Дайте ми съвет имам Toshiba 40LV685 , на която е пукната матрицата , струва ли си да сменя с нова или да купувам нов телевизор, телевизора е гаранционен, но гаранцията вече не важи , а за ремонт ми искат 800 лв.
Дайте ми съвет имам Toshiba 40LV685 , на която е пукната матрицата , струва ли си да сменя с нова или да купувам нов телевизор, телевизора е гаранционен, но гаранцията вече не важи , а за ремонт ми искат 800 лв.
В момента този модел е 949лв. на разпродажба ,което значи мостри от 2009г. Този модел е с матрица на Самсунг има Resolution+ и е с по-добри процесори от новата за 2010г. серия LV, която се явява доста по-орязана. Така че ако си доволен , като че ли има смисъл в смяната на панела.
Благодаря за съвета , и аз така си мисля , че трябва да я сменя , само цената която ми казват ми се струва много завишена и немога да намеря реалната цена на нова матрица
Цената е такава ,защото най-вероятно ще сменят матрицата заедно с подсветката , тоест целия панел . Тук евентуално може да има резерви , ако се смени само матрицата. Ако се решиш на такава смяна се увери ,че ще ти сложат отново матрица на Самсунг , а не примерно на AUO или CMO.Би трябвало да ти дадат гаранция 2год. за новата матрица и да ти уважат за останалия срок дефекти от друго естество.Първоначално публикувано от donakz
Много ми се виждат 800лв -виж 40BV700 е 900лв http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40bv700g -все пак новото си е ново.![]()
Този модел също е орязан от към функции на процесорите , има обаче медия плеър ,който чете субтитри на български .Първоначално публикувано от svetlio1