Първоначално публикувано от
Stefanaky Здравейте и от мен и Честита Коледа!От 3-4 дена чета из този форум мнения и ревюта на нови модели ТВ.И както повечето хора най-вероятно съвсем се омотах.Та да си кажа болката.Предстои ми закупуване на нов ТВ.Трябва да е:
1. 46"-47"
2. Сума до 2000лв.
3. За тази цена качествено изображение
4. Ще използвам често(така си мисля) вградения плеър през USB(заради което се отказвам от Сони),
както и отворения браузер,стига да е достатъчно "отворен"
5. На децата сигурно ще им хареса 3Д опцията стига да е добре предадена.
Нямам никакъв реален опит с такива ТВ,само това което прочетох тук.Не робувам на марки,но доколкото разбрах си заслужават Panasonic,LG,Samsung.Като начало съм се ориентирал към Panasonic-L47 DT50E(добра промоция в ТП),LG 47LM 6xx S(не знам кой точно модел е кадърен.Имат някакви разлики,освен цвета но..),за Samsung ми предлагат в ТМ UE 46 6100.Приемам разбира се и други марки и модели
Ще се гледа от 2.5-3м.Близо е до прозореца,така че по-малко отблясъци по-добре.
Предполагам такова животно което да покрие всичко няма, но ще съм доволен на вашите коментари натрупани от опит.
Пожелавам ви весели празници и благодаря на отзовалите се.
ПП: А дали си заслужава покупка след Нова година или няма смисъл от чакане.Идеята е за същите пари нещо по-добро.Попаднах на мнения на хора които работят в ТМ или ТП така че те трябва да знаят