Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
Здравейте,
Преди две години си търсих ТВ и се отказах от Филипс, поради това, че нямаше модел,който
да възпроизвежда субтитри на кирилица. Все още ли е така? В Технополис бях в неделя и
ме увериха, че проблемът няма все още решение. Та с две думи: има ли начин вграденият плеер
от Филипса (няма значение модела) да плейва субтитри на кирилица? Иначе не са лоши ТВ-та, но...
Благодаря!
@hivo
Повечето модели на Philips се оправят със субтитрите на български. Иска се понякога промяна на енкодинга. Но е ужасно глупаво да се избира телевизор заради вградения плейър. Още повече, че Philips не "разбира" DTS, а повечето HD филми са с такъв звук. Филм без субтитри се гледа лесно, но без звук?!
Най ама най-глупавото нещо е да избираш телевизор заради вграденият му плеър!!! Хора, телевизор ли купувате или плеър? И двете? Няма такъв филм!
Този пост е редактиран от pilot; 10-10-12 в 15:42.
@pilot
Правят EdgeLED защото рамката и корпуса стават тънки и гъзарски и "отиват на дивана" както написа ти! А и това "SMART" - 90% ще го погледнат 2-3 пъти и после ще "събира прах". Като видя поредния пост "Търся телевизор да е LED и да е с тънка рамка" и ме втриса.
Малко в другата крайност са тези, които търсят качествена картина, но "да е евтин и може да няма SMART". Ми то качествената картина си върви със съответната цена и SMART нещата са наблъскани там щеш-нещеш. И на мен ще ми е супер да има един и същ модел със и без "SMART" и този без да е 1000лв. по-евтин, ама уви
Мен ако питат - да разкарат и тунерите и колоните и те да се купуват отделно. Само на който му трябват.
По данни на изследователската компания DisplaySearch средностатистическият LCD телевизор в света за миналата година е увеличил своят диагонал примерно на 5 см (2 инча), ако трябва да сме точни то тази цифра е равна на 36,8 инча. Ако се вземе статистиката по отделните компании, по продажбите - средностатистическият телевизор Sharp днес има най-големият екран - тази година се е увеличил от 39 до 48 инча.
Мнозинството останали производители на LCD телевизори влизат в норматива около 2 инча, в това число LG Display е увеличил средният размер на диагонала от 36,2 до 38,9 инча, а Samsung от 37 до 39,4 инча.
http://www.displaysearch.com/
http://www.displaysearch.com/cps/rde...ht_quarter.asp
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-10-12 в 19:03.
Здравейте,
Кое е по добре големината на екрана или по добър клас.
Пример:Philips 42PFL3606H или Philips 32PFL8404H.
Ще се гледа предимно бул сат от 3м.
Може и нещо подобно да предложите около 1000лв
finesi
в твоят случай - големината на екрана.
И двата модела на които си се спрял са мостри
Philips 42PFL3606H - 2011 година
Philips 32PFL8404H - 2009 година
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-10-12 в 14:58.
Здравейте,момчета!
Гледам в Техномаркета има Samsung Le 40D503 за 789 лв.Струва ли си телевизорчето като цяло,макар да е LCD..?
Ако оставим плейера настрана,като картина как се представя ТВ-то?Някой има ли го-не е ли малко стар модел.....?
Здравейте,
Предстой ми покупка на телевизор и съм се спрял на следните модели:lg 47lm765, samsung ue-46es6530, philips 47pfl6007. Кой от тези бихте препъръчали като най-удачния вариант при положение, че търся телевизор с добра картина нищо друго като екстри не ми е приоритет. Приемам и други предложения в този ценови диапазон и размер.