обаче като качество и двата самсунга са си еднакви нали ?
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
обаче като качество и двата самсунга са си еднакви нали ?
Да - не би трябвало да има разлики.Първоначално публикувано от Monkey
Миналата година точно италианския модел имаше някаква разлика ,доколкото се сещам.
Момчета последен въпрос и ви оставям на мира кажете ми кои да взема UE46C7000 или UE46D6500 и двата са на една цена ?
UE46D6500 е модел 2011 , а другия е модел 2010 и щом са на една цена - то е ясно , поне за мен ! Новото си е ново !
Ето още 3D филми
http://www.cinemateka3d.ru/side-by-side
Въпросът ми е следния: С пасивна 3Д технология само side-by-side 3D филми ли могат да се гледат? Подлъгах се по новите заглавия в арената (жив и здрав да е ъп-а), и наизтеглих филми за 200 GB. После се опитах да ги пусна и се оказа, че те не са с разделен екран на 2 и следователно не мога да ги пусна, както другите които съм гледал досега.
Лошо,трябва да са разделени по хоризонтала или по вертикала!Колегите са дали линкове в темата които са за такива филми.
Искам да попитам какво трябва да се направи,за да успея да подкарам субтитрите на 3Д филм изтеглен от замундата на Самсунг 6100? Трябва нещо да се преработят ли или няма никакъв шанс да не се размазват?
Слагаш си обикновенни суб.и всичко е ок.
Вчера взех един от малкото останали на пазара LG 42LW570S. Да видим сега какво може ...
Може ли някой от присъстващите да пусне покана за www.3dtorrents.org до dbelev@gmail.com.
Благодарности предварително.
hristoslav2 телевизора пристигна перфектен е остана да ми помогнеш да избера между PC с Bly Ray и 3D видео карта , Bly ray 3D player например самсунг BDD6900 или PS3
Ще си купуваш 3Д филми на блурей ? Но , не му е тука мястото на това питане !
Тук не мога да ти помогна. Това са три различни, като възможности продукти.Първоначално публикувано от Monkey
1. PS3
2. PC с Bly Ray и 3D видео карта - излиза много солено като цена
3. Bly ray 3D player - цената на дисковете е много висока в момента у нас
има отделен подфорум за избор
https://forum.setcombg.com/index.php/board,117.0.html