ПриветПървоначално публикувано от arturartur
Матрицата му е на LG, e-IPS. Само да си го знаеш за информация. Със здраве да бъде ползван!
![]()
Значи това е телевизор LG в "кожа" на Toшиба.![]()
Различните програми предават различно. НоваТВ е екстра, други не чак толкова. Погледнат от страни черното минава в сиво, но предполагам е нормално. Поне им взех и стойка да се врътка, когато се наложи, за да се избегне този ефект. Друго за момента н знам какво да кажа. Утре предполагам ще дам повече статистика.
Не мисля да ъпдейтвам нищо, защото да си призная ме е страх да пипам.
Не, това е Тошиба електроника с LG матрица, ако искаме да бъдем точни. Тоест, телевизорът си е ТошибаПървоначално публикувано от arturartur
При мен телевизорът е също Тошиба, но матрицата му е Самсунг. Убийствена комбинация. До съвсем неотдавна...
ROBOTA имам предвид 52W5500-3999лв
Да не даде фира?!
LG, Тошиба или нещо друго, както си признах и преди, нищо не разбирам. Доверих се на теб, като собственик на Тошиба, както и на другите съфорумци споделили положителни отзиви за модела. Надявам се да работи безпроблемно, другото са бели ядове.
Колкото повече го гледаме, толкова повече ни харесва. Просто явно прехода е труден, но се свиква.
ROBOTA , матрицата в 55ZV635D e S-IPS и има проблем с ъгълът на гледане само когато се гледа КОСО ,тоест едновременно отстрани и отгоре/отдолу. Когато се гледа само странично или само отгоре/отдолу, ъгълът е отличен. В ТМ Люлин има мостра иди и прецени .
arturartur,Toshiba 32AV635 го има и с матрица на Шарп .
Не са това моите наблюдения. При една крачка встрани от центъра се забелязва сериозна промяна. Това при гледане на нивото на очите. Просто екрана е много голям и още при примерно 30о встрани от центъра в далечния край се скапва образа.Първоначално публикувано от nkd
ROBOTA, няма откъде другаде да го вземеш. В България реално няма конкуренция.