Мерси L1892, и утре само победа нищо друго YNWA.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Здравейте ,в момента в ТМ има промоция на Samsung 46f6500 на цена от 1499 лева, пък и се предлага на изплащане без оскъпяване. Дали е добра оферта ?
Търся ТВ 46-50 инча, държа да е безпроблемно, с добра картина и с интелигентно направено и лесно за боравене меню, като не държа да има много екстри. Дори бих прежалил 3Д-то, приемам и други предложения за модели в ценови диапазон 1600лева
Благодаря за мненията !!!
А какво ви е мнението за SONY 3D KDL-50W685 ? Привличат ме повечето инчове - ще се гледа от около 2.6 метра, както и пасивното 3д, което четох, че натоварва по-малко. Само 3д-то ли му е разликата с 50W656A ?
Здравейте.Бих искал да ми препоръчате лед телевизор с пасивно 3D.Цена до 1700лв. като се търсят 46 инча.Основно за филми от компа и доста hd телевизия.Предпочитам да не е плазма и да е пасивно 3Д,защото малката винаги се върти около нас и ще иска и тя да слага очила и да гледа.Мнозина от Вас знаят как е:rolleyes:Търся хубава картина и добри нива на черното.Очаквам предложения.
Ако не си харесам нищо вземам SAMSUNG UE-46F6670 заради качеството на картината,но първо ще изчакам да видя какво ще ме посъветвате.
Този пост е редактиран от bibobore; 29-01-14 в 12:53.
Няма 46 инчови панели с пасивно 3Д - такива са 47 инчовите. Имай предвид, че панелите на SAMSUNG са само с активно 3Д.
LG 47LA740
LG 47LA690
Само 3D-то е разликата. Мисля, че няма да сгрешиш, ако си го вземеш. Гледам, че онлайн цената му е добра. За тия пари, като цена/размери/качество е много добра оферта.
Има и други ------> PANASONIC TX-L47ET60E
За 100 лв. отгоре вземаш Sony 50W685.
Благодаря на всички за отговорите.Разгледах няколко ревюта и изобщо не съм очарован от горните модели на LG.Явно за тия пари няма да намеря хубав телевизор с пасивно 3Д.Насочвам се към Самсунг F6670 или ще изчакам новите модели.
Ревютата доста често не отразяват реално качествата на даден телевизор.
Ако смяташ да избираш телевизор само въз основа на ревюта и препоръки в този форум, ще е грешка.
Моя съвет е да разгледаш и тестваш на място предложените модели и да не си правиш прибързани изводи.
Здравейте, а кой от двата бихте препоръчали и защо ? LG 47LA690S или Samsung 46F6500?
Днес ги разглеждах подробно и ми хареса, че смарт функциите са им лесни за боравене, което е голям плюс. Единият е малко по-голям, но като цяло и двата излизат на една цена
Нямах възможност да тествам 3Д-то, нямам и познания за по-задълбочени тестове. Затова разчитам на съветите ви !
Крайното решение го вземате вие.
Различни матрици, пасивно и активно 3D - всеки от тях си има плюсове и минуси, но като цялостно представяне са рамо до рамо.
Ако Ви е толкова трудно при избора между двата - ези или тура.
Успех с избора!