Нека бъде с USB вход. Предварително благодаря![]()
Нека бъде с USB вход. Предварително благодаря![]()
LEGAL, като казваш USB ,явно имаш пред вид вграден медия плеър ,който чете и видео , обаче за този бюджет няма как да стане освен ,ако не се договориш за някоя мостра за голяма отстъпка . Моделите на коментираните тук марки с такива възможности започват с 200 лв. повече. Все пак виж това е малко отгоре и има доста добра картина за цената, плюс медия плеър:
http://www.zora.bg/main.php?p=produc...oduct_id=12630
Ако можеш събери още някой лев и вземи този с150 лв. повече от твоя бюджет.
http://www.technomarket.bg/products/09077664/lg-32ld420
И аз се включвам в питането за 32" телевизор до 500 лв. В случая няма как да се съберат повече тъй като е за родителите ми. В Техномаркет има голям избор от такива, но не знам кои са най-добрите и кои все още ги произвеждат дори. Също така не съм много навит да купувам от Техномаркето поради многото негативни мнения за магазина, сервиза и бройките които продават. Ако може да се препоръча някой др магазин. Мерси!
Така, да споделя моят опит при купуване на 32" телевизор до 600лв. Очевидно за 500 лв нямаше да станат нещата. След една седмица четене се бях спрял на 3-4 модела. Отидох в ТМ Люлин и извадих късмет с най-услужливия и очевидно разбиращ си работата консултант там. Благодарение на него видях всичките телевизори един до друг, въпреки че се намираха стандартно на различни места в магазина.
Класацията е следната:
PANASONIC TX-L32S20E > LG 32LD420 > SAMSUNG LE32C450 > TOSHIBA 32AV733G
Тошибата отпадна общо взето още в началото поради факта, че беше последна в списъка ми и също неодобрението на консултанта. Последна щателно сравнение на другите 3 модела. Бяха докарани на 1 място и на всичките се пусна една и съща HD телевизия (филм или каквото да е там). В първият момент LGто изпъкна с най-ярки цветове и най-жива картина, но момчето набързо настрои всичките телевизори на "стандартна" картина, а не на ярката на която бяха пуснати. Нещата си дойдоха на мястото.
Очевидно беше че самсунга имаше най-постни цветове. Също недостатък е по-ниската резолюция (720р). LGто беше доста по-добре в това отношение, но поставен до Панасоника се виждаше, че не представя много точни цветове и също така мажеше до известна степен картината. Панасоника беше просто идеален, много добри цветове, плавна и сравнително точна картина. Рекламират го със 100Hz, което не знам дали е изобщо вярно, но имаше видима разлика с останалите 2. Течащите надписи се движеха гладко и не насичаха както при другите. Последният бонус беше и ъгълът на видимост, който беше доста по-добър заради IPS панела.
Основен минус на Панасоника е липсата на USB, но пък има SD четец. Самсунга интересно беше на доста по-висока стойка от другите и това също може да е плюс в определени ситуации.
В крайна сметка TX-L32S20E ни беше избора за ограничения бюджет, произведен е в Чехия. Другите 2 бяха в Полша и Унгария съответно за LG и Samsung.
Честито , на твое място и аз щях да направя същия избор защото аз през 2009 г взех на много по ниско ниво панасоник без 100 Хц за почти двойно пари .
Със здраве да си го ползваш![]()
L32S20E за 599 лв в момента е прекрасна оферта, телевизорът е страхотен!
http://technomarket.bg/products/0907...shiba-32av733g
малко излизаш от цената , но решението си е твое.