Brotzki пробвах да ти пиша лс, ама нещо не се получава. Ти как проверяваш в емаг за това от кой търговец се изпраща даден продукт. Исках да проверя на QN90D, но си пише само Емаг.бг, като вляза в "други оферти" ми показва търговците които предлагат този продукт на различни цени. Къде проверяваш ти?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 507Одобрявам
507Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от tek
 Първоначално публикувано от tek 
 Сега дали правят -10% по магазините или е за друга дата?
Сега дали правят -10% по магазините или е за друга дата?

65"  C4 e 2599 лв , S90D е 2499 лв
  65"  C4 e 2599 лв , S90D е 2499 лв (този ще свърши бързо) сега цената му е 2599 лв, което пак е добра цена, като се има в предвид че бе 3200 лв преди това.
 (този ще свърши бързо) сега цената му е 2599 лв, което пак е добра цена, като се има в предвид че бе 3200 лв преди това. (ИЗЧЕРПАН)
 (ИЗЧЕРПАН) вече е 1899 лв (ИЗЧЕРПАН)
 вече е 1899 лв (ИЗЧЕРПАН) имам първата генерация, работи много добре! Лицензирана от гуугъл с гуугъл асистент и т.н. (ИЗЧЕРПАН)
  имам първата генерация, работи много добре! Лицензирана от гуугъл с гуугъл асистент и т.н. (ИЗЧЕРПАН) , и един видеорегистратор - падал е около 310 , днес беше 374
 , и един видеорегистратор - падал е около 310 , днес беше 374  

производители са далеч пред "китайчетата" в управлението на движещи се картинки
 производители са далеч пред "китайчетата" в управлението на движещи се картинки