Това на място ли е само?
Това на място ли е само?
Предполагам и за онлайн но гледай да имат налични в зелено ,че да не ти пратя някой седял от 2014 на рафта
Някъде предлагат ли се все още т.нар. еко оферти?
Носиш неработещ/стар уред и при покупката на нов ти дават някаква отстъпка.
По едно време всички големи вериги за техника имаха по един артикул поне в каталога си.
В последните 2-3, обаче нещо не откривам такива. А техниката вече има нужда от смяна.
Ясно ми е, че става въпрос за 20-30лв. според цената на новия уред. Не искам да "храня" разни ояли се рециклиращи фирми или да изхвърля нещата на боклука.
Мм, реално нищо не печелиш - отстъпката ти е калкулирана в цената и обикновено моделите не са "атрактивни". Единствено печелиш, че те отървават безплатно от обемните уреди.
Еко таксата от 20%, която всички плащаме, трябва да покрие извозването на електронния боклук.
Но като сметнеш загубеното време, хамалстването и нервите с фирмите - то по-добре е търсеният от мен вариант!
Точно това ми е и целта - да се отърва от стари ТВ-та, примерно.
Като купя в замяна някакви неатрактивни за родата или вилата. :-)
Възрастните едва ли биха направили някаква разлика в качеството на 32" Full HD от различните марки.
По едно време цената на изкупуването зависеше от размера на диагонала на ТВ или процент от цената на новия.
После в Зора предлагаха вече само определени "неатрактивни" оферти, докато вече няма нищо. Или поне аз не намирам.
От днес има намаления в Електрон.
https://electron.bg/televizori-pf-21...ml?filter_id_1[0]=0&promo=1&sort=3a
В Технополис има на промоция http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3W755C/p/16055 + подарък саундбар.
Струва ли си да прежаля 7инча и да спестя 400лв но да взема и саундбара?
Някой има ли го да каже как е звука или да се мятам на 50инчовия?
Мятай се на 50"!
Промоция в Т.М. от 14.06 до 19.06. Важи само за магазините в Бургас и Варна.
От днес -18% в Техномаркет.
В Емаг са пуснали Samsung 65JU6400 на -30% ( 2999 лв ). За сравнение в ТМ цената му е 4299 лв.
В Метро:
Малко размазана се получи, но става дума за Sony 50W808. 43"-овата версия е на 950 лв.
Ще се припка до метро
Някой ще се похвали ли?