Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
LM611 и 615 не подържат DTS
LM620 черен цвят + смарт + DTS
LM640 черен цвят + дизайн и Wi-Fi модул / няма magic дистанционно в комплекта
LM649 черен цвят с метална лайсна + дизайн и Wi-Fi модул / няма magic дистанционно в комплекта
LM660 черен цвят + маджик дистанционно + Wi-Fi модул http://electron.bg/images/LG_42LM660S_NB2020A.jpg
LM669 същият като 660, но бял на цвят и с друг дизайн на стойката
LM670 същият като 660, но в сребрист цвят
LM671 същият като 660, нов цвят шампанско http://electron.bg/images/lg_42lm671s.jpg
SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
и плазмен за 3.5 метра разстояние
SAMSUNG PS-60E530 :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Извинявам се,този имах в предвид http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Y-KDL-32EX650B
Здравейте, ще помоля за съдействие като ме посъветвате кой 46-47" LCD да купя.
По принцип се спрях на Panasonic TX-L47ET5E. Знам че е в ниския клас, но ми хареса как предава. По-високия клас ми идва скъп. Иначе видях че имат по-добър контраст. Бюджета ми е там накъде, 1800 лева. Хич не ми се дават повече.
Другия вариант е Samsung 46ES6100. Него обаче почти във всеки магазин го видях с пусната само някаква анимация и не можах много да си направя изводи как се справя.
Гледах и Philips 46" 5507K - в Технополис незнам как са го настроили но предаваше ужасно. В Техномаркет беше по-добре на едно филмче заснето по поръчка от филипс. Реално ми хареса какви разработки има в тъмните и светлите тонове, но май отпада като вариант. LG не са ми симпатични, а Toshiba изобщо не ги познавам моделите.
Накратко да ме посъветвате за 46-47" модел LCD (плазма не искам) до цена 1800 лева някъде.
Моята класация е:
Panasonic TX-L47ET5E (пасивното 3Д го предпочитам)
Samsung 46ES6100 (реално също ми хареса, но много малко съм го проучвал)
И от тук нататък вече ще съм благодарен за препоръка от ваша страна.
Ще го ползвам за кабелна (Мегалан) и гледане на филми. Няма да го ползвам за монитор. Не ме интересува да има хубав вграден плеър, защото вероятно ще си купя медиа плеър.
Благодаря предварително!
Поздрави.
Аз по принцип не съм фен на IPS матриците, но при 32" модели, поставяните матрици в 90% от случаите са кофти. А Панасоник и ЛГ/ не всички модели/ за разлика от другите производители нямат лотария при малките диагонали. Та в случая Панасоник е по-добрият избор от това Сони.
Petri@
Запиши на флашка един филм с повече тъмни динамични сцени, както и един мач и така пробвай набелязаните модели. Като предварително всички ги даваш на "Кино" режим. Които ти дипадне най-много, го вземаш. Ти ще го гледаш! Иначе си се спрял на правилни модели за посочения бюджет, кото сам знаеш че не можеш да очакваш много от тях като цяло.
А защо не искаш плазма? В момента има добро предложение- Панасоник 50ST50- превъзхожда, като картина всички по-горе посочени от теб.
Този пост е редактиран от pilot; 11-12-12 в 20:51.
Благодаря за отговорът Не съм запознат с матриците,но... ще имам в предвид че при 32 инчовите Панасоник са най-добре
Pilot, мерси за съвета. Можеше да взема плазма, но те нямат 46-47" тази година (за панасоник разбира се говоря). 50" ми идва голям, не за друго ами, защото няма да влезне в нишата, която иззида майстора преди време за телевизор - мястото ми е ограничено. Иначе плазмата ми трепти, ходих гледах - трепти ми... Също ме притеснява, че бабата ни идва на гости 2-3 пъти през годината и подхваща Диема по цял ден. Не съм много запознат с прегарянията, но ако прецака плазмата заради някакви сапунки определено ще ме е яд. И заради тези 3 фактора не искам плазма.
Другия вариант е да изчакам да паднат още малко по-високите модели на панасоник...
За самсунг нещо можеш ли да ми кажеш 46ES6100, как е като контраст например, на колко херца реално работи?
Ей, тия секции и ниши!
Видях, че коментираш за по-високите серии лсд-та Панасоник, че са с по-висок контраст Ами, надали цялата им гама ще изкара повече от 1000:1.
Ето ти едно ревю на топ моделът им: http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-35118048.html
Ако ще чакаш да паднат малко цените на по-високите серии лсд-та се огледай за Sony 46HX850!
Относно Самсунга- относително висок контраст, реално е 100хц.
Този пост е редактиран от pilot; 11-12-12 в 21:46.
Здравей,
това което за мен е по-важно в случая е техническата поддръжка и гаранционните условия. Имах нещастието да търся гаранционно обслужване за Панасоник и познай - няма такова, прехвърлят вината на клиентите за да откажат гаранцията..
Панасоник ползват сервиз, чието име няма да спомена, но всички се сещат за кой става въпрос. Телевизора ми е плазма TX-P42G20 с 5годишна гаранция. Закупен е ноември 2010г.
It's up to you, но аз определено никога не бих взел отново техен продукт!
Pilot,
за по-високите серии на панасоник имах предвид, че ги гледах един до друг и видях, че са по-добри. Изобщо не гледам кой модел с какви характеристики е. Със сигурност няма да взема най-високите серии, иначе гледах го сонито HX850, но цена около 3к не е за мен
ОК, мерси отново.
Мерси за отговора. Поразгледах ги и в магазините. Определено и ЛГ и Самсунг си подобряват дизайна(лично мнение) Т.е. си заслужават общо взето - LG LM660(не включвам цветовете), Samsung ES6100 и Samsung ES6710. Но не разбрах, кой ТВ бихте ми препоръчали от всичките. По-горе съм написал, разстоянието не е малко, но пък е сравнително светло и ще се гледа и ХД от ПЦ и Спорт. Плазмата я изключваме за тези функции ? 3Д не ми е приоритет.
Благодаря.