Супер, на 99% ще ви ги пратятдръжте ни в течение и да напишете как е ТВ-то !
На хартия трябва да е супер, защото с този нов процесор , операционната система и приложенията трябва да работят много добре.
Промоцията за Филипса отново е налична!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дам...заръчах един,пък да видим...
доволен съм от oled 804...и като него да е ама 65 инча е направо подарък![]()
Доредих се до един и аз. Благодаря за споделената оферта.
Хахаха :D Жалко аз не успях пак да докопам един, не очаквах че ще ги заредят отново... надявам се около черния петък да мога да взема нещо![]()
Току що ми звъннаха от емаг....
Цената била грешна и нямало наличност....анулирали ми поръчката и за компенсация 100 кинта вучер ....
Да... бе прекалено хубаво за да е истина но се надявах на FROST ефекта![]()
По същият ред и аз. 100 лв ваучер. :D
Беше логично все пак. Повече щях да се изненадам, ако ги бяха пратили.
Този пост е редактиран от djoni1; 18-10-23 в 16:16.
Аз за всеки случай пуснах един емайл до КЗП за да го попитам в подобни случаи каква е процедурата, да видим какво ще ми отговорят.
- - - - - - - - - -
Както вече споменах, FROST имаше подобен случай, в черния петък взе 77" C2 OLED за 2200 лв, като редовната му цена бе 5000-6000 лв, и там гаранция е станала грешка но човека си получи ТВ-то , макар и че изчака малко повече от обикновеното
- - - - - - - - - -
Ами да, еМАГ нямат право да правят такаСега се чух с хората от КЗП ! Казаха че в такъв случаи става въпрос първо за нелоялна конкуренция и търговска практика. Реално след като има сключена поръчка, това е договор межу вас и търговеца, който той няма как да прекрати без ваше съгласие. Човека от КЗП бе много любезен и изчерпателен , така че сте в правото да подадете сигнал ако ви се занимава, трябва да докажете каква е била цената, предполагам имате и емайл с поръчката , сумата и т.н. или скройн шот, аз имам такъв, ако ви трябва :
![]()
![]()
И аз пуснах една жалба и да видим каква ще е реакцията от КЗП!
Получих мейл от емаг за ваучер на стойност 100 лв и друг, че поръчката ми е предадена на куриер!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от chorlavia; 18-10-23 в 18:09.
товарителница има ли