Този пост е редактиран от brotzki; 20-11-23 в 12:57.
Аз тъкмо поръчах : Hisense 65U8KQ + Hisense HS312 Soundbar 3.1 | Laptop.bg - Технологията с теб 2140 !!!
Така че до две, три дни ще е при мен, така че ако някой има въпроси и колебания около U8K може да пита в темата на Hisense .
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 20-11-23 в 13:28.
Аз имах две поръчки от румънците и едната вече ми я доставиха ... в неделя . Буса беше пълен и като го бъзикнах що работят в неделя, момчето каза "черен петък" - няма как
Браво! Да не те бият у вас с толкова много телевизори?!
Ако искаш да смъкнеш още едни 100 кинта с купон CYBER23 от жаровете https://www.jarcomputers.com/hisense...d_2548725.html
Този пост е редактиран от brotzki; 20-11-23 в 13:46.
Току що поръчах един TCL 55C805 Бая се чудех между него и U8KQ, гледах ревюта в тубата, сравнения между двата и даже с LG g3 и смятам, че за 1200 пара си заслужава отвсякъде. Имам и друг 55 TCL на вилата, така че марката ми е позната откъм настройки
Честито! Дай отзиви като го поразцъкаш. На мен също ми направи супер добро впечатление като го човърках в техното.
Загледал съм се към този :
https://www.emag.bg/televizor-tcl-43.../pd/DYYN96MBM/
За родителите и по скоро техните внуци като ги посещават за празниците и ваканциите ама нещо ми малее размера и сигурно за това ми харесва цената
Предложете нещо по-добро ако сте мярнали.
Благодаря!
Използвам темата за да предупредя колегите, относно, доставка на споръчаната стока до кутиите на Sameday!!!
Поръчах стока, която пристигна там.
Отивам да я взема, сканиран кода, плащам и......кутията не се отваря.
Да, не се отваря, а само щрака-прави опити да се отвори, но не се.
Пробвам, още 2-3 пъти и като не стана звъня на посочените телефони.
Вдигат ми и ми казват.....съжаляваме, но при нас превод е отчетен, както и получаване на стоката!!!!!
Ще се занимаваме с тях от утре, но, просто да предупредя!!!
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Нали има камери, там ще се види кой какво.
Коригирам се веднага - горепосоченият не е 100Hz, а това е основно изискване.
Харесва ми TCL 55C805, но бюджета сериозно се надвишава, А и размер над 50 инча идва като, че ли в повече за предвидената стая, а пък TCL 50C805 е още по скъп .
Какъв модел бихте ме посъветвали за да се запиша и аз в този Черен петък.
Писах им сутринта мейл, след разговора.За това, че, ще бъде сезирана прокуратурата с молба да се проверят всякакви факти и обстоятелства, които са от значение за случаят, плюс това да се изследва, дали това не е някаква практика да се облагодетелстват без основание, я куриери, я други лица.
Преди малко ми звъннаха - дайте адреса, ще Ви донесем пратката на адрес.
Да видим
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk