Като ги видиш един до друг сам ще избереш ST50 .:D
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Като ги видиш един до друг сам ще избереш ST50 .:D
Здравейте, колеги,
Изчетох голяма част от форума и гайдовете за телевизори, но все още съм объркат и не мога да преценя кое предложение е най-добро за парите си. Гледам, че в различни магазини постоянно излизат нови предложения на промоции и прочие.
Много ще съм благодарен ако може да ми предложите най-доброто, което да се вмъкне в бюджет до 1000 лв, склонен съм да дам и повече, но единствено ако разликата е достатъчно голяма за да се оправдаят тези пари.
Това, на което съм се спрял е телевизор (LCD; LED) над 40"-46" (ще се гледа от около 2 местра може би и повече) По-възможност с 2Д към 3Д (пасивна технология). Основно ще гледам спортни събития, филми през PC и видео игри от време на време. За сега съм се спрял на три модела:
1) ТВ LED LCD Philips 42PFL4307H 3D TV - Търговска верига "Зора"
2) ТВ LED LCD LG 42LM615S - Търговска верига "Зора"
3) ТВ LED LCD Samsung UE40EH6030W 3D TV - Търговска верига "Зора"
Отворен съм и за други предложения.
Благодаря предварително!
1. PANASONIC-TX-P42ST50E
2. PANASONIC-TX-P42UT50E - при гледане под 2 метра ще забележиш презредовата 3д картина - контурите са леко неясни и назъбени / при гледане от дистанция 3.5 метра няма проблеми.
Вземи вторият.
Ама и двамата сте като в поговорката - Барабар Петко с мъжете.....не се обиждайте
За 3Д колкото по-голям е диагонала толкова по-добре, а с тези бюджети сте за обикновен 2Д телевизор.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-01-13 в 20:53.
Ама и двамата сте като в поговорката - Барабар Петко с мъжете.....или Видяла кравата че подковават коня, че и тя поискала....
За 3Д колкото по-голям е диагонала толкова по-добре, а с тези бюджети сте за обикновен 2Д телевизор.[/QUOTE]
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Разликата е минимална .Панасоник СТ50 е 1250 точки , къде му е аналога 2Д и на каква цена ?
Няма аналог , бай близкия вариант е ейч ди реди за 950 точки , малко танто за кукуригу ....))))
Апропо , техномагазините пуснаха новата промоция , която , Внимание , е същата като старата , ебаси измамниците .......
- - - Обновено - - -
http://www.technomarket.bg/products/...19/lg-42lm649s
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Пак ще помоля за коментар , ако някой може да отговори .
Това нещо има функция WIDI .Мога ли да гледам кино по този начин ?
Теоретично, би трябвало да можеш, но на практика нещата изглеждат по-сложни:
Първи впечатления от Intel Wireless Display (WiDi) - Bloody's TechBlog
Статията е старичка, може би вече са изчистени софтуерните проблеми.![]()
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
Това го взех , сега се опитвам да го монтирам .
Човечето в технополис ме посъветва да не го пускам 4 часа , че навън е студено ......
Мисля да сваля заливките от първа страница на темата и тази нощ да си вървят .
Христослав , на прав път ли съм до тук ?
Благодаря !
Честитонаправи правилният избор. Хм да не забравиш да почерпиш съседката по случай придобивката.
Може и да не ползваш заливките - само намали настройките наполовина и не се задържай на една програма повече от 2 часа. Прави малки паузи като пускаш нещо друго за 30-ина минути и пак може да се върнеш на нея.
Избягвай да гледаш филми с черни ленти.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post433904
Благподаря !
Разпънал съм го на Зуум 3 , скрива логото на програмата ....
Благодаря , Христослав !
Доволен съм от покупката като цяло , подкарах и домашния сървър, безжично . Ако човек не го притеснява липсата на субтитри , си е страхотна екстра .
Не успях да си купя очила , в Технополис нямаше Самсунг , а на Панасоник ми се виждат въз-скъпи .....
Очила има в Техномаркет.
2 чифта за 69 лв.
Малко са отворени, но ако се гледа на тъмно няма проблеми.
SAMSUNG SSG-P31002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Мисля да тествам тези , ако синхронизират ще ги купя .....стига да се намери достатъчно компетентен продавач.....
stenlyaka, коментирай после дали са съвместими ,да си кумим и ние
- - - Updated - - -
за ST50
Дадено !
ДИВА не станаха , момчетата в Технополис ги мъчиха , ама .........така че не си купих очила . Ти откога имаш ST50-цата ?