Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 125 от 156 ПърваПърва ... 75115123124125126127135 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,861 до 1,875 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2014

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / FAQ - на първа страница

Здравейте,

Може ли да ми препоръчате телевизор 46-50 инчов.

Спрял съм се на този - SONY KDL-47W807ASAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Иска ми се да е 3Д, но не мисля,че някога ще ползвам СМАРТ функциите, за това и се чудя какво да правя.

Бюджета ми е около 1600 лв.

Също така съм се вгледал в този - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...630E-4K-3D-LED, но не знам дали си заслужава 4К-то

Ще използвам телевизора основно за PS4 и за Airplay Streaming от таблета (имам appletv )

Благодаря ви предварително и се надявам на скорошен отговор.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

vakata@, вземай го.
    ivan tzonev@, виж този и този.

4. Тук е от
    Dec 2014

Пилот, мерси за отговора,

Samsung-a е по-добре от Сонито? За 50 инча не мога да скачам, защото вкъщи имаме спорове , нали знаете 2 инча имат от значение

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Дай разстояние за гледане и позиция/основно фронтално или под ъгъл/.

6. Тук е от
    Dec 2014

Основно фронтално, а разстоянието е около 2.5 метра, но дори да е може по-голям, просто максимума ми е 48 инча

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Ivan Tzonev Виж публикацията
    Основно фронтално, а разстоянието е около 2.5 метра, но дори да е може по-голям, просто максимума ми е 48 инча
    Не си за по-голям Самсунга е добра оферта. Иначе, ако вдигнеш бюджета този е най-добре. Среден вариант е този.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2014

Благодаря много Pilot. Моля и за още 1-2 мнения

Препоръчано до сега:

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...48H6400-3D-LED

Първоначалното ми питане:

Спрял съм се на този - SONY KDL-47W807ASAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Иска ми се да е 3Д, но не мисля,че някога ще ползвам СМАРТ функциите, за това и се чудя какво да правя.

Бюджета ми е около 1600 лв.

Също така съм се вгледал в този - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...630E-4K-3D-LED, но не знам дали си заслужава 4К-то

Ще използвам телевизора основно за PS4 и за Airplay Streaming от таблета (имам appletv )

Благодаря ви предварително и се надявам на скорошен отговор.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    София

Не отхвърляй с лека ръка смарт функциите! Не знаеш кое ще ти допадне.

И аз си мислех като теб, че не ме влече нито 3д, нито смарт, но купих 55" 3д смарт и за по-малко от месец, съм изгледал поне 20 3д филма, а тубата пускам всяка сутрин, докато си пия кафето и лежерно си бъзикам по компа.

За модел тв. ще се въздържа от мнение, не ги познавам всичките.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

+1 за 48Н6400

12. Тук е от
    Sep 2014

Здравейте, директни впечатления за PANASONIC TX-48AS640E, по-точно толкова ли му е ужасно 3D -то?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте! До края на седмицата мисля да си купя 55'' тв. и след едномесечно четене се спрях на Samsung 55H6400 и Sony 55W805. Ще се ползва основно за монитор, съответно сериали, филми и игри от тракерите. Знам че Самсунг има по-добро 3Д и смарт функции, които не ме интересуват. Според вас има ли чак такава разлика в картината между двата, че да си заслужава да се двоумя толкова? Изчетох сума ти противоречащи ревюта, а на живо не успях да се ориентирам.
    Тъй като ще го ползвам за монитор, трябва ли като го купувам да си нося компютър през който да пусна няколко филма или може и през флашка? Картината една и съща ли ще бъде, ако пусна еднакво съдържание през флашка и през комп.
    Основното което ме интересува е реалността на цветовете, че в момента съм с един Филипс, с ужасно неточни цветове. Клоня леко към Самсунга, заради 3Д-то(макар че един консултант ме убеждаваше, че сонито има по-добра картина и 3Д) но имам нужда и от други мнения.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма да бъде една и съща картината през HDMI и през USB медия плеъра - въпрос на настройки и не рядко на липсата на някои от тях при използване на USB медия плеъра . Почти при всички модели , които съм имал възможност да гледам на HDMI и USB , картината подадена от външен източник през HDMI ми е харесвала повече.
    Сони би трябвало да има леко предимство при свързване с компютър заради по малкия инпут лаг , но пък като възможности за настройка и опции Самсунг-а има предимство . Аз бих избрал Самсунг-а - с подходящи настройки също има много добра картина (за повечето потребители и готовите са добри) и е бърз и с удобни менюта/екстри за всекидневно ползване .
    Най-добре вземай лаптопа и тествай на място - все пак ти ще си го гледаш и това , което е добре за един може да се хареса на друг.

16. Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    Pavlikeni, Bulgaria

Здравейте, предстои ми да си закупя нов телевизор в близките 1-2 седмици. Спрял съм се на този модел http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0LB650V-3D-LED , жена ми го хареса много и общо взето заради това. Искам а е 50 " 3Д . Максимум мога да отделя 1400 лв. Не разбирам кой знае колко от телевизори , матрици , подсветки и ала бала. Ще го ползвам главно за филми от лаптопа, игри на PS4, мачове и формула1 . Искам мнение, тъй като на някой места ЛГ ги изкарват много добри, на други казват че били дефектни и т.н. Няма да откажа и други предложение стига да отговарят на изискванията ми и на бюджета , който знам че е малък за такъв телевизор , но все пак Благодаря предварително.

17. Junior Member
    Тук е от
    May 2011

Здравейте,
    И на мен ми предстои покупка на ТВ тия дни. Мястото е хол, ще се гледа фронтално от около 3-4 метра. В момента съм с плазма LG 42PT81, която вече е морално остаряла. Ще се радвам на всеки един съвет относно заместник на стария отслужил. Иска ми се да е по - голям. Нещо между 48 - 55 инча, 3д, wi-fi, Smart, ще се гледа много спорт на него - футбол и Ф1, както и HD филми от флашка, клипове от тубата, нова плей. В момента ползвам смарт ТВ на Samsung и всичко е на 6. Много удобен интерфейс, добър апп стор. Не знам дали останалите марки могат да се похвалят с този на Самсунг.
    Като цена - нещо до 2к, като ако си заслужава някой друг, може и повече.
    И още един въпрос: ще се взима към въпросния ТВ и система за домашно кино и съвет в тази посока също ще е полезен.
    Благодаря на отзовалите се!
    Този пост е редактиран от billab0ng3r; 09-12-14 в 19:04.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от botev_fen Виж публикацията
    Здравейте, предстои ми да си закупя нов телевизор в близките 1-2 седмици. Спрял съм се на този модел http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0LB650V-3D-LED , жена ми го хареса много и общо взето заради това. Искам а е 50 " 3Д . Максимум мога да отделя 1400 лв. Не разбирам кой знае колко от телевизори , матрици , подсветки и ала бала. Ще го ползвам главно за филми от лаптопа, игри на PS4, мачове и формула1 . Искам мнение, тъй като на някой места ЛГ ги изкарват много добри, на други казват че били дефектни и т.н. Няма да откажа и други предложение стига да отговарят на изискванията ми и на бюджета , който знам че е малък за такъв телевизор , но все пак Благодаря предварително.
    Привет
    Моделът който си избрал е май единственият, който отговаря на изискванията ти.
    Друг вариант е
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KDL-50W705-LED
    чието преимущество е ниският Input Lag - нещо много важно при игрите, + добрият контраст. Минусите му можеш да прочетеш в ревютата
    Sony KDL42W705B/ KDL42W705 (W7) Review
    Sony Bravia KDL42W705 review - CNET
    https://www.avforums.com/review/sony...n-review.10458

Цитат Първоначално публикувано от billab0ng3r Виж публикацията
    Здравейте,
    И на мен ми предстои покупка на ТВ тия дни. Мястото е хол, ще се гледа фронтално от около 3-4 метра. В момента съм с плазма LG 42PT81, която вече е морално остаряла. Ще се радвам на всеки един съвет относно заместник на стария отслужил. Иска ми се да е по - голям. Нещо между 48 - 55 инча, 3д, wi-fi, Smart, ще се гледа много спорт на него - футбол и Ф1, както и HD филми от флашка, клипове от тубата, нова плей. В момента ползвам смарт ТВ на Samsung и всичко е на 6. Много удобен интерфейс, добър апп стор. Не знам дали останалите марки могат да се похвалят с този на Самсунг.
    Като цена - нещо до 2к, като ако си заслужава някой друг, може и повече.
    И още един въпрос: ще се взима към въпросния ТВ и система за домашно кино и съвет в тази посока също ще е полезен.
    Благодаря на отзовалите се!
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55H6670-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-50W829-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-55W815-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55DT60E-3D-LED

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе