С първите тв-та от подписа ти, най-много да видиш 5% разлика в нещо, а може и нищо.
Нали имаш PS5. Може да сработи https://www.playstation.com/en-gb/de...tation-offers/
С първите тв-та от подписа ти, най-много да видиш 5% разлика в нещо, а може и нищо.
Нали имаш PS5. Може да сработи https://www.playstation.com/en-gb/de...tation-offers/
Оу Q95T e страхотен !Но е в хола ми, там рядко го ползвам там, освен когато имаме гости :D Искаше ми се в спалнята, там ми е PS5-та, и съм с Q7F който също е много добър, 120 Хз панел но 60 Хз чрез HDMI
Иначе дай малко инфо за тоя apple Music .
- - - - - - - - - -
Да, той и за това е G серия, Gallery , стои като картина на стената, иначе явно са били малко бройки защото са свършили, вече е 4000 лв, поне това което е останало налично от други търговци
И аз нещо съм разочарован от тоя черен петък. TCL 65c805 не го намалиха даже с 1%... Преди няколко седмици го имаше на промоция за 1800лв. Сега е на 2000лв.
Чудя се да продължавам ли да чакам евентуално за някой промоция покрай Коледа....
До преди две три седмици QN95C струваше 2600лв в Емаг, след това го вдинаха на 2700лв. а сега са го свалили на 2500лв
Не е така, има и добри оферти (макар и малко). Ето, и NightWalkeR взе G2 на много добра цена. A95L в момента е на много добра цена. Но там предполагам, че хората, които ще си го купят, едва ли се вълнуват особено от цената Аз лично исках да взема един Kindle, но закъснях. Сега ще си го взема от Amazon
Този пост е редактиран от CubanLinx; 17-11-23 в 12:20.
Всеки гледа от собствената си камбанария когато става въпрос за намаления. За мен конкретно "намалението" не струва.
Koй е по-добър 55C805 с ваучер за 1099лв или 55U8K със звуковата кутия на 1550 лв?
Вторият има повече зони, но с кофти ОС.
C805 много ми хареса на живо на мен. Нямаше ги проблемите, заради които избягвах марката - картината да върви насечено.. Даже забележки не успях да намеря, а го тествах 15-тина минути в техното. Даже, ако бяха намалили 65-цата, сигурно щях да го купя. Сега ме блазни qn90c - за 2400.
Аз се отчетох със смесителя на Грое, ново тримерче от емаг и 4 големи електроуреда на Бош от Зора. Странно, но имаха най-добрите намаления за 6-та серии уреди.
Тя 65цата c805 е 1399 лв в момента, едва ли има къде надолу да пада
Изпратено от моят SM-S916B с помощта на Tapatalk
Къде е тази оферта? В вмаг е 1999 лв.
Видях я, че е в Техно, обаче гледам яко ограничени наличности в червено и имам съмнения, че ще са мостри.
Този пост е редактиран от gurcayy; 17-11-23 в 13:16.
Аз се възползвах по случайност от офертата. Сутринта реших, че ще си го купя за 1900 лв от Техномаркет с 5 години гаранция. Отивам, говоря с консултанта - цената му 1900лв.... вземам го и тръгвам към касата. Точно съм на касата.... и гледам консултантс бяга към мен с нова табелка, че тъкмо го намалили на 1400лв.
Направо умрях от кеф! Е това вече е истински черен петък.
sp0ki
Ако вече си го отворил и тествал би ли споделил впечатления
Изпратено от моят SM-S916B с помощта на Tapatalk
Заръчах 55S90C от мага, обаче доставката е до 2 декември 2023 Това е след месец.Да си таковат..................
Добре не платих предварително.