Здравейте, искам да задам няколко въпроса относно въпросния модел Вимакс Клима ООД, Климатик Daikin FTXN35L/RXN35L OKI COMFORT, Инверторни климатици и Климатици за дома - Инверторни климатици . Няколко мнения ако може.
доскоро бях решен да си взема модел на Daikin FTXN35L Вимакс Клима ООД, Климатик Daikin FTXN35L/RXN35L OKI COMFORT, Инверторни климатици и Климатици за дома - Инверторни климатици , но напоследък чета доста проблеми с въпросния дефрост (казват че се размразявал на 22 мин. за по 7-8 мин. ). Не съм запознат много. Въпросът е че при панасоника е дадена темп. на работа до -10 градуса , а на даикина -15. При панасоника маи параметрите са по-добри за отдадена топлина.
Бихте ли ме светнали относно двата модела моля. и ако може да ми обясните какво ще стане с панасоника когато навън стане примерно -18 гр. , или евентуално ако реша да си взема модел който е предвиден до -5 гр. , а навън достигне до -12
Ако трябва да бъдем обективни за тези пари кой от двата модела би бил по-удачен избор (стая 18кв.м изолация, дограма ) и като разход на електроенергия ме вълнува въпросът.Благодаря предварително