Изненадващо току що поличих телевизорът
Sent from my iPhone using Tapatalk
+ 100 лв Ваучер ???
Да и 100 лв ваучер
дали кзп имат пръст в тая работа...
имаш ли фактура и гаранция в профила
Имам и фактура и гаранция! Но тях ги получих почти веднага след поръчката!
Според мен...имам някаква теория за целия случай, може и да греша но първия ден може би промоцията е била ОК, но само за определени количества, които са се изчерпали бързо, тъй като промоцията е много атрактивна и на следващия ден по погрешка са го пуснали като " наличен " със промоционалната цена и хората след това които са го поръчали, от еМАГ се чудят как а ги разкарат.
Но може и наистина цената да е сгрешена, което си е проблем на търговеца в случая, и трябва да изпълни поръчките.
Моята се връща:
- Приета в склад19 окт 13:17 София-градБългария
- Вашата пратка е в местния склад.19 окт 13:15 София-градБългария
- Приета в склад19 окт 12:25 София-градБългария
- Връщане към подател19 окт 12:23 София-градБългария
- В склад Sameday19 окт 3:00 София-градБългария
- Създадена товарителница18 окт 0:44
Този пост е редактиран от brotzki; 19-10-23 в 14:25.
Да , ама ако е така , защо са му пратили и ваучер . Все пак да му е честито и със здраве да си го ползва и радва. Кацнало му е птиченцето и го е хванал . Те преди няколко дена и кафе машини за по 2000лв. ги раздаваха за по 300лв. Ама само ваучери получиха хората . Раздават все едно ще затварят .
Може да се провери по номерата на поръчките, да не би неговата да е била първата от всички направени за този тв на тази цена и затова да е била обработена преди да се "усетят".
На екранната снимка прави впечатление наличието на разопаковани такива модели. Бяха 2 по спомен. Интересно къде се дянаха. Изпратиха ги, или ги скриха.
И за 1200 лв разопакован пак е подарък.
Пуснах жалба до КЗП, въпреки че не очаквам развитие от тяхна страна по този случай.
Този пост е редактиран от brotzki; 19-10-23 в 20:22.
като цъкнеш на друг размер диагонал 164 см е хикснато - демек не е наличен, просто реклама ......