LG са 2-ри след Sony по обработка на съдържанието с лоша резолюция, дори сега сравнявам B4 vs S90C и от рейтинг дават че дори бюджетния на LG се справя по добре, C4 е вече значително по добре, за G4 да не говорим защото там имат някакви ко-процесори от следващо поколение които ги няма на нито един от другите телевизори които обработват нещата още по добре. Аз за това миля че C4 за сега е фаворит за мен, още повече че го очаквам да падне поне до 2600 -2700 сега през черния, но АКО S90C го намалят още малко.. също е чудесен избор.
S90D е малко рисковано, дали ще е QD-OLED дали не е.. макар че за България всички 65" са уш QD-OLED-и ама.. никога не може да си на 100% сигурен, и все си мисля че от Самсунг софтуерно ще спънат работата на ТВ-то защото да не се различава драстично от WOLED панелите.
- - - - - - - - - -
За съжаление дори A80L e около 4000 лв в еМАГ поне и не вярвам да го смъкнат до цената на C4 ... малък шанс все имам към Bravia 8 защото той дори е на по ниска цена от A80L , но там имаше съмнения дали има XR или не, макар че вчера чатих с Брайън от " BRIAN'S TECH THERAPY " с моите съмнения за Bravia 8 в Европа, той каза че е говорим с контактите си то Сони Япония които го уверили че имало XR ама... аз се съмнявам да му кажат нещо по различно.