Здравейте!
Както по-рано този месец писах, ще пиша, щом наближи Коледа.
Смятам да купувам ТВ, за който нямам особени претенции, може би най-важното е да не изпуши в следващите 5 години. Примерно.
Ориентирам се сега да купувам, тъй като идват празници, а магазините знаят, че ние, потребителите, имаме склонност да купуваме тогава, защото, от своя страна, знаейки това, те намаляват цените и цикълът е кажи-речи win-win.
Не е речено, че ще го купя утре, може и след 2 седмици, може и след 3. Но загледах брошурата на Техномаркет: http://www.technomarket.bg/files/PRO...INE/78/pdf.pdf , която предлага доста модели на промоция.
Надявам се, че hristoslav2 ще се включи, тъй като наистина е голям специалист. Разбира се, въпросите и чуденията ми са отправени към всички, които са запознати със ситуацията в момента на пазара на ТВ. Ще съм благодарен на всекиго!
И все пак:
Изисквания, доколкото мога да имам такива:
Цена: до 1000 лв.
Инчове: 42 (и 40 става)
Х-ки: USB ще е от полза. Мисля да включа компютър към ТВ-то, с HDMI връзка ли става? Ако да - значи всичко е ок, сега всичките имат такъв изход (поне един).
ПП: Гледах, че има и някакви нови модели в каталога. Вероятно са нови модели? Може би са по-добри?
Не разбирам много, затова Ви моля да ме извините.
Благодаря предварително на всички, които ще се включат по един или друг начин в темата!