Не съм съгласен за имитациите.Бил съм няколко години подред на продуктовите семинари организирани от Сони България в различни градове и изцяло на тяхна издръжка като служител на Техномаркет със специална покана.Ако ТМ продаваха неоригинални продукти нали нямаше да ни канят за обучението на Сони.Възможно е да има някои авто сд плеър или друга дребна техника с неясен произход, но твърдението ,че всички продукти там са неоригинални ми се струва смешно.По въпроса с гаранционните карти-всички по скъпи продукти идваха с написан сериен номер на продукта върху гаранцията и тя беше единствената с която можеше да се продаде.Ако нещо се объркаше -имало е и такива случаи клиента се откаже от покупка по някаква причина след попълването на картата то продукта ставаше непродаваем докато не се замени старата карта с нова от Сони България.Така беше поне в началото.Моделите идваха всеки с гаранцията заалепена на опаковката.После почнаха да идват отделно гаранционните карти.Факт е ,че получавах и писма от Сони с двд-сд носители с ъпдеити и кирилизация за техни нови продукти без да съм ги поръчвал.Нещо ,което нямаше да се случи ако бяха незаконен внос.Сега как стоят нещата може да каже само някой, който работи във веригата в момента.Но със сигурност продават продукти с /временни /техни си карти.