Аз малко като шизофрениците - да си поговоря сам :-)) ...Първоначално публикувано от pavele
Как стои въпросът с връщане на стоката или при гаранционен дефект, ако се пазарува от такъв интернет магазин. Някой има ли опит?
Аз малко като шизофрениците - да си поговоря сам :-)) ...Първоначално публикувано от pavele
Как стои въпросът с връщане на стоката или при гаранционен дефект, ако се пазарува от такъв интернет магазин. Някой има ли опит?
Те най-вероятно пазарува от някой дилър на Филипс и те мупоемат гаранцията. Ти ако купиш от тях си ги търсиш за сервиз пък те да се оправят.Първоначално публикувано от pavele
Здравейте Приятели,
имам следния проблем, мястото ми отредено за LCD телевизор е точно 99.5 см (чистно нова секция ... какъв пропуск), тоест срещам трудности в намирането на 40 инчово LCD. Почетох от тук от там в темата но май няма случай като моя... Съжалявам ако имам пропуск, може и да не съм довидял, за което предварително се извинявам ! И сега точно заданието заради, което искам помощ от специалисти от естеството на хората в този раздел на форума - най - доброто LCD 40" в ценови клас до 2000 лв, не по - голям от 99 см и без странични букси (поради ограниченото пространство на ширина - в сексия) ? Знам, че въпросът ми е малко странен, но за съжаление имам такъв странен вид ограничение.
Благодаря предварително на всички отзовали се !
Здравейте
Отделил съм 1500лв за телевизор и искам да ме посъветвате какъв да си купя
Търся нещо от рода на 40 - 42"
Предварително благодаря
Виж този освен че е много добър за парите си ,е широк 98,7 см http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975Първоначално публикувано от insanefen
Първоначално публикувано от insanefen
Здравей!Аз си купих Samsung 40B650 - пред мен е и го меря - ширината му е 98.5 см. - мисля, че ще успееш да го натикаш. Надявам се, че има поне достатъчно височина и дълбочина, че да може да се охлажда все пак... (височина със стойката - около 71см.). колкото до страничните букси - те са с 5-6 см. по-навътре и има 1 (от общо 4)HDMI, 2 (от 2) USB (можеш да си сложиш удължително кабелче) и три чинча (същите мисля че ги има и отзад). От ТВ-то съм доволен, отговори на очакванията ми (свързано с възможностите ми). Ако решиш да вземаш такъв, провери в Метро - като го взимах преди 2 седмици, цената там беше с 200 и кусур лева по-евтин от ТМ. Дано съм ти бил полезен.
Тресенето на Сони е факт. Получава се при HD сигнал на картина с много детайли. Например при панорама на Гранд Каньон - има го като тест в маркетите. Аз го видях също на теста на Филипс с паркура. 8404 срещу W5500. W-то насичаше като за световно. В американските форуми все пак има лъч на надежда. Твърди се, че този дефект спира ако спреш CineMotion-a, което за Европа би трябвало да е Film Mode.Първоначално публикувано от soon
@soon: Преди да върнеш Сонито пробва ли с Film Mode OFF ?
Film Mode има смисъл да се пуска само при гледане на ДВД филми или филми от телевизията. Това спомага телвизора да обработи правилно сигнала.
Този клип с Гранд Каньон се съмнявам да е 24р материал и кой знае с какви настройки гледат.
Ако някой ми покаже дефект в образа при сигнал от Блу-рай, пуснат на 1080р24 и правилни настройки на телевизора тогава ще го повярвам. Аз съм го пробвал безброй пъти и такъв няма.
За блу рей не знам. Да речем, че няма проблеми. Важното е че все пак тресенето го има и е добре да разберем дали може да се махне по някакъв начин. Няма значение дали ще се появи при гледане на ДВД или ДивХ. Не е нормално.Първоначално публикувано от lazarus18
Koгато писах че последното го няма в сегашните модели имах в предвид това
HDD (за timeshift, или да има възможност с с външно у-во)
не знам защо всички решихте ,че пиша за разпъването на картината
Moже ли линк към темата в която обсъждат проблема ?Първоначално публикувано от gordonbluff
Ако не си направил правилните настройки е нормално да имаш проблеми. Това важи за всеки модел и техника. Тези настройки са сложени с цел и трябва да знаеш какво правят и какво не.Първоначално публикувано от gordonbluff
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post17708547Първоначално публикувано от hristoslav2
Тук се изследва малко по-друг проблем, но е единственото решение, което успях да намеря досега и което да ми изглежда някак разумно.
Ето още един забелязал проблема:
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post11002890
Още:
http://www.eurogamer.net/forum_threa...read_id=164118
Интересното е, че на тези хора никой не е отговорил, което ме навежда на мисълта, че все пак може да се оправят нещата с настройки.
Виж тука е по-евтин http://electra.bg/?act=show_prod&id=4098Първоначално публикувано от bimbata
Втория, който си посочил просто се оплаква от мазането на матрицата, което е присъщо на всяко LCD. Особено с 8 мс матрица. Първия е някакъв с американски модел, на който от време на време му се появява нещо. Това ако са доказателства за повсеместен проблем...
Навеждането на мисълта, може да бъде много приятно упражнение за някои, но аз не видях никъде описан проблем с "тресене на картината" при телевизия и HD и то масово! Видях човек който не си познава ТВ то и не си е направил настройките, друг с явно хардуеърен проблем, който се разрешава с "пали, гаси" и геймър който няма смисъл да коментирам ! Та къде казваш е повсеместния проблем?
P.S. lazarus18 много бърз!![]()