LG 47LB730/1, ако разстоянието на гледане ти позволява, виж и Panasonic 55AS650.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
LG 47LB730/1, ако разстоянието на гледане ти позволява, виж и Panasonic 55AS650.
Какво им е дефектно на 7-ма серия? Ти си решаваш, кое е по-добре.
Записваш на флашка, хард един мач и тестваш. Ако си с много добро зрение, може да ти маже 100Хц. Аз примерно, трудно забелязвам разлика между панел със 100Хц и 200Хц опресняване, при сходни диагонали и разстояние. Много зависи и как е реализирано опресняването от производителя. Погледни Самсунг от 6 серия нагоре и по-специално H7.
Значи
Panasonic 47as750
или
LG 47 LB 730 V
Между другото оценката в avsforum е много по-добра за LG то, май натам отиват нещата.
https://www.avforums.com/review/lg-l...v-review.10452
https://www.avforums.com/review/pana...v-review.10713
Доколкото знам, на оценката на този форум може да се довериш.
Още мнения?
Този пост е редактиран от bossorange; 06-05-15 в 00:51.
Поръчах си Samsung UE48H6400 и днес го чакам да дойде. Ще пиша отзиви след няколко дневно ползване.
Като отидох в техно нещо си и поисках да видя двата телевизора. Предпочитах LG-то заради това, че има OS, има multi tasking и интерфейса изглеждаше по-добре. Но като видях колко е бавно се отказах. Аз ще полудея, ако го чакам всеки път по 5 секунди за отговор. Също не бях проверил добре и се оказа, че и самсунга има magic remote и поръчах направо него, а и е на промоция тази седмица.
Благодаря много на всички за отзивите тука, ако ви нямаше сигурно щях да си поръчам някой боклук и да ме е яд години.
Техномаркет и Плесио.
Поръчах си го от Плесио, тъй като всичките 3-4 продукта, които съм си купувал от техномаркет са били дефектни. Също четох в този или друг форум, че техно веригите продават мостри и ги предупредих, че ако ми докарат мостра им я връщам и ми казаха, че предупреждават клиентите, че ще им продават мостра, което ми хареса като отношение.
Да бе... предупреждават друг път. Разбираш, че е мостра едва, когато ти я докарат и разгледаш хубаво телевизора. Ако искаш ТВ-то да не е мостра, трябва да отидеш директно до магазина и да си вземеш ТВ, което не е разопаковано (въпреки, че и това не е гаранция, че ТВ-то не е било мостра преди това).
То и че е разопаковано, не е гаранция че е било мостра...всичко е до бройка.
Проверих часовете и не беше работил преди това, не знам до колко това е сигурен показател, че не е бил мостра.
Впечатлението ми от телевизора е много положително. Картината се вижда супер ( с настройки по подразбиране ).
Смарт менюто е безсмислено, единствено ютуб става за нещо. Но пък е много responsive и всичко се случва бързо.
Със smart дистанционното се навигира много улеснено, това ми хареса.
3д-то е активно и ми хареса много как се вижда, не съм виждал пасивното 3д как се държи.
Единствения ми проблем е че не можах да си вържа таблета през Screen Cast, но телефона успях. И не мога без допълнителен софтуер на компютъра да си отворя споделените папки, а с допълнителния софтуер ( smatview 2.0 ) е пълна трагедия.
Честито, дълго да го гледаш! Стига сте се вманиачавали с тези мостри...аз съм вземал тв, който беше на 0 часа, макар че беше отварян. К'во сега да си мисля, че е върнат от някой клиент, дето не му е харесал нещо или е бил демонстриран в магазин или да си го гледам с кеф?
Има ли някой собственик на UE-55H6670 3D LED да сподели някакви впечатления за него ? Функцията Micro Dimming може ли да се контолира? Качествен ли е образа през HDMI при включен компютър, става ли за сърфиране в интернет през компютъра или има голям лаг?
Ами имам 55H6670 от 02.2015. Доволен съм от него. Ползвам го и като монитор през HDMI и не съм забелязъл проблеми. Режим футбол е много хубав. Също така сърфирането в интернет не е кофти. Гледал съм уоитубе и ХД клиповете си вървят ок.
Това е!