Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 11 от 76 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте какъв 32 инча телевизор до около 600 лв бихте препоръчали. Ще се гледа само телевизия на него (Близу).

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

maldinito
    Ето ти няколко предложения.

LED LCD
    SAMSUNG UE-32EH4003
    PHILIPS 32PFL5406H
    LG 32LS3400

LCD
    SAMSUNG LE-32E420
    TOSHIBA 32AV933G - черен
    TOSHIBA 32AV934G - бял

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Бих се учудил, ако нямаше "за всекиго по нещо" сред големите производители.
    Да и аз им се чудя на журналистите, как така определят всяка година за най-добър LCD телевизор Филипс 9-та серия...след като той още не е пуснат официално в продажба. Единствено могат да получат за тестване мастър бройка/инженерен/, който обаче не е доизпипан още и с бета версия на работният софтуер/пълен с бъгове/.
    Официално ще бъде представен на IFA 2012 и пуснат в продажба през Октомври.

2012
    Sony 850/750 - по-малко функционалност, малко варианти за калибрация, черното е по-слабо, слабо 3Д, по-малко Смарт функции, слаб медия плейър, няма IPTV. Очилата не влизат в комплекта, но имат по-малко засветки. Орязан достъп до приложения за страните от източна Европа. Не дават свободен достъп на документацията да писане на потребителски фирмуер...

Филипс - леко увеличена функциналност, малко варианти за калибрация, черното в някои серии е слабо, няма Скайп в повечето серии, ужасно меню в средният и ниският клас-купува се отделно външен медия плейър, нескопосан медия плейър, няма IPTV. Прекалено много модели с минимални разлики. Не дават свободен достъп на документацията да писане на потребителски фирмуер...

LG - серия 2012 година като цяло е ужасна, малко варианти за калибрация, доста бройки със засветки, няма IPTV. Magic remote не е в комплекта. Добър дизайн.

Panasonic LED - ужасно черно и качество на изображението, няма IPTV, 3Д очилата и Скайп камерата не са в комплекта. Малко варианти за калибрация, няма IPTV. Запаметен списък със сътелити в DVB-S2 тунера. Нямат европейски форум за подръжка. Не дават свободен достъп на документацията да писане на потребителски фирмуер...

Toshiba - недоизпипано меню, доста бройки със засветки, малко Смарт функции, слаба софтуерна подръжка, осакатен медия плейър, матови екрани, няма IPTV, Скайп ? Запаметен списък със сътелити в DVB-S2 тунера. Нямат европейски форум за подръжка. Не дават свободен достъп на документацията да писане на потребителски фирмуер...

Samsung - връщане назад със серия ЕН, безжичната клавиатура не е в комплекта и не се предлага въобще у нас, Скайп камерата също не е в комплекта, няма IPTV, надлъгване на клиентите този път с Evolution kit в 7000 и 8000 + двуядрен процесор в 6800.....

Масово няма вградени блутут и DVB-T2 тунери...

4. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте,
    Първо преди да попитам какъв телевизор може да ми препоръчате, да кажа едно голямо Мерси на хората, които пишат тук, за да просветляват по-некомпетентни като мен.
    И сега след като четох 2 дни и се обърках още повече отколкото в началото, моля ви да ми препоръчате телевизор.

Ще се гледа от около 2,5м, предимно вечер, основно ТВ и чат пат някой филм. Изобщо нямам нужда от 3D, нито ще се играят игри. Но искам да има wi-fi и добра картина за Мтелската цифрова телевизия - Мегалан тоест. Имам познати с по 50-56 инчови ТВ и да ви кажа, като си пуснат БТВ и ми се отщява да имам такъв. Бюджета е около 1200-1300лв. Мога и да го увелича с 200-300лв, ако е много по-добро от другото. Мисля само за около 42-46 инчови модели.

Бях се спряла на разни модели, но са изчезнали безследно докато съм била на море.

Мерси предварително.

5. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте, трябва ми ТВ, като по-принцип искам 42 инча, но за съжаление в момента нямам финансова възможност за този размер. Най-евтиното което намерих е TOSHIBA 32HV10G - 399лв. в техномаркет. Четох няколко мнения от последните няколко месеца за този модел и мненията са противоречиви. Това, че няма ТВ тунер не ми е проблем.
    Идеята ми е след време да си взема по-голям, а този да отиде в спалнята.
    Какво ще ме посъветвате за този ТВ.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от irina_t
    Ще се гледа от около 2,5м, предимно вечер, основно ТВ и чат пат някой филм. Изобщо нямам нужда от 3D, нито ще се играят игри. Но искам да има wi-fi и добра картина за Мтелската цифрова телевизия - Мегалан тоест. Имам познати с по 50-56 инчови ТВ и да ви кажа, като си пуснат БТВ и ми се отщява да имам такъв. Бюджета е около 1200-1300лв. Мога и да го увелича с 200-300лв, ако е много по-добро от другото. Мисля само за около 42-46 инчови модели.
    Щом ще го гледаш предимно вечер: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
    Този също става, но да го гледаш само вечер или със спуснати щори: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-P42UT50E

7. Тук е от
    Aug 2012

Мерси, pilot
    a нещо в 46 инчовия сегмент да ми препоръчаш, видях че там плазми няма?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Мерси, pilot
    Бюджета ти е недостатъчен за нещо ново при 46 инчовите телевизори. Можеш да вземеш миналогодишен модел 51" плазма на Самсунг за тия пари, но изобщо не мога да ти кажа какво им е качеството, защото дори не съм ги виждал.

Бюджета за хубав 46/47/50" телевизор, трябва да ти е около 2000лв. Казвам ти, защото 1 месец бях пред тази дилема и миналата седмица си купих плазмата Panasonic 50ST50Е.

Това е най-евтиният вариант за таз-годишен плазмен телевизор. http://technomarket.bg/products/0912...ic-tx-p50ut50e
    В Технополис бяха сложени 42UT50 и 42ST50 един до друг и UT50 бледнееше много сериозно. Може и от настройките да е било, но разликата беше очевидна.

Погледни темата ми, малко по-надолу е, да видиш между какви модели съм се чудил аз, ако решиш, че можеш да си увеличиш бюджета.

3Д може и да не ти трябва, но трябва да приемеш, че моделите от среден клас го имат. За съжаление аз не видях 2 модела на една марка, които да са идентични, но единия да има 3Д, а другия да го няма. На телевизорите без 3Д, липсата на 3Д не им е единственият недостатък.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Мерси, pilot
    Имай в предвид, че лсд телевизорите в този ценови сегмент отстъпват на плазмите, като картина. За да вземеш лсд с добра картина, особено вечер, трябва да вдигнеш значително бюджета /то, там идват високият клас плазми, но това е друга тема :rolleyes:/.
    Все пак, за да не те отчайвам, ето едно предложение за твоя бюджет: http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-46eh6030

11. Тук е от
    Aug 2012

Мерси и на двамата, отправям се на обиколка из магазините.
    Аз тази плазма на Панасоник СТ50 съм я харесала отдавна, защото има добри отзиви за нея във форума. Единствено ме притеснява размера, да не ми малее, но на място ще преценя.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Мерси и на двамата, отправям се на обиколка из магазините.
    Аз тази плазма на Панасоник СТ50 съм я харесала отдавна, защото има добри отзиви за нея във форума. Единствено ме притеснява размера, да не ми малее, но на място ще преценя.
    За съжаление в магазинът, трудно ще видиш предимствата на плазмите, дори и на VT50, ако на знаеш какво да гледаш де. Тяхното предимство е на приглушено осветление или в тъмно помещение.
    Относно размерът /в магазина също трудно ще прецениш/, ако максимално ще го гледаш от 2,5м. може да минеш и с 42", ако обаче отиваш към 3м. може и да малее при ХД сигнал. Тогава варианта за плазма е 50" :rolleyes:

П.С. Имай в предвид също, че плазмата дава добра картина, но изисква малко внимание, за да и се наслаждаваш по-дълго.
    !!! Най-важното е на теб да ти хареса картината, а не какво пише във форума. Вкусове различни :rolleyes: Трябва да знаеш какво търсиш и харесваш в образът на телевизора, за да се наслаждаваш след това, а не да съжаляваш.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Аз моя телевизор го гледам от 2 метра. В началото, като го изкарах от кашона си виках "егати, пуста лакомия, защо взех толкова голям телевизор, трябваше да спестя пари и да взема по-малък". Съжалението трая точно 1 ден. Сега съм напълно доволен с избора си като размер. Като картина също, въпреки, че май трябва да си сваля някое DVD за калибрация и да си я калибрирам сам. Това ще го направя днес и предполагам, че ще съм изцяло удовлетворен от покупката си.

И наистина. В магазина трудно ще прецениш размера, защото помещението е по-голямо и телевизора изглежда по-малък, отколкото в същност е.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2012

Определено не можах да видя предимствата на плазмата в Техномаркет, но после минах и през Технополис и там бяха пуснали друг филм и много ми хареса - цветовете, дълбочината на образа, по реалният контраст. А и нещо странично..защо в Техомаркет ме гледат като полезно изкопаемо, като им казах, че искам да разгледам плазмите. Всячески се опитаха да ме убедят, че това е много остаряла технология и правя голяма грешка.

Иначе ми препоръчаха Samsung ES6100, на мен също ми харесва, но 46 инчовият ми идва 2200лв някъде и не ми се дават, при положение, че аз гледам основно 3 канала ТВ.

Единствено искам да попитам още нещо - значи ли че тази плазма денем няма да се гледа комфортно, все пак аз имам цели 2 прозореца в хола, не е пряко осветен телевизорът, но пък все някоя събота или неделя, ще гледам и денем, а нямам някакви щори плуътни, а просто пердета.

И още нещо, този модел същият ли е като ST50E, тъй като четох, че май е правен по поръчка на голям дистрибутор
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-l42et5e

16. TEZ
    TEZ е офлайн

Тук е от
    Dec 2008

Привет,
    може ли някой осведомен да каже по нещо относно картина и функционалност на тези модели:
    http://www.technomarket.bg/products/...ips-32pfl5507k
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32es6100
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32eh6030
    http://www.technomarket.bg/products/...hiba-32tl933g.
    Струва ли си изобщо да се скача на някой от тях предвид този
    http://www.technomarket.bg/products/...g-ue-32eh5450.
    ТВ-то е за детска стая. Наред с качеството на картината, акцентът е върху читав плеър и тунери.
    Благодаря!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Определено не можах да видя предимствата на плазмата в Техномаркет, но после минах и през Технополис и там бяха пуснали друг филм и много ми хареса - цветовете, дълбочината на образа, по реалният контраст. А и нещо странично..защо в Техомаркет ме гледат като полезно изкопаемо, като им казах, че искам да разгледам плазмите. Всячески се опитаха да ме убедят, че това е много остаряла технология и правя голяма грешка.

Иначе ми препоръчаха Samsung ES6100, на мен също ми харесва, но 46 инчовият ми идва 2200лв някъде и не ми се дават, при положение, че аз гледам основно 3 канала ТВ.

Единствено искам да попитам още нещо - значи ли че тази плазма денем няма да се гледа комфортно, все пак аз имам цели 2 прозореца в хола, не е пряко осветен телевизорът, но пък все някоя събота или неделя, ще гледам и денем, а нямам някакви щори плуътни, а просто пердета.

И още нещо, този модел същият ли е като ST50E, тъй като четох, че май е правен по поръчка на голям дистрибутор
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-l42et5e
    1. Колкото и парадоксално да звучи голяма част от консултантите не са наясно с технологиите и техните предимсва и недостатъци.
    Мнозинството от тях са собственици на LCD телевизори.
    Отделно - внимавай с мениджър-консултантите във веригите магазини, обяснявам защо - съществува такова понятие като товар категория "А". Продавачите получават от него най-големите бонуси. Такъв статус получава товара на всеки производител за определен срок, това може да бъде за седмица, две или месец. Срока за това се договаря с производителя, затова продавача предлага само това което му е изгодно в даден момент.

2. Ако толкова държиш на 46 инчов Самсунг който да влиза в бюджета ти http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-46eh5450

3. При гледане на плазма в светло помещение - картината изглежда бледа и няма дълбочина заради по-ниската яркост на картината и отразяващата способност на панела-черното става сиво.

4. -PST50E е плазмен, а -L42ET5E е LCD LED /погледни първата буква след тирето/
    Не е правен по поръчка, това е стандартен сериен модел.

Линк със сравнения при самсунгите - нарочно съм ти дал украинският сайт, защото българският е под всякаква критика - администратора му е някакъв неграмотен румънец, представителите у нас не им пука какво става на сайта....
    http://www.samsung.com/ua/consumer/t...UE32EH5300WXUA
    7-цата в края на ЕН6037 показва, че модела има вграден DVB-T2 тунер, но този модел не се предлага у нас

Тошиба TL933 - поразпитай и прочети последните страници в темата за тошиба. Мненията са разнопосочни..

Стой далеч от този модел! Съветът ми към теб е да изчакаш 2 месеца и да увеличиш бюджета. През това време цените на новите модели ще паднат с около 10%.
    SAMSUNG LE-32E420
    LG 32CS460
    TOSHIBA 32AV933G

18. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Ето как е при мен плазмата в 19ч вечерта - прозорците са западни!
    Няма да се обяснявам за бъркотията - бебчо!

Модела беше май 2009 г.
    http://i210.photobucket.com/albums/b...v/PICT1776.jpg
    http://i210.photobucket.com/albums/b...v/PICT1775.jpg

Под голям ъгъл и на нивото на ТВ вече се виждат прозорците!
    http://i210.photobucket.com/albums/b...v/PICT1770.jpg

Камерата дето снимам ми е 8 годишна!
    Каналите са SD!
    Настройките на които гледам са средни +3 деления! Не е набичена светлосилата че ме товари!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 76 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе