Само в VT има очила в комплекта.Първоначално публикувано от maxxbg
Само в VT има очила в комплекта.Първоначално публикувано от maxxbg
"И като гледам няма да заваря неразпечатван S30, та ще ходя като извънземен из нас със 3D очилца" И за какво ти е това и у дома 3D!? Осигури си сега нормален тв - а когато условията и качеството са по-различни, винаги можеш отново да преразгледаш преценката си. На нас некачествени варианти с 3D засега не са ни интересни.Не намираме смисъл.
Какво разбираш под некачествени варианти?Първоначално публикувано от TNN
Липсва ми личен опит за да разбирам. Чета из разни форуми - за да си заслужава 3D, добре би било телевизорът да е нещо като например SONY KDL-46EX720. А той си е около 2000 лв.
Точно тая серия на Сони / ЕХ720/ е с един от най-некачествените 3Д режими и не винаги цената е определяща за представянето на тв в различни режими -някои са силни на 3Д ,други при СД сигнали ...Точно за това са форумите ,като този -да няма после -"ама защо така ..." и т.н.![]()
Точно тази серия по форуми и ревюта я критикуват, че не е най-подходящия избор за 3D.Първоначално публикувано от TNN
Точно за тази серия и проблемите и с 3D има създадена тема. Предлагам Ви да се прехвърлите там, ако ще я обсъждате още.![]()
На мен не ми трябва да я обсъждам, защото нямам интерес към телевизора. Коментарът ми бе насочен към @TNN, който твърди че 3D-то му е отлично!Първоначално публикувано от Momchil
Не съм твърдял 3D-тв да ми е отличен. Струва ми се, че си заслужават само някои от тези с по-големите диагонали, а те са и най-скъпи. През последните 3 месеца, след внимателна преценка и съпоставки, си избрахме обикновени тв - Toshiba RL838 и HITACHI 24 H8L03. Засега и от двата сме доволни.И двата не са "тежък избор за малко пари" - засега са удачен избор.
Японските марки са ми като хоби и слабост. А корейските инстинктивно водят пре мен до нежелано събеседване като минимум... Поздрави
Който има нетрезво мислене да робува на марки си е негов проблем.Първоначално публикувано от TNN
Поздрави
Никога не съм робувал на марки. И след 2005 г дори и аз бях реших да си купувам разни неща на Samsung,LG, Hyundai.Как пък ни едно от тях не ми остана надеждно... Хладилник - нежелаещ да се саморазмразява... , компютър с блокирал 500 GB твърд диск- още в първа година с гаранция,GSM с екстри - трябва по два пъти в денонощие пълно зареждане да му правиш - за да работи...Дори и до стои - пак се изтощава пустата акумулаторна батерия. Монитор LG - каталяса след 4 години - прецених, че ми е по-изгодно да ги сменям, вместо ремонти... Моля, осмислете понятието "нетрезво мислене"... За патили, то следва да не се отнася. Всичко най-добро!
Знаете, че нищо вечно няма на тоя Свят. 4 години не са малко за LCD монитор. Просто сте нямали късмет. А и сега, ако ми кажете защо Samsung и LG са на едни от челните позиции в Света по производство и продажби на TV?Първоначално публикувано от TNN
Нека след Вашия отговор да не разводняваме темата.
Поздрави.
Защо да се разводняват теми -Samsung и LG са си далече от челните позиции в по производство и продажби на TV! Те са конкуренти примерно май само на Vestel и то май само и уж на думи. Колкото искаш - турски тв с корейски матрици.