Супер, на 99% ще ви ги пратят дръжте ни в течение и да напишете как е ТВ-то !
На хартия трябва да е супер, защото с този нов процесор , операционната система и приложенията трябва да работят много добре.
Промоцията за Филипса отново е налична!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дам...заръчах един,пък да видим...
доволен съм от oled 804...и като него да е ама 65 инча е направо подарък
Доредих се до един и аз. Благодаря за споделената оферта.
Хахаха :D Жалко аз не успях пак да докопам един, не очаквах че ще ги заредят отново... надявам се около черния петък да мога да взема нещо
Току що ми звъннаха от емаг....
Цената била грешна и нямало наличност....анулирали ми поръчката и за компенсация 100 кинта вучер ....
Да... бе прекалено хубаво за да е истина но се надявах на FROST ефекта
По същият ред и аз. 100 лв ваучер. :D
Беше логично все пак. Повече щях да се изненадам, ако ги бяха пратили.
Този пост е редактиран от djoni1; 18-10-23 в 16:16.
Аз за всеки случай пуснах един емайл до КЗП за да го попитам в подобни случаи каква е процедурата, да видим какво ще ми отговорят.
- - - - - - - - - -
Както вече споменах, FROST имаше подобен случай, в черния петък взе 77" C2 OLED за 2200 лв, като редовната му цена бе 5000-6000 лв, и там гаранция е станала грешка но човека си получи ТВ-то , макар и че изчака малко повече от обикновеното
- - - - - - - - - -
Ами да, еМАГ нямат право да правят така Сега се чух с хората от КЗП ! Казаха че в такъв случаи става въпрос първо за нелоялна конкуренция и търговска практика. Реално след като има сключена поръчка, това е договор межу вас и търговеца, който той няма как да прекрати без ваше съгласие. Човека от КЗП бе много любезен и изчерпателен , така че сте в правото да подадете сигнал ако ви се занимава, трябва да докажете каква е била цената, предполагам имате и емайл с поръчката , сумата и т.н. или скройн шот, аз имам такъв, ако ви трябва :
И аз пуснах една жалба и да видим каква ще е реакцията от КЗП!
Получих мейл от емаг за ваучер на стойност 100 лв и друг, че поръчката ми е предадена на куриер!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от chorlavia; 18-10-23 в 18:09.
товарителница има ли