в ТМ 54" плазма на панасоник не е свалена и си стои на 3К, а в ТП е 2300Първоначално публикувано от pastir
в ТМ 54" плазма на панасоник не е свалена и си стои на 3К, а в ТП е 2300Първоначално публикувано от pastir
Е то 54Z сигурно им е по 1 бройка и общо взето каквато и да е цената - все тая.
Иначе си се стараят хорицата да са си 1:1
От другата страна в нормалните страни навсякъде има Price Match, така че все тая.
Електрон.бг имат price match, впрочем.
А някой би ли дал лично мнение и наблюдение за X-P42GT30E тъй като всички рейтинги са му на 5 от 5? Питам тъй като съм напът да го закупя.
Продължавай смело по пътя.
ПП. Ако много настояваш да бъдеш силно разколебан, мога да се постарая (ама недей)![]()
Общо взето при ТВ нашите вериги взеха да влизат в час и повечето марки имат адекватни промоции ,но при някои марки като Шарп и Самсунг цените винаги са по-високи.![]()
Не знам как да ти отговоря взех го ,работи вече час лично за мен не е кой знае какво ,малко съм разочарован даже но дано като се заиграя с настройките и сменя приемника на Булсатком ми се хареса повече ,както се казва въпрос на личен избор и предпочитание.Първоначално публикувано от pastir
Избирай гледай сравнявай и не бързай с покупката като мен.
коректно е да кажеш от какво си разочарован, на база сравнение с какъв друг продукт го казваш и т.н., и т.н. ...Първоначално публикувано от iwan
Както казах въпрос на личен избор е изборът на телевизор , и изразих първото си впечатление от картината .Първоначално публикувано от FearMe
В сравнение на лсд на съседа разбира се но това е лично мое мнение и е поглед през моите очи .
Взех въпросният модел на база четене в този както и други форуми където има добри отзиви за модела на които вярвам , а и не искам да ангажирам никой с моето мнение реших да споделя това е.
В Карфур toshiba 42sl843 само 999 лв![]()
Обсъжданията Plasma / LCD са преместени в тема
Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница
https://forum.setcombg.com/index.php...46866.588.html
Добро утро,колега-така е от поне половин годинаПървоначално публикувано от pastir
(даже и в системата на Технополис промоцията на Техномаркет излиза в червено ).Да живее конкуренцията
((
Незнам дали темата е само за продукти, но ако е и за улслуги искам да впиша поредната измамна ПРОМОЦИЯ за vivacom - VIVACOM 4PLAY
На кратко за какво става въпрос. МНОГО екстри "ниска цена" (на пръв поглед), В последствие - НИКАКВИ екстри и не особено ниска цена
За цената - 18.90 обаче за първите 2/4 месеца (според договора), после скача на 38 лв...
Телевизията - по добре си гледаите ефирните канали, минимален пакет в които няма нищо за гледане...
Интернета - разбира се 10 МБ
Мобилния - пак минимален план с 30 мин към, другите оператори(мисля, че излиза около 10 лв ако си го пуснеш само него)...
Има и екстри за които може да се абонираш допълнително
+BG 60 - 60 минути към други фиксирани, всички мобилни мрежи в страната и Първа международна група
Месечен абонамент: 9.90 лв.
+TV 30 - над 30 допълнителни канала
Месечен абонамент: 6.90 лв.
В крайна сметка уговолствието за 19 лв, ви излиза 55 лв, без да бараме домашния телефонВариант за промяна на скороста на интернета няма, но честито на новите абонати ударили промоцията
glowndark Одавна съм им дал червен картон още като бяха БТК.Сега съм си на близу и си свиркам -аналогава,цифрова-80програми 35мб интернет и домашен телефон за 30лв на месец и предлагат и камодул а повечето други кабеларки НЕ.Което си е голям + пред другите-допълнители приемници,кабели,дистанционни,дупчене и други хамалогии с камодула отпадат и качестовто с камодул е възможно най-доброто.Eдинстевият минус е че нямат програмата тв+ даже сега съдят булсатком че не искат за им продават да излъчват и те тв+ а са длъжни по закон.
Когато ВИВАКОМ ви предложи промоция си носете вазелин....
А това е конкуренцията https://www.megalan.bg/packet_pon-25.html
За ВИВАКОМ -нямам против домашен телефон на ограничен план и нищо повече. ESET нека да го предлагат на недоосведомените - това уж подарено и безплатно "решето" няма да го инсталирам, дори и на мен да ми плащат. Защото някой после трябва здраво да чисти след същото... Има много по-добри и безплатни алтернативи - но те ВИВАКОМ - на тези теми са и недоинформирани...Не следят изглежда никакви форуми за компютърна сигурност и фрапиращо се излагат.