stenlyaka, вкусове всякакви. Аз пък моя 40ES6100 го взех точно заради 3Dто и въобще не съжалявам.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Трепти само ако е светло около телевизора ...гледането в затъмнена стая си е супер. Браузъра му има флаш плеър който никога не бих ползвал. Не мога да си представя да броузя на телевизор при положение , че има една камара устройства около мен където тая дейност ще ми е с пъти по-комфортна.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Не е за браузването , а за гледанне на мач!
Ако има инсталиран флаш ок , ама ме съмнява . В техномаркет да не ми предложат точно Самсунг , дето си го внасят те.......
И аз не искам да ровя интернет от телевизора , ама през HDMI и сега си прожектирам от компа , искам да се ъпгрейдна малко , затова ми е важно да има флаш плеър
Не можах да схвана какво точно искаш да направиш (освен че искаш да гледаш мач някак си...) но ако компютъра ти е вързан с HDMI с ТВ-то, то няма никакво значение дали ще има флаш браузъра на телевизора или няма да има. А между впрочем само Самсунг имат флаш плеар на браузъра. Така че ако искаш да гледаш нещо (без значение мач или каквото и друго да е) през браузъра на телевизора (разбирай Youtube, Vbox) то само Самсунг те оправя. Другите марки имат отделни приложения за Youtube които са доста орязани и нямат нищо общо с истинския сайт.
Стънка, а при теб какво трепти? Тв-то 40ES6100 нали е ЛЕД?Трепти само ако е светло около телевизора ...гледането в затъмнена стая си е супер.
В техномаркет и подобните магазини 99% oт продавачите са некадърници. Прочети малко за спецификацията на ТВ-то преди да се съмняваш.
Специално за теб направих и снимка на клип през vbox7.
photo.jpg
Митак, понеже очилата са активни и затварят последователно изображението пред лявото или дясното око като гледаш нещо осветено (различно от телевиозора) и се усеща едно леко трептене което някои може да ги подразни. Лично аз си гледам само вечер филми и не ми дреме. А иначе и при Самсунг има приложение за гледане на youtube и други подобни сайтове с видео съдържание. Намирам приложенията за по приятни за ползване от колкото през браузъра.
Този пост е редактиран от stenly; 29-12-12 в 19:40.
Ами идеята е да не се свързва компа с тв-то , като се купува ''смарт телекашон '' , нали ?
Ако няма флаш на браузъра , може да няма мач , като няма как да се инсталира сопкаст ......
Адаш , мога ли да те помоля за голяма услуга
Моля те сложи това през тв браузъра
/www.footballstreaming.info
пусни , моля те който и да е мач , дето не иска сопкаст а браузър .
Ако излезе , значи сме ОК
Багодаря предварително !
На LG 47LM660 се гледат без проблем (livetv.com ,sportlemon.tv и т.н.) .
С тоя онлайн каталог не мога да се оправя. Прехвърля ме към сума ти сайтове. Някой друг ако има нерви да пробва, аз съм пас.
Добър ден!
След, като изчетох голяма част от форума(целия е невъзможно да се изчете се обръщам към вас с молба за мнение:
SONY KDL-46HX850 vs PANASONIC TX-L47DT50E.
Кой модел според вас е по-добър?
Здравейте, чудя се между тези двата телевизора кой да избера Sharp LC-40LE831S и SONY 40HX750. Ако може да ме ориентирате за плюсове и минуси. Този Шарп има ли проблеми с BG субтитрите? Притеснява ме и това S на края на Шарпа. Благодаря.
Христослав : Не разбирам нищо от телевизори Искам да е 42`` очилата му да нямат батерии , да го закача към компютъра да тегля 3D филми и да ги гледам директно,да няма проблеми със субтитрите ,а не да качвам на хардове и после в телевизора и тем подобни шитове. Имали такова животно изобщо и всичко това да е не повече от 1500лъва
При това положение се сещам за 42" моделите от 2012-та на LG,които са с пасивна 3D технология,т.е. очилата им са без батерии...дори мисля,че в момента тече промоция на повечето им модели,като вървят с 5 години гаранция.
Колеги , тамън си харесах самсунг http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh6030 и технотата в Плевен го нямат и не искат да го доставят.Може но само срещу капаро , а аз искам да го погледна все пак телевизора преди да го купя.Някакви идеи самсунга даже ще излезне по-евтин при он-лине поръчка но както казах все пак искам да го видя преди да го купя телевизора.