Първоначално публикувано от
cheto От онлайн треска за техника на Т..маркет се "възползвах" и да изкажа колко съм "доволен".
Поръчах един 55H6410. В петък ми се обадиха, че имат неразпечатана бройка и потвърдих поръчката.
Днес ТВ пристигна. Кашона беше меко казано изтърбушен. Опа взимам го, ама знаех, че тази бройка със сигурност не е нова и неразпечатана. Отоворих го, нямаше ги болтовете, които хващат стойката към телевизора. Нищо, сложих го на мокет и подпрян на дивана го включвам да видя все пак как е. Викам си може да е върнат от някой клиент и да не е ползван много. Забелязвам обаче, че задният капак в 4-те ъгъла някак си зее...Имаше и петна по задния капак. Викам ще го проверя за работещи часове. Опа 3224 часа беше навъртял. Е тука вече ме загубиха. Очевидно мострен телевизор и то вероятно от първото зареждане, за да навърти толкова часове.
Обадих се, казвам каква е ситуацията, а те ме убеждават, че е нов и неразпечатан
Накрая ми казаха, че не могат да го заменят, защото нямали други неразпечатани нови бройки.
Стана ми много смешно щом това им е новият и неразпечатан какви ли ще са другите, сигурно някоя мостра от 2013
Разбрахме се да го върна пък парите ще ги чакам 14 работни дни. Сега нито ТВ, нито пари.
Е това е от мен за онлайн промоцията. Дано съм единичен случай и няма други опарени. Ама да имате едно наум ако поръчвате