Поръчах един 43С655 за племенника и днес ми го доставиха.
Поръчах един 43С655 за племенника и днес ми го доставиха.
Дообре, значи ще ги анулирам и без това наизлизат по добри цени.
Поръчах климатик за офиса и днес ми писаха че утре или вдругиден ще е при мен
Аз имам няколко поръчки но само една от тях е изпратена, другите не то това е нормално за черния петък.
Този пост е редактиран от berpan; 18-11-24 в 23:25.
Това, което пишат е автоматично - за системата им щом са изпратили пратката, то значи на следващият ден ще е при теб, но тя не може да отчете натовареността на куриерите, заети шкафове по easybox-ове, лошо време, по-краткото работно време в събота и още куп други фактори. Неслучайно на всяка една поръчка от blackfriday-а им си бяха сложили автоматично да пише срок на доставка до 30 ноември, за да се презастраховат съответно докато пратката не се изпрати и вече покаже реалния срок.
Пък ако искаш пратките ти да пристигат за ден ги пускай до showroom и си ги вземи лично оттам, намесени ли са куриерите вече става по-бавно по време на такива кампании.
И въпреки всичко последните 3 години на черен петък не мога да кажа, че имам кой знае колко забавена пратка от emag. (1-3 дни в рамките на нормалното)
Дори Amazon не доставят на следващия ден освен ако не си Prime или ако не си платиш допълнително и пак не е за всички продукти.
- - - - - - - - - -
700лв. е добра цена за модела, в емага беше на 900лв. за черен петък, а през годината много пъти я е имало с ваучер от 10% пак на същата цена от 900.
В крайна сметка уж беше до неделя промоцията в амазон, но след това просто махнаха ваучера, а цената остана същата като с него.
Този пост е редактиран от berpan; 19-11-24 в 13:59.
Отказани артикули още в събора поради недоставка и днес ми ги доставят в бокс, обаче искат да им платя и отказаните.
Ако платя всичко и реша да върна отказаните, сигурно ще ме таксуват за връщане към Не Емаг търговец.
Как се процедира в такъв случай?
Много трябва да се внимава с тия фалшиви гаражни изпълнения.
И още нещо.
Дните на връщане започват да текат от момента на издаването на товарителница или часове след поръчката. 5 от дните минаха в доставк и остават 9 за връщане към гаражите.
Лоша чат поддръжка на Емаг. Не решават казусите.
Уж магазин и доставка са в едни гащи.
- - - - - - - - - -
Направо два взимай да ти маже образите.
Дори с плавност или ефект сапунка да го държиш на 6 и 7 от 10 като стойност, че яко трепка при 0, направо вибрира. Инак товариш очите. Ма кой ти ги гледа, важното е да се зомбират в игрите за 1000 лв "микро" лед.
Този пост е редактиран от brotzki; 20-11-24 в 16:16.
С чат бота ли да го направи този скандал Всички се изхитриха вече. На никой не му се занимава, а и така пестят разходи за заплати. През телефона докато (ако) стигне до оператор трябва да мине през не знам си колко опции.
Този пост е редактиран от brotzki; 21-11-24 в 10:32.
Моята поръчка дойде в понеделник, още нямам време да и се нарадвам, но събота комшиите ще слушат :D
За 1400 го взех.
Здравейте,
Виждам, че LG OLED77G42LW отново е налично в повечето магазини на обичайната цена от последните месеци - около 6500 лв.
В Plesio даже е за 6000 лв. в момента, но по спомен в emag редовно с ваучер беше на сходна цена.
В тази връзка имам два въпроса:
1. Според Вас, каква е вероятността цената да намалее още покрай празниците или след тях? С колко? А при навлизането на G5 на нашия пазар?
2. Официалната гаранция е 5 години, но в сайта на Plesio е посочена 2 г. За emag не съм сигурен. Има ли разлика в гаранционното обслужване, примерно спрямо Технополис?