Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте! След едноседмично четене в готиния форум,и днешно посещение в местният Техномаркет. Резултатите са :
Не ме интересува 3Д, нито интернет приложения . Просто ми трябва Телевизор 42 инча, която да има добра картина. Да си гледам от компа ХД филми, както Телевизия и много спорт. Гледах, ЛГ, ТошибА;, Самсунг, Филипс и направо се сбърках тотално. Моля за помощ.Бюджет до 1500 лв.:)
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте , първо искам да ви поздравя за сайта който е невероятен.
След доста четене и аз почнах да се обърквам доста , това което търся е LED телевизор 40-42 инча до 2500 лв. Много ще съм ви благодарен ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от
dianpapazov
Няма проблем с ъпдейта - действай.
Цитат:
NinaRicci
След доста четене и аз почнах да се обърквам доста , това което търся е LED телевизор 40-42 инча до 2500 лв. Много ще съм ви благодарен ;)
Ако намериш този, го отнасяй: SONY KDL-46HX850+2X TDG-BR750 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
П.С. Вчера тъкмо щеше да легне точно на бюджета:rolleyes:
Да, вградените плеъри на Сони са куци, но телевизор се избира заради картината. За филмите има по-добри алтернативи от вградения плеър.
Според мен горните модели отстъпват, като цялостно качество на картината, но различни вкусове. Сравняваш в магазнът на режим Кино и избираш. Все пак ти ще го гледаш.
Цитат:
vakata77
Здравейте! След едноседмично четене в готиния форум,и днешно посещение в местният Техномаркет. Резултатите са :
Не ме интересува 3Д, нито интернет приложения . Просто ми трябва Телевизор 42 инча, която да има добра картина. Да си гледам от компа ХД филми, както Телевизия и много спорт. Гледах, ЛГ, ТошибА;, Самсунг, Филипс и направо се сбърках тотално. Моля за помощ.Бюджет до 1500 лв.:)
А Panasonic погледна ли----->http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47ET50E
Цитат:
NinaRicci
За тези пари, естествено, ако не държиш да е LED, ще те посъветвам да си вземеш Panasonic TX-P50ST60E
Ето ти едно пресничко ревю на по-малкия му брат----->Panasonic TX-P42ST60 3D Plasma TV Review
Ако ли не, модела на Sony, предложен от колегата е много добро предложение, но малко надминава бюджета.
От изброените от теб, бих се спрял на Panasonic 47WT50E, флагмана на Panasonic при LED моделите от миналата година.
Цитат:
vakata77
Може Panasonic TX-P42ST50 (плазма) http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E. Изпълнява всичките ти изисквания, и имаш 3D, което не си длъжен да ползваш.
Цитат:
Dominator
Честито колега! Със здраве да го ползваш!
Какъв е модела?
Благодаря ви.
Да, както някой каза, модела е 47LS5600
Още не съм го монтирал на стената, защото нямам бормашина. :)
Успех в избора на всички.
Цитат:
vakata77
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-42F5000
PHILIPS 42PFL5008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 42LA641S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L42E6E
Цитат:
hristoslav2
Няма проблем с ъпдейта - действай.
Последен въпрос, понеже ме е страх с тоя ъпдейт понеже е полски, като четох ръководството в началото на темата. Ето и въпросите ми :
- Ще изчезне ли менюто на български ?
- Има ли информация какво предоставят тези ъпдейти и къде да го прочета ?
- Какво е и работили , обновяване на софтуера по кабела или ефира ?
Благодаря ви предварително !
Цитат:
dianpapazov
Последен въпрос, понеже ме е страх с тоя ъпдейт понеже е полски, като четох ръководството в началото на темата. Ето и въпросите ми :
- Ще изчезне ли менюто на български ?
- Има ли информация какво предоставят тези ъпдейти и къде да го прочета ?
- Какво е и работи ли , обновяване на софтуера по кабела или ефира ?
Благодаря ви предварително !
Това че ъпдейта е от Полски , Немски, Френски или не знам си какъв Европейски сайт, няма никакво значение - той е един и същ и се сваля от сървъра на Самсунг за Европа.
1. Не - няма да ти изчезне менюто на български. Двете неща нямат почти нищо общо.
2. По едно време в ъпдейта имаше отделен файл описващ промените - в момента не знам какво е положението.
3. Ъпдейта става по два начина
- по интернет, след свързването на телевизора сам си прави проверка за нова версия
- с USB флашка - като първо от сайта се сваля файла, разархивира се, после се качва на флашката, тя се постява в USB порта и телевизора детеква новата версия, на екрана се появява съобщение питащо дали разрешаваш Тв да си направи ъпдейт.
Тук има диаграма с дяловете на производителите за полският пазар
Ranking telewizorów - luty 2013 – VideoTesty.pl
Цитат:
hristoslav2
Някакъв шанс да видим подобна извадка и за БГ пазара ?
п.п. Това си е риторичен въпрос , ясно е че това е строго пазена тайна . :police:
Защо някои телевизори са по-добри за гледане на спорт ?
Why Are Some TVs Better for Sports? - TelevisionInfo.com
И топ-спорт телевизорите са
Samsung E8000
Panasonic VT50, GT50
LG LM760