Привет на всички !
Отвратително полезен форум иматеИзгубих си 12 часа четене (вместо да работя) - толкова е увлекателно и изчерпателно написано всичко. Та сега направо на трилемата ми.
Отдавна се каня да сменя CRT-то си, няма да ме заровят с него все пакПри родителите ми има Sharp LCD, Samsung LCD и понеже Sharp-a ми е скъп в нормалния среден клас, а Samsung повече никога не бих взел (не съм доволен от никой техен продукт : от микровълнова та до ТВ), се загледах в Panasonic.
Марката ми е отдавна на сърце, фен съм и. И се спрях на 3 модела. 32DT30 (LCD), P42S30, P42UT30 (Plasma). Разстоянието, с което разполагам варира от около 1.70м, до 3.20 - 3.80м. И като се зачетох, виждам че UT30 има презредово сканиране в 3D режим. Искам да знам фатално ли е това за триизмерното ми преживяване, много ли е лошо и всякакво друго мнение. Ще ми се 3D TV, прочетох ревюто и за DT30, ама пусти диагонал - май е малък за 3D. S30 e алтернатива ако нищо друго няма. Та моля за вашето експертно мнение и ще го взема предвид (не съм от хората, които само сондират и накрая вземат съвсем друго нещо).
Мерси предварително !