Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 56 от 358 ПърваПърва ... 646545556575866106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    Имам един въпрос: някой пазарувал ли е от по-малки интернет магазини като този:
    http://technomania.bg/products.php?cat=182
    Имате ли отзиви или препоръки в тази област? Моделът който ме интересува (42PFL9664) е с по-добра цена, отколкото на другите места.
    Аз малко като шизофрениците - да си поговоря сам :-)) ...
    Как стои въпросът с връщане на стоката или при гаранционен дефект, ако се пазарува от такъв интернет магазин. Някой има ли опит?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    Аз малко като шизофрениците - да си поговоря сам :-)) ...
    Как стои въпросът с връщане на стоката или при гаранционен дефект, ако се пазарува от такъв интернет магазин. Някой има ли опит?
    Те най-вероятно пазарува от някой дилър на Филипс и те мупоемат гаранцията. Ти ако купиш от тях си ги търсиш за сервиз пък те да се оправят.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте Приятели,
    имам следния проблем, мястото ми отредено за LCD телевизор е точно 99.5 см (чистно нова секция ... какъв пропуск), тоест срещам трудности в намирането на 40 инчово LCD. Почетох от тук от там в темата но май няма случай като моя... Съжалявам ако имам пропуск, може и да не съм довидял, за което предварително се извинявам ! И сега точно заданието заради, което искам помощ от специалисти от естеството на хората в този раздел на форума - най - доброто LCD 40" в ценови клас до 2000 лв, не по - голям от 99 см и без странични букси (поради ограниченото пространство на ширина - в сексия) ? Знам, че въпросът ми е малко странен, но за съжаление имам такъв странен вид ограничение .

Благодаря предварително на всички отзовали се !

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте
    Отделил съм 1500лв за телевизор и искам да ме посъветвате какъв да си купя
    Търся нещо от рода на 40 - 42"
    Предварително благодаря

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от insanefen
    Здравейте Приятели,
    имам следния проблем, мястото ми отредено за LCD телевизор е точно 99.5 см (чистно нова секция ... какъв пропуск), тоест срещам трудности в намирането на 40 инчово LCD. Почетох от тук от там в темата но май няма случай като моя... Съжалявам ако имам пропуск, може и да не съм довидял, за което предварително се извинявам ! И сега точно заданието заради, което искам помощ от специалисти от естеството на хората в този раздел на форума - най - доброто LCD 40" в ценови клас до 2000 лв, не по - голям от 99 см и без странични букси (поради ограниченото пространство на ширина - в сексия) ? Знам, че въпросът ми е малко странен, но за съжаление имам такъв странен вид ограничение .

Виж този освен че е много добър за парите си ,е широк 98,7 см http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от insanefen
    Здравейте Приятели,

Здравей!Аз си купих Samsung 40B650 - пред мен е и го меря - ширината му е 98.5 см. - мисля, че ще успееш да го натикаш. Надявам се, че има поне достатъчно височина и дълбочина, че да може да се охлажда все пак... (височина със стойката - около 71см.). колкото до страничните букси - те са с 5-6 см. по-навътре и има 1 (от общо 4)HDMI, 2 (от 2) USB (можеш да си сложиш удължително кабелче) и три чинча (същите мисля че ги има и отзад). От ТВ-то съм доволен, отговори на очакванията ми (свързано с възможностите ми). Ако решиш да вземаш такъв, провери в Метро - като го взимах преди 2 седмици, цената там беше с 200 и кусур лева по-евтин от ТМ. Дано съм ти бил полезен.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от soon
    lazarus18
    как човека с този цитат на мига е разбрал и видял за какво става дума, а ти уважаван от мен събеседник не разбираш?

... вече не знам дали наистина W-серията е добра. вчера гледах един филм 8 GB
    и хем на не бързи движения просто камерата се мести примерно от един образ към друг и има тресене както казваше soon.
    може и да ми е от настроиките на телевизора не знам.
    Тресенето на Сони е факт. Получава се при HD сигнал на картина с много детайли. Например при панорама на Гранд Каньон - има го като тест в маркетите. Аз го видях също на теста на Филипс с паркура. 8404 срещу W5500. W-то насичаше като за световно. В американските форуми все пак има лъч на надежда. Твърди се, че този дефект спира ако спреш CineMotion-a, което за Европа би трябвало да е Film Mode.

@soon: Преди да върнеш Сонито пробва ли с Film Mode OFF ?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Film Mode има смисъл да се пуска само при гледане на ДВД филми или филми от телевизията. Това спомага телвизора да обработи правилно сигнала.
    Този клип с Гранд Каньон се съмнявам да е 24р материал и кой знае с какви настройки гледат.
    Ако някой ми покаже дефект в образа при сигнал от Блу-рай, пуснат на 1080р24 и правилни настройки на телевизора тогава ще го повярвам. Аз съм го пробвал безброй пъти и такъв няма.

11. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Film Mode има смисъл да се пуска само при гледане на ДВД филми или филми от телевизията. Това спомага телвизора да обработи правилно сигнала.
    Този клип с Гранд Каньон се съмнявам да е 24р материал и кой знае с какви настройки гледат.
    Ако някой ми покаже дефект в образа при сигнал от Блу-рай, пуснат на 1080р24 и правилни настройки на телевизора тогава ще го повярвам. Аз съм го пробвал безброй пъти и такъв няма.
    За блу рей не знам. Да речем, че няма проблеми. Важното е че все пак тресенето го има и е добре да разберем дали може да се махне по някакъв начин. Няма значение дали ще се появи при гледане на ДВД или ДивХ. Не е нормално.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Koгато писах че последното го няма в сегашните модели имах в предвид това
    HDD (за timeshift, или да има възможност с с външно у-во)
    не знам защо всички решихте ,че пиша за разпъването на картината

Цитат Първоначално публикувано от gordonbluff
    Тресенето на Сони е факт. Получава се при HD сигнал на картина с много детайли. Например при панорама на Гранд Каньон - има го като тест в маркетите. Аз го видях също на теста на Филипс с паркура. 8404 срещу W5500. W-то насичаше като за световно. В американските форуми все пак има лъч на надежда. Твърди се, че този дефект спира ако спреш CineMotion-a, което за Европа би трябвало да е Film Mode.
    Moже ли линк към темата в която обсъждат проблема ?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gordonbluff
    За блу рей не знам. Да речем, че няма проблеми. Важното е че все пак тресенето го има и е добре да разберем дали може да се махне по някакъв начин. Няма значение дали ще се появи при гледане на ДВД или ДивХ. Не е нормално.
    Ако не си направил правилните настройки е нормално да имаш проблеми. Това важи за всеки модел и техника. Тези настройки са сложени с цел и трябва да знаеш какво правят и какво не.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Moже ли линк към темата в която обсъждат проблема ?
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post17708547
    Тук се изследва малко по-друг проблем, но е единственото решение, което успях да намеря досега и което да ми изглежда някак разумно.

Ето още един забелязал проблема:
    http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post11002890

Още:
    http://www.eurogamer.net/forum_threa...read_id=164118

Интересното е, че на тези хора никой не е отговорил, което ме навежда на мисълта, че все пак може да се оправят нещата с настройки.

16. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от bimbata
    SAMSUNG LE-40B620 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052451 -
    Бива ли го този Телевизор и колко по-назад е от SAMSUNG LE-40B652
    Виж тука е по-евтин http://electra.bg/?act=show_prod&id=4098

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Втория, който си посочил просто се оплаква от мазането на матрицата, което е присъщо на всяко LCD. Особено с 8 мс матрица. Първия е някакъв с американски модел, на който от време на време му се появява нещо. Това ако са доказателства за повсеместен проблем...

18. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Навеждането на мисълта, може да бъде много приятно упражнение за някои , но аз не видях никъде описан проблем с "тресене на картината" при телевизия и HD и то масово! Видях човек който не си познава ТВ то и не си е направил настройките, друг с явно хардуеърен проблем, който се разрешава с "пали, гаси" и геймър който няма смисъл да коментирам ! Та къде казваш е повсеместния проблем?

P.S. lazarus18 много бърз!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе