Този пост е редактиран от vick; 31-01-20 в 00:53.
Колегата питаше за разликата между SM8200 и SM8500/ 8600. Не между последните два, където освен стойката има някаква разлика в цвета на корпуса..
Колеги,
Благодаря ви. Ориентирах се бързо. Просто много моделчета и моделченца и при условие, че гледам LG, a какво остава, ако тръгнеш гледаш и другите. Всичко това за да обърка потребителите, иначе в даден ценови клас едва ли човек може да открие очевадещи разлики.... но това е друга тема.
По отношение на цените, ми прави впеачатление, че като цяло различните компютърни фирми предлагат на по-ниски цени. Обаче от тях не можеш да си купиш допълнителна 3 годишна гаранция, като в Техномаркет, Технополис, че с тая техника, в чието проектиране участват счетоводители и след втората година почва да дава дефекти...
А ако стария Панасоник не беше аварирал хич нямаше да се занимавам точно с тази тема., но добре че има форуми като този и хора като вас!
Ако производителите си мислят, че с това фалшиво разнообразие на десетки модели телевизори ще заблудят търсещите качество очи - ЖЕСТОКО се заблуждават! Това си е чисто прахосване на средства и материали!! Ха-ха, от 10 модела само един става за гледане, чак се чудиш дали и него си заслужава да купиш? Генерално трябва да си променят старото си разбиране от към стратегията на бизнеса си. Това розово "разнообразие" не помага на никого днес.
LG 65C9 за 3330 лв. в емаг до 16.04. Кодът за отстъпка е TV10, като важи за всички модели LG, предлагани от EMAG.
Някой може ли да подскаже за някоя хубава цена на LG OLED55C9PLA?
Откъде е най-изгодно да се купи?
Засега най-добрата оферта, поне на пръв поглед, е при "унгарците".
Между другото, същите тези днес ми потвърдиха, че доставят до врата (изрично подчертах, че в моя случай това е ет. 6, без асансьор) и имаш право на тест до 15 мин. в присъствието на куриера. Не ми отговориха само на въпроса дали мога да платя на място с карта (мобилен ПОС терминал). Лично аз обаче, все още се колебая дали да поръчам от тях, заради многото лоши отзиви.
Този пост е редактиран от meleager; 06-05-20 в 20:11.
Можеш, ако си направиш картата да плаща през ПОС съответната сума. Аз съм си я направил до 3000 лв. Стандартно е до 800. Ако платиш директно на унгарците и откажеш - връщат ти парите по сметка. Не съм имал проблеми стях досега, имам навъртени 3-4 000 лв покупки / пс компоненти , монитори и подобни/.
Някой има ли идея на черния петък с колко % може да паднат цените на HDD, наканих се да си направя една малка колекция от филми ..... 4TB Seagate BarraCuda 3.5'' в момента е 180лв. до колко е възможно да падне, та чудя се струва ли да чакам изобщо.
На същите цени ще е най-вероятно.
Че кво му черно на тоя петък тогава .
От миналия черен петък си взех този 5TB 2.5" за 185.99лв. от Емаг., а сега казваш, че на същата цена е 4TB и 3.5", на който ще му трябва собствено захранване, с по-големи физически размери е, с по-малък капацитет и най важното за мен - 3,5" е по-шумен . Аз бих изчакал.
Как по-шумен бе човек ти ме уплаши, ще ме откажеш. Тези външните 2,5" вътре с какви дискове са за лаптоп ли, ако стоят така нещата със шума ще чакам да го е*а.