Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 31 от 76 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

2.  

3. Тук е от
    Aug 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Ок, ако трябва да избирам между тези двата - ТЛ933 и ЕH6030 като качество на картина и настройки, кой е за предпочитане? Важното за мен е да работи добре във Full HD резолюция с компютъра. Всичко друго е без значение - 3D, smart и бла-бла...
    Тошибата има тази привлекателна поне на хартия гаранция.

4. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте колеги.
    Два пъти съм искал съвет за телевизори в тази тема и от двата съм супер доволен от препоръките.

Да поискам пак
    Търся нещо за спалня 32-37 инча, желателно е да е Панасоник, гледах един модел Product DetailsТехнополис - интернет магазин и каталог
    Гледам по някой филм през AppleTV чат-пат и телевизия.

Благодаря предварително.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ceco75
    Не мисля ,че има съществена разлика в картината на двата ,но от към менюта и удобство при ползване Самсунг-а е за предпочитане (за мен).
    Този пост е редактиран от svetlio1; 19-09-12 в 17:21.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

juzen
    Избраният от теб модел е оптималният. Други варианти в същият бюджет са
    PHILIPS 32PFL4007H и LG 32LS5600

-----------------------------------
    http://www.engadget.com/2012/09/08/n...-120hz-camera/
    NHK планира да пусне Super Hi-Vision формата по-рано от 2020 година.
    1920×1080 =   2,073,600 (1×)
    3840×2160 =   8,294,400 (4×)
    7680×4320 = 33,177,600 (16×)
    http://i181.photobucket.com/albums/x...tewart/shv.gif
    Японците изглежда са решени да пропуснат 4K и се движат директно към 8К.
    Нооо нека първо изчакаме 4K OLED екраните да започват да се материализират в Европа (2014г.) и да бъдат на разположение на достъпни цени.
    http://www.avsforum.com/t/1309492/4k...#post_22335876
    http://www.bbc.co.uk/news/technology-19370582
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-09-12 в 14:01.

7. Тук е от
    Sep 2012

От 5-6 години гледам 37" плазма на Panasonic, предимно филми и спорт от кабеларка.
    Минавам на оптика от Мегалан и се замислям за подмяна на телевизора.
    Условията за гледане са в нормално осветена стая с възможности за затъмняване, от около 2-4 метра в зависимост къде съм седнал.
    Интересува ме предимно качество на картината при HD TV, DVD и BluRay, удобство за настройване и ползване, 3D и допълнителни функции не са важни в момента (но виждам, че всички нови телевизори среден и висок клас са с 3D).
    Бюджет до 3500лв. , поради което съм се спрял на 46"-50" висок клас.
    Изчел съм много ревюта, но не съм ходил в магазините, което ще направя след като съкратя списъка след вашите коментари.
    Моля, за мнение за следните модели:
    LED:
    LG 47LM960V :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SONY KDL-46HX850+BDP-S590B+2X TDG-BR750 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SONY KDL-46HX920BAEP :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 46PFL7007K :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SHARP LC-46LE830E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Plasma:
    SAMSUNG PS-51E8000 :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50GT50E
    Ако някой има по-добра алтернатива ще съм благодарен.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз лично съм за плазмите в списъка ти.
    Досега си бил с плазма и знаеш какво да очакваш.
    Не че избраните модели LCD са лоши, но са и по-малки като диагонал.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic TX-P55ST50 - цената е добра
    Може и по-голям диагонал - SAMSUNG PS-60E6500

От изброените от теб
    1. Panasonic TX-P50GT50
    2. Philips 46PFL7007K
    3. Sony KDL-46HX850

12. Тук е от
    Sep 2012

Благодаря ви hristoslav2, pilot и lazarus18.
    Проблема при плазмата, е че много грее и през лятото задължително трябва да пускам климатика, а в другите стаи с LCD, не.Моля, оценете LED предложенията, тъй като в почти всички сайтове, които hristoslav2 е посочил, Sony KDL-HX850 е оценен много високо.
    Защо не споменавате LG 47LM 969V! който е топ телевизора на LG?
    С какво е по-добър Panasonic ST от GT, при положение, че е средна серия или го препоръчвате заради по-големия диагонал за същите пари?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alhristov Виж публикацията
    Проблема при плазмата, е че много грее и през лятото задължително трябва да пускам климатика, а в другите стаи с LCD, не.
    Ти имаш ли си понятие колко грее плазменият телевизор че пишеш това ???

LG 47LM 960V - не ми допада заради по-слабият контраст и недоизпипаният local diming
    LG 47LM960V/ 55LM960V (LM960V) Cinema 3D TV Review
    LG 47LM960V Review | TVs | CNET UK
    LG 47LM960V review - TV - Trusted Reviews
    LG 47LM960V review | Plasma and lcd tvs Reviews | TechRadar

За 2011 година
    HDTV Reliability and Satisfaction: LG is the Brand to Beat | PCWorld

IKEA Uppleva
    UPPLEVA - Bild+Ljud+Möbel - IKEA
    International launch of IKEA's TV postponed to 2013 - FlatpanelsHD
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-09-12 в 19:05.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Благодаря ти!
    Вече гледам в къщи Panasnonic TX-P50GT50, като избора в магазина не беше труден. Наистна LED технологията трябва да се развива още. Сега се отдавам на настройки и разучаване, тъй като възможностите са безкрайни.

16. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    juzen
    Избраният от теб модел е оптималният. Други варианти в същият бюджет са
    PHILIPS 32PFL4007H и LG 32LS5600
    Освен посочените модели може ли мнение и за този PANASONIC TX-L32E5E аз също съм се ориентирал към 32" .Благодаря предварително на тези отделили време да ми отговорят.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alhristov Виж публикацията
    Благодаря ти!
    Вече гледам в къщи Panasnonic TX-P50GT50, като избора в магазина не беше труден. Наистна LED технологията трябва да се развива още. Сега се отдавам на настройки и разучаване, тъй като възможностите са безкрайни.
    Честито и да го полееш със съседката

18. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,
    първо извинете за дългия пост!
    След доста четене на форума реших да си взема
    Product DetailsТехнополис - интернет магазин и каталог.
    Трябва ми за северна стая с възможност за затъмнение.
    В неделя въоръжен с флашка с няколко файла, от един сайт обсъждан в темите от форума, отидох в технополис да видя как се държи плазмата. Поисках да ми отворят нова бройка с уговорка ако няма проблем с дефектни пискели да го взема.

Резултата беше разочароващ:
    файл 1.jpg вижда се леко размазване, но поне линиите бяха цветни.
    файл 2.jpg виждаха се цветно само горните 6 реда - червено, зелено, синьо,червено, зелено,синьо. останалата част на екрана ги показваше в нюанси на сивото. Проверих и на мострите от GT и VT сериите, познайте резултата - абсолютно същите проблеми. Режима на картината не влияе върху резултата! проверих и с 4те фабрични настройки.
    файл 3.jpg сериозно размазване на правоъгълниците, най зле беше флагманската серия VT! при нея имаше запалени 4 пиксела в страни от този, който трябва да е запален. Не беше отражение от филтър понеже паразитните пиксели премигваха, докато този, който трябва да е включен светеше постоянно. Пуснах файла и на други марки - LG-42LM670S размазваше по леко от Panasonic ST серията. Единствено ES8000 го показваше коректно, но ТВ беше 40'' за 2800 лева.
    Файл 4.jpg - текста в зелено не беше със цели зелени букви а буквата на половина зелена, наполовина сива. Резултата е аналогичен на мострите от GT и VT серията. LG-42LM670S го показваше почти коректно, ES8000 беше ОК.
    пусках ги и на още модели, но и без това поста стана доста дълъг.
    файл 5.jpg зеления контур по краищата на екрана показваше изместване в дясно. изместване имаше и GT и VT серията, LG-42LM670S, ES8000 нямаха изместване.
    файловете можете да намерите на линка по-долу. Не можах да ги кача в поста, даваше грешка
    транZит

Отделно пусках файлове с заливки в различни цветове. Не изглеждаха статични а някак си 'плуваха' по екрана, не знам дали ме разбирате, но такъв ефект няма на LED телевизор.
    Само аз ли виждам как трептят плазмите, които би трябвало да са на 2000 Hz и на теория, окото ми не може да забележи това? Поставени до LCD TV е много осезаемо.
    Телевизор не си купих , тъй като се бях навил да си взема въпросното ST50 и сега май ще трябва да избера нещо друго.

Питането ми към модераторите, защо след като се твърди, че това е избор за ТВ с качествена картина, той не може да визуализира един пиксел правилно?
    Не съм почитател на дадена марка, не мислете, че правя антиреклама! Спестих доста от впечатленията си, защото и на консултанта му стана интересно и изпробвахме почти половината от мострите. На sony не можах да видя как се представят, единствения който пробвах не можа да разпознае jpg файловете ?!?!?

Бюджета е около 1800 лева.
    размер не по-малко от 42''
    ще се гледа от около 2,5 метра.
    приоритет ми е качествена картина.
    трябва да поддържа
    DNLA
    DVB-C.
    ще се гледа някоя кабеларка с HD канали, филми от PC-то/ USB.
    игри не играя.
    3D не е приоритет.
    Чудя се дали да взема LG-42LM670S, него загледах по-подробно в магазина. Доколкото прочетох 3D-то му не е най доброто, но на мен това не ми е фактор, не смятам да го ползвам често. предпочитам да отида до IMAX-a

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 76 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе