Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 149 от 156 ПърваПърва ... 99139147148149150151 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,221 до 2,235 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Мнения и Избор на 3D телевизор

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2015

Мога също да ти препоръчам и моят избор на телевизор сходен със по горе описаното LG а именно LG 55LB679V в Техномаркет би трябвало да имат запечатани бройки.
    Успех с покупката.

4. Тук е от
    Dec 2015

Dev Licheva виж тези -http://www.techmart.bg/products/product_details/33527
    Телевизор LG LED 55UF8517 | 4К ULTRA HD - Телевизори - Techmart.bg
    Аз от там взех преди месец на LG един и поне засега съм много доволен. Поне според мен си струва това малко над бюджета ти. Само за 100 херца не съм сигурен дали е.

5. Тук е от
    Jul 2013

Здравейте!
    Искам да си закупя 3д телевизор около 50' и съм се спрял на филипс pus7150 или 7600, какво 3D съдържание мога да сваля на флашка за да ги тествам в магазина?
    до сега не съм имал 3D телевизор, моля изпратете ми линк на лс към някое клипче или филм със субтитри за да мога да тествам в магазина

Благодаря!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Русе

Цитат Първоначално публикувано от Ronny77 Виж публикацията
    Здравейте!
    Искам да си закупя 3д телевизор около 50' и съм се спрял на филипс pus7150 или 7600, какво 3D съдържание мога да сваля на флашка за да ги тествам в магазина?
    до сега не съм имал 3D телевизор, моля изпратете ми линк на лс към някое клипче или филм със субтитри за да мога да тествам в магазина

Благодаря!
    Можеш да свалиш отнякъде си кой да е side-by-side или over-under блурей рип 1920х1080 от сорта XXXXXXX.2015.3D.BluRay.1080p.Half-SBS.DTS.x264-XXXX, но не очаквай с флашка да видиш 3D субтитри на телевизора, а за да гледаш нормално 3D съдържание, ти трябват такива. За субтитри както и пълни 3д блуреи ISO следва да си наясно, че ще е необходимо да го вържеш с PC чрез hdmi или ще трябва да си закупиш отделно 3д мултимедиен плеър.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Здравейте,
    загледал съм се в LG32LF650V
    Има го на добра цена ( май е най евтиния) 3D и Смарт, дават го 900Хз - което би трябвало да е 100Hz matrica, На руски сайтове излиза или с директ или с ЕДГЕ подсветка .- но май е директ.

Като характеристики изглежда добре. Но не съм го виждал, Става ли, добър ли е , идея си нямам как е ЛГ. става ли за нещо това 3д и дали е надежден

пп. в момента съм с 32 плосък 100Хз кинескоп и съм страшно доволен, тв ми е на близо

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Имам от 2 месеца тоя модел,абсолютно съм доволен.Ако имаш конкретни питанки-насреща съм

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Цитат Първоначално публикувано от tanatos Виж публикацията
    Имам от 2 месеца тоя модел,абсолютно съм доволен.Ако имаш конкретни питанки-насреща съм
    Как е екрана , как е черното на тъмно, и как се справя с 3д филмите, някакви специални изисквания за стандарт и субтитри

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И какъв е смисъла да смениш 32" кинескоп с 32" LCD ? така и така си се навил да купуваш - вземай поне 40-43" .

п.п. Черно в IPS панел не търси , ако изобщо е с IPS , щото в 32" обикновено слагат каквото имат под ръка и от бройка до бройка да има коренна разлика ... не че и в по-големите размери няма подобни изцепки ...

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    И какъв е смисъла да смениш 32" кинескоп с 32" LCD ? така и така си се навил да купуваш - вземай поне 40-43" .

п.п. Черно в IPS панел не търси , ако изобщо е с IPS , щото в 32" обикновено слагат каквото имат под ръка и от бройка до бройка да има коренна разлика ... не че и в по-големите размери няма подобни изцепки ...
    Знаеш ли колко е голям телевизора, тежи 80кг, и няма 3д.

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от ktkiro Виж публикацията
    Знаеш ли колко е голям телевизора, тежи 80кг, и няма 3д.
    Е ти ще го носиш или ще го гледаш?!?
    А 3Д на 32 инча е по скоро само да се води че го има като екстра. Дори 40 инча си е компромис за 3Д...

Случай Светльо ако не искаш да сгрешиш...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Не питай за носене, като се замисля, че ако взема нов трябва да го изнасям , ми идва да зарежа всичко.

В момента на 32" се вижда добре , никак не е малък, за това питам как е 3Д, каква е матрицата , справя ли се с филмите от замунда ,

Днес попаднах на нещо интересно Turbo-X - 3D LED TV TXV-U4033SMT 40" 4Κ Ultra HD Smart - Телевизори
    Някой чувал ли е какво е това

16. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Не знам за черното,за мен малко сивее но почти незабележимо.У нас е в детската стая,и се гледа от 1.5 метра-така че като големина е добре.Изгледали сме над 10 3Д филма от флашка и усб хард-никакъв проблем,нито с четене,нито със субтитри.3Д е пасивно,наистина не боли глава,децата го гледат редовно в тоя режим .ОС е поорязана,но върши работа определено.Реални 100 херца е ,интуитивно меню,изключително лесен интерфейс.В общи линии за парите си е перфектен.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от ktkiro Виж публикацията
    Не питай за носене, като се замисля, че ако взема нов трябва да го изнасям , ми идва да зарежа всичко.

В момента на 32" се вижда добре , никак не е малък, за това питам как е 3Д, каква е матрицата , справя ли се с филмите от замунда ,

Днес попаднах на нещо интересно Turbo-X - 3D LED TV TXV-U4033SMT 40" 4Κ Ultra HD Smart - Телевизори
    Някой чувал ли е какво е това
    То и аз все още имам един такъв 32" CTR Samsug и знам колко тежи , щото преди месец го мъкнах в друга стая . От какво разстояние се гледа тв ? аз от същото разстояние , от което съм гледал на времето 21" кинескоп сега гледам 50" плазма и не бих отказал по-голям . Още повече пък ако ще гледаш 3д - там колкото по-голям - толкова по-добре .
    Размерите от 40 до 43" са си напълно нормални за всеки средностатистически БГ хол - не виждам смисъл в замяната на 32" с 32" , а и в случая ще имаш едни 30-40см отдалечаване на тв спрямо "дебелия" кинескоп .

Тона "Турбо" е марка на веригата Плесио , най-вероятно поръчвана в някоя китайска или турска манифактура - нямам представа как се справя , но няма да е по различно от Нео ,Ариели ,Кроун и т.н. подобни - не бих препоръчал за основен тв - виж за служебен, кухня ,спалня и т.н. , т.е. където се гледа между другото и се търси главно цена може и да се вземе .
    iveto одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2016

Здравейте, дълго се чудих какъв телевизор да си взема и май се спрях на този SONY KD-55X8507CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин сега е намален с 15 %. Какво мислите за него, дали е добър избор? Ще се гледа от около 4-4.5 метра. Интересува ме също дали трябва да си закупя блу рей плеър или може с флашка/преносим хард или лаптоп (с видеокарта nvidia geforce gt 540m cuda 2gb, поне така пише на лаптопа, не съм много на ясно с тези неща) да възпроизвежда 3д филми с високо качество? Също така, телевизора се продава без 3д очила и можете ли да ме насочите какви да взема?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе