Първоначално публикувано от
danneyTEAM Снощи реших за пореден път в доказателство на твърдението си да направя елементарна проверка. Ходих до Метро и ТМ (че в Бургас са един до друг) и с баркодскенер от телефона да проверя някои телевизори по маркировката. В Метро беше голям зор докато въобще ми позволят да сканирам баркодовете, там са накичени като мартеници на една метална рамка. Добре, че един от служителите се оказа познат. както и да е, от три проверени (Philips, Toshiba, SONY) и трите си светнаха като крушка
т.е. излезе си информация за продукт, модел, цена и т.н. (всички, които са ползвали подобно приложение знаят за какво говоря). Съответно в ТМ от 4 сканирани (3 SONY и 1 Philips) излезе информация само за Philips-a и то през Гугъла с линк към сайта на ТМ. Оставям всеки сам да си направи изводите. И да - ако още има скептици нека просто направят същото. Лесно е и бързо се проверява, с което искам да сложа край на всякакви спекулации, дебати и коментари по въпроса. Както казах стоя зад написаното от мен и съм убеден в него от самите факти. Ако ли пак има несъгласни - няма проблем, приемаме, че аз не съм правия и приключваме. Аз съм направил своите изводи и избор, които моля, МОЛЯ, нека си останат само мои, т.е нека никой не се чувства длъжен да споделя или страстно неприема!