Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 41 от 76 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Petar U Виж публикацията
    Аз преди 10-ина дни си взех този на промоция за 2 000 лв.: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E

Предполагам съвсем скоро пак ще се почви добра оферта за него. Абсолютно обаче си заслужава парите - отличен телевизор - много добри цветове, контраст, а на тъмно е перфектен. Според мен (а и като четох други мнения - не само според мен) може би най-добрия ТВ за тази година като съотношение "цена-качество"
    телевизора изглежда добре но може ли да ми предложите нещо малко по-евтино, не е задължително да има 3д и смарт тв. Само input lag-a да не е много (под 30-35)

2.  

3. Тук е от
    Jul 2009

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте,

Преди две години си търсих ТВ и се отказах от Филипс, поради това, че нямаше модел,който
    да възпроизвежда субтитри на кирилица. Все още ли е така? В Технополис бях в неделя и
    ме увериха, че проблемът няма все още решение. Та с две думи: има ли начин вграденият плеер
    от Филипса (няма значение модела) да плейва субтитри на кирилица? Иначе не са лоши ТВ-та, но...
    Благодаря!

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

@hivo
    Повечето модели на Philips се оправят със субтитрите на български. Иска се понякога промяна на енкодинга. Но е ужасно глупаво да се избира телевизор заради вградения плейър. Още повече, че Philips не "разбира" DTS, а повечето HD филми са с такъв звук. Филм без субтитри се гледа лесно, но без звук?!

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Най ама най-глупавото нещо е да избираш телевизор заради вграденият му плеър!!! Хора, телевизор ли купувате или плеър? И двете? Няма такъв филм!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Най ама най-глупавото нещо е да избираш телевизор заради вграденият му плеър!!! Хора, телевизор ли купувате или плеър? И двете? Няма такъв филм!
    Тези, които избират тв заради картината са най-малкия процент. Повечето избират според цена и дизайн, пък ако е и "SMART LED" е най-модно и отива на дивана. Защо всички тръгнаха да правят лсд-та с "Edge led" подсветка вместо с "CCFL"?
    Този пост е редактиран от pilot; 10-10-12 в 15:42.

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

@pilot
    Правят EdgeLED защото рамката и корпуса стават тънки и гъзарски и "отиват на дивана" както написа ти! А и това "SMART" - 90% ще го погледнат 2-3 пъти и после ще "събира прах". Като видя поредния пост "Търся телевизор да е LED и да е с тънка рамка" и ме втриса.
    Малко в другата крайност са тези, които търсят качествена картина, но "да е евтин и може да няма SMART". Ми то качествената картина си върви със съответната цена и SMART нещата са наблъскани там щеш-нещеш. И на мен ще ми е супер да има един и същ модел със и без "SMART" и този без да е 1000лв. по-евтин, ама уви
    Мен ако питат - да разкарат и тунерите и колоните и те да се купуват отделно. Само на който му трябват.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    @pilot
    "Търся телевизор да е LED и да е с тънка рамка" и ме втриса.
    Абе те някои търсят и "LSD", ама да не спамим темата, че ще се отплеснем много:rolleyes:

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

По данни на изследователската компания DisplaySearch средностатистическият LCD телевизор в света за миналата година е увеличил своят диагонал примерно на 5 см (2 инча), ако трябва да сме точни то тази цифра е равна на 36,8 инча. Ако се вземе статистиката по отделните компании, по продажбите - средностатистическият телевизор Sharp днес има най-големият екран - тази година се е увеличил от 39 до 48 инча.

Мнозинството останали производители на LCD телевизори влизат в норматива около 2 инча, в това число LG Display е увеличил средният размер на диагонала от 36,2 до 38,9 инча, а Samsung от 37 до 39,4 инча.

http://www.displaysearch.com/

http://www.displaysearch.com/cps/rde...ht_quarter.asp
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-10-12 в 19:03.

11. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,
    Кое е по добре големината на екрана или по добър клас.
    Пример:Philips 42PFL3606H или Philips 32PFL8404H.
    Ще се гледа предимно бул сат от 3м.
    Може и нещо подобно да предложите около 1000лв

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

finesi
    в твоят случай - големината на екрана.
    И двата модела на които си се спрял са мостри
    Philips 42PFL3606H - 2011 година
    Philips 32PFL8404H - 2009 година
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-10-12 в 14:58.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте,момчета!
    Гледам в Техномаркета има Samsung Le 40D503 за 789 лв.Струва ли си телевизорчето като цяло,макар да е LCD..?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от albi Виж публикацията
    Здравейте,момчета!
    Гледам в Техномаркета има Samsung Le 40D503 за 789 лв.Струва ли си телевизорчето като цяло,макар да е LCD..?
    Да - но имай в предвид, че враденият му медияплеъйр не чете видео, казвам го ако имаш за цел ползването му като такъв.
    С малко труд може да се отключи.

16. Тук е от
    Nov 2008

Ако оставим плейера настрана,като картина как се представя ТВ-то?Някой има ли го-не е ли малко стар модел.....?

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,
    Предстой ми покупка на телевизор и съм се спрял на следните модели:lg 47lm765, samsung ue-46es6530, philips 47pfl6007. Кой от тези бихте препъръчали като най-удачния вариант при положение, че търся телевизор с добра картина нищо друго като екстри не ми е приоритет. Приемам и други предложения в този ценови диапазон и размер.

18. Тук е от
    Sep 2012

ако двата модела небиват дайте предпочитанея за друг до 1000лв

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    finesi

в твоят случай - големината на екрана.
    И двата модела на които си се спрял са мостри
    Philips 42PFL3606H - 2011 година
    Philips 32PFL8404H - 2009 година

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 76 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе