Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
За тези от вас които търсят модели 2013 с бял корпус - ето ви малко ориентировъчна информация
Samsung - F6510 и F4510
Philips - PFL7108
Panasonic - всички модели завършващи на буква W / пример TX-L42E6EW
Toshiba - всички модели завършващи на цифра 4 / пример 1334
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
46НХ850 за мен е най-доброто LCD за 2012 г. , все пак на мога да кажа ,че е с 400 лв по-добър от WT50 ... :D
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
46НХ850 за мен е най-доброто LCD за 2012 г. , все пак на мога да кажа ,че е с 400 лв по-добър от WT50 ... :D
2500 е в бюджета и не е проблем :-) По скоро имам една друга чуденка, защото телевизора ще ми трябва чак за есента, но тогава новите модели, ще са доста по скъпи. Предполагам до 1000+ лева отгоре. Та се чудя дали, да не си купя сега един да си отлежава до есента :-)
Цитат:
shogo
2500 е в бюджета и не е проблем :-) По скоро имам една друга чуденка, защото телевизора ще ми трябва чак за есента, но тогава новите модели, ще са доста по скъпи. Предполагам до 1000+ лева отгоре. Та се чудя дали, да не си купя сега един да си отлежава до есента :-)
Да ти имах проблема :) Това е най-добрия модел като ти каза svetlio1-няма какво да се чудиш.Успех..:Drinks:
Цитат:
shogo
До есента доста неща може да са по-различни :D , а и все още не съм виждал как са новите модели от високия клас за 2013 г.(то аз на другите не съм обръщал още сериозно внимание) .
Умуването приключи, днес взех LG 42LM620S. Но. В магазина пускахме цветни заливки от флашка, зверих се сума време и нищо, всичко изглеждаше ОК. Преди малко обаче забелязах една точка, която се вижда само на червен фон. Възможно ли е този пиксел да е изгорял за толкова малко време работа, защото съм сигурен, че в магазина го нямаше? И ако отговора е да, то струва ли си да се опитвам да заменям телевизора за друга бройка? Защото момчето в магазина каза, че е възможна замяна в рамките на три дни. Минава ми през ума обаче, че на другият телевизор изгорелите пиксели може да се окажат повече...
П.С. Извинявам се, обърках темите. Бях писал в тази за избор на 3D телевизор...
Най-добре го сменяй докато е "пресен" :D - ако толкова се притесняваш вземай някоя скорошна мостра , каквото има да излиза - ще е излязло.
Утре може и да отскоча до магазина. Лошото е, че го разопаковах напълно, свалих даже лепенките от самият телевизор...
UP Не го смениха. С аргумента, че тридневният срок не е законово регламентиран а гаранцията не покрива само един пиксел. Здраве да е...
svetlio1, христослав - моля препоръчайте ми телевизор който да взема - отново препрочетох темата ходих и на място да ги гледам и все още не мога да се ориенирам...:081:
Ето моделите които сте препоръчвали в темата, които отговарят на изискванията ми, дайте ми едно топ 3 от което да избирам, че нещо на мен не ми се получава...и най-накрая да хващам един за ушите... Ако междувременно е излязъл и друг добър модел - включете го и него...
Екстри освен ДЛНА не ми трябват, светла стая, бюджет - 2000 максимум.
SAMSUNG UE-46EH6030
SAMSUNG UE-46EH5450
SAMSUNG UE-46EH5300
SAMSUNG UE-46ES5500
SAMSUNG UE-46F6400
LG 47LM620S
PANASONIC TX-L47ET50E
Благодаря
Цитат:
shogo
До есента цените на новите модели ще паднат с 10-15%. Новите модели 2013 на Сони подържат DTS и вграденият плейър - повече видеокодеци. 2013 Sony TV Comparison Chart - HDTV News
В щатите вече ги пуснаха в продажба значи до месец ще се появат и тук
Sony BRAVIA HDTVs | LED TVs, 3D TVs, LCD TVs | Internet Ready Flat Panel Televisions | Sony Store USA
Цитат:
Inoel
svetlio1, христослав - моля препоръчайте ми телевизор който да взема - отново препрочетох темата ходих и на място да ги гледам и все още не мога да се ориенирам...
Ето моделите които сте препоръчвали в темата, които отговарят на изискванията ми, дайте ми едно топ 3 от което да избирам, че нещо на мен не ми се получава...и най-накрая да хващам един за ушите... Ако междувременно е излязъл и друг добър модел - включете го и него...
Екстри освен ДЛНА не ми трябват, светла стая, бюджет - 2000 максимум.
SAMSUNG UE-46EH6030
SAMSUNG UE-46EH5450
SAMSUNG UE-46EH5300
SAMSUNG UE-46ES5500
SAMSUNG UE-46F6400
LG 47LM620S
PANASONIC TX-L47ET50E
Благодаря
1. SAMSUNG UE-46F6400
2. PANASONIC TX-L47DT50E
3. LG 47LA640S
4. PHILIPS 47PFL5008K
Може би е по-добра идея за №4 да е http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-47PFL6007K ,че с новите още има твърде много неизвестни :D ( то важи и за LG ) За около 2100 лв има 2 много добри модела , ако размислиш (а и сега за Великден може пак да има "промоция") -
LG 47LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - с онлайн поръчка е 2089
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47WT50E - топ модела им за 2012 г. на супер цена (2099 лв) :Drinks:
Цитат:
hristoslav2
Да разбирам ли, че ме съветваш да изчакам? Видях само един 47 инчов модел. Дали ще имат по добро качество или само нови глезотийки :-)
Цитат:
shogo
Да разбирам ли, че ме съветваш да изчакам? Видях само един 47 инчов модел. Дали ще имат по добро качество или само нови глезотийки :-)
Новите модели на Сони гледам, че са с IPS матрица и пасивно 3Д. Не, че е лошо, ама въпрос на вкус... Да не стане така, че понеже държиш на Сони и да останеш леко изненадан с контраста. W900 e с VA панел, ама цената е нагоре...В момента HX850 e на добра цена за класа си, но пък да го купиш и шест месеца да му тече гаранцията, а и да не се окаже с изгорял пиксел или друг дефект...
Цитат:
shogo
Промените са в дизайна и нови глезотийки :grin:...така е последните 2 години.