LCD Toshiba 32HV10 HD Ready от 17-ти до 29 януяри 2012 г. ще е на промоцена 450 лв - май само в Carrefour.
LCD Toshiba 32HV10 HD Ready от 17-ти до 29 януяри 2012 г. ще е на промоцена 450 лв - май само в Carrefour.
Мисля че това е модел...който е предназначен за АзияПървоначално публикувано от TNN
http://www.regza-asia.com/collection/HV10_32.asp
Samsung 46D7000+ 2бр. 3D очила за 3099лв - http://plesio.bg/televizori-c-699800...-p-287081.html
И аз го забелязах и нямам идея що за промоция в България е това...Най-евтиното понякога може да се окаже доста по-скъпо... Намерих брошурата с промоциите на Карфур днес в пощенската ни кутия и просто реших да споделя инфото.Първоначално публикувано от hristoslav2
И аз да се запиша.Знам че не е за този раздел, ама разликата е фрапантна!!!!!!http://www.technomarket.bg/products/...c-sc-btx77eg-k http://www.technopolis.bg/b2c/detail...C-SC-BTX77EG-K
Вчера в ТМ Бургас 1 в магазина Самсунг UE32D5500 беше на цена 959 точно толкова струваше и UE32D5000, цената в сайта е 1,099 лева не знам защо. Продавача каза, че имат доста налични бройки и модела не вървял и затова го намалили при тях /цената преди нова година беше над 1200 лева. Дали според Вас ще свалят цената на UE32D5000, преди нова година беше 850 лева.
Колеги моля пишете само по темата. emanchev имаш 2 мнения по темата, първата е реклама, колегите от форума да гледат в сайта на Техномикс, втората е цена на модел, която е еднаква с другите магазини. В сайта на Техномикс няма никаква промяна в раздел телевизори вече 2 месеца. Ако си фен на магазина или работиш в него, поне ги подсети да си ъпдейтват сайта или да пуснат истински нови промоции, ако е просто случайност приеми моите извинения.Първоначално публикувано от Lance
По време на коледните промоции закупих от Техномаркет телевизор Sony 55 KDL-EX 720.Промоцията включваше скайп камера и два броя 3Dочила.На касата вместо очила получих купон и ми казаха, че поради голямото търсене имат недостиг на очила и след нова година очакват доставка и ще ми се обадят ,а срещу купона ще си ги получа.Вече месец по-късно се обадих по телефона в магазина и за мое очудване ме попитаха дали искам да си купя очила или са за издължаване,защото имали за продан само.Някой възползвал ли се е от тази промоция и взел ли си е очилата. Имам ли причина да се безпокоя или наистина има някакъв проблем с доставката?Моля ако някой има информация да я сподели.
Сега се чудя ,ако бях отказал покупката след този кален номер с купона ,дали нямаше да намерят случайно два броя очила...
Та виждам потенциал за измама и подвеждаща реклама,но дано да бъркам.
Директно отивай в КЗП с всички документи които имаш (касови бележки, промоционални брошури и т.н.) и пускай една жалба. До месец-два или ще ти върнат всички пари (а ти телевизора) или ще ти дадът очила (по-вероятния вариант).Първоначално публикувано от quattro 711
Ти пък не го набирай човека.По магазините има очила на SONY за продаване BR200 и по малки,а тези които се полагат с промоцията за BR250 именно с тях SONY имат проблем с доставките.До колкото знам очила трябва да има в началото на януари.Първоначално публикувано от DigiPro
В началото на кои януари?Първоначално публикувано от madmaxx
От Сони са казали,че очилата ще са налични февруари месецПървоначално публикувано от TonyB
![]()
Дал си линк към G30, а си написал GT30!Първоначално публикувано от madmaxx
Аз бих искал да акцентирам на некоректността като цяло на Техномаркет. За конкретен пример ще дам коледната промоция на SONY за моделa 46HX820. В ТМ го продаваха за 3299. Само ТВ без нищо друго. Поисках да ми изкарат нов, неразпечатан. Започна едно мънкане и суетене и въпреки, че ги уверих, че идвам да купувам, не да разглеждам, така и не се намери начин да ми докарат чисто нов и невключван. Поисках все пак да разгледам етикетите и маркировките по самия ТВ и кашона. Първото, което ми направи впечатление беше самия вид на печата върху маркировката и неговото качество. За да бъда разбран по-добре ще го оприлича като качество и вид на тези от китайските играчки с цена под 10лв. Един младеж се опита да ме увери, че били произведени в Германия, а на етикета пишеше Малайзия. След около половин час вече не ми издържаха нервите и тръгнах към Технополис. Там нещата бяха коренно различни. Същият модел се предлагаше за 3499 с 2 чифта очила и блурей плейър. Юнаците наскачаха на секундата, докараха ми чисто нов апарат и ми дадоха всички обяснения, за които се поинтересувах. Включително ми предложиха по-евтини кабели със трансмисия на 3D. Когато се прибрах се позаинтересувах от промоционалните цени на този модел талавизор. Оказа се. че в цяла Европа промоцията е една и съща. За всички страни! Само в ТМ явно не са я знаели. Направих си труда да потърся и някои познати работещи в тази верига. От разбираеми съображения няма да уточнявам позициите им, както и града. В крайна сметка ми беше дадено да разбера, че Техномаркет като цяло купува (в болшинството си) некачествени стоки и техни имитации, като ги предлага за оригинални такива. От там идва и бума на рекламации конкретно към стоки купени от тях. Аз лично патя вече с няколко такива. Пералнята ми например трябваше да е с 3 години гаранция както ме увериха при покупката. Оказа се с 2 и след 5-тия месец на спира да дефектира. Така че искам да предупредя всички, които са решили да се доверят на тази верига магазини да са изключително внимателни, а най-добре просто да не взимат нищо от там.