С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Мога също да ти препоръчам и моят избор на телевизор сходен със по горе описаното LG а именно LG 55LB679V в Техномаркет би трябвало да имат запечатани бройки.
Успех с покупката.
Dev Licheva виж тези -http://www.techmart.bg/products/product_details/33527
Телевизор LG LED 55UF8517 | 4К ULTRA HD - Телевизори - Techmart.bg
Аз от там взех преди месец на LG един и поне засега съм много доволен. Поне според мен си струва това малко над бюджета ти. Само за 100 херца не съм сигурен дали е.
Здравейте!
Искам да си закупя 3д телевизор около 50' и съм се спрял на филипс pus7150 или 7600, какво 3D съдържание мога да сваля на флашка за да ги тествам в магазина?
до сега не съм имал 3D телевизор, моля изпратете ми линк на лс към някое клипче или филм със субтитри за да мога да тествам в магазина
Благодаря!
Можеш да свалиш отнякъде си кой да е side-by-side или over-under блурей рип 1920х1080 от сорта XXXXXXX.2015.3D.BluRay.1080p.Half-SBS.DTS.x264-XXXX, но не очаквай с флашка да видиш 3D субтитри на телевизора, а за да гледаш нормално 3D съдържание, ти трябват такива. За субтитри както и пълни 3д блуреи ISO следва да си наясно, че ще е необходимо да го вържеш с PC чрез hdmi или ще трябва да си закупиш отделно 3д мултимедиен плеър.
Здравейте,
загледал съм се в LG32LF650V
Има го на добра цена ( май е най евтиния) 3D и Смарт, дават го 900Хз - което би трябвало да е 100Hz matrica, На руски сайтове излиза или с директ или с ЕДГЕ подсветка .- но май е директ.
Като характеристики изглежда добре. Но не съм го виждал, Става ли, добър ли е , идея си нямам как е ЛГ. става ли за нещо това 3д и дали е надежден
пп. в момента съм с 32 плосък 100Хз кинескоп и съм страшно доволен, тв ми е на близо
Имам от 2 месеца тоя модел,абсолютно съм доволен.Ако имаш конкретни питанки-насреща съм
И какъв е смисъла да смениш 32" кинескоп с 32" LCD ? така и така си се навил да купуваш - вземай поне 40-43" .
п.п. Черно в IPS панел не търси , ако изобщо е с IPS , щото в 32" обикновено слагат каквото имат под ръка и от бройка до бройка да има коренна разлика ... не че и в по-големите размери няма подобни изцепки ...
Не питай за носене, като се замисля, че ако взема нов трябва да го изнасям , ми идва да зарежа всичко.
В момента на 32" се вижда добре , никак не е малък, за това питам как е 3Д, каква е матрицата , справя ли се с филмите от замунда ,
Днес попаднах на нещо интересно Turbo-X - 3D LED TV TXV-U4033SMT 40" 4Κ Ultra HD Smart - Телевизори
Някой чувал ли е какво е това
Не знам за черното,за мен малко сивее но почти незабележимо.У нас е в детската стая,и се гледа от 1.5 метра-така че като големина е добре.Изгледали сме над 10 3Д филма от флашка и усб хард-никакъв проблем,нито с четене,нито със субтитри.3Д е пасивно,наистина не боли глава,децата го гледат редовно в тоя режим .ОС е поорязана,но върши работа определено.Реални 100 херца е ,интуитивно меню,изключително лесен интерфейс.В общи линии за парите си е перфектен.
То и аз все още имам един такъв 32" CTR Samsug и знам колко тежи , щото преди месец го мъкнах в друга стая . От какво разстояние се гледа тв ? аз от същото разстояние , от което съм гледал на времето 21" кинескоп сега гледам 50" плазма и не бих отказал по-голям . Още повече пък ако ще гледаш 3д - там колкото по-голям - толкова по-добре .
Размерите от 40 до 43" са си напълно нормални за всеки средностатистически БГ хол - не виждам смисъл в замяната на 32" с 32" , а и в случая ще имаш едни 30-40см отдалечаване на тв спрямо "дебелия" кинескоп .
Тона "Турбо" е марка на веригата Плесио , най-вероятно поръчвана в някоя китайска или турска манифактура - нямам представа как се справя , но няма да е по различно от Нео ,Ариели ,Кроун и т.н. подобни - не бих препоръчал за основен тв - виж за служебен, кухня ,спалня и т.н. , т.е. където се гледа между другото и се търси главно цена може и да се вземе .
Здравейте, дълго се чудих какъв телевизор да си взема и май се спрях на този SONY KD-55X8507CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин сега е намален с 15 %. Какво мислите за него, дали е добър избор? Ще се гледа от около 4-4.5 метра. Интересува ме също дали трябва да си закупя блу рей плеър или може с флашка/преносим хард или лаптоп (с видеокарта nvidia geforce gt 540m cuda 2gb, поне така пише на лаптопа, не съм много на ясно с тези неща) да възпроизвежда 3д филми с високо качество? Също така, телевизора се продава без 3д очила и можете ли да ме насочите какви да взема?