1 Прикачен файл(ове)
 Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
  Готово. 
Бая зор беше със стойката, ама стана. За сега е екстра, но искам да помоля за нещо. 
Четох темета за LG, но така и не видях дали има някакви универсални настройки. На Toshiba-та ми преди имаше 1-2 важни неща. За цвета на кожата на хората имаше една опция и още 1-2 неща. Сега това LG има доста повече настройки от Toshiba-та и за това питам. 
Ще съм благодарен, ако някой ми помогне с настройките. Модела е LG 47LS5600
Благодаря.
     Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
  Еее, другият път. :) 
Каквото и да значи това за телевизора, който си написал. Предполагам от тия, дето светят отзад. :)
Благодаря за линковете. 

П.П. Писах и в темата за ЛГ. Моце да махнете единия пост, че стана много. 

Но знаете ли кое е най-странното? Не знам как до сега съм гледал 32" 
Този 47" го гледам от 2 часа и никак, ама никак не е голям. 
Живи и здрави, след време... още по-голям.
  Здравейте! Дали 42 инча ще е голям, ако се гледа от 2.2 - 2.5м? Ще се гледа както SD, така и HD.
  Ако гледаш само Канал3 - да :D . Добре си е 42" за 2.5м СД - за ХД е малък .
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Dominator 
   Здравейте! Дали 42 инча ще е голям, ако се гледа от 2.2 - 2.5м? Ще се гледа както SD, така и HD.

По принцип СД си е отживелица като цяло, но все пак зависи от съответните канали и доставчика им. Примерно някои чужди СД канали се виждат доста добре от близко разстояние. За ХД сигнал и то добър си е малък диагонала за това разстояние.
  ;-) Ще гледам предимно от Компа, но ще се гледа и телевизия де...;-) Но Канал 3 в никакъв случай. BTV HD и предимно канали с поносимо SD качество. Мисълта ми е, че ще заменя 37-ца за 42-ка и се чудя, дали да не сгреша?
   Цитат:

Dominator 
   ;-) Ще гледам предимно от Компа, но ще се гледа и телевизия де...;-) Но Канал 3 в никакъв случай. BTV HD и предимно канали с поносимо SD качество. Мисълта ми е, че ще заменя 37-ца за 42-ка и се чудя, дали да не сгреша?

Размерът на диагонала е много важен, НО има и други доста важни неща правещи един тв добър. Зависи каква кокошка за каква пуйка заменяш...:rolleyes:
   Цитат:

pilot 
   Размерът на диагонала е много важен, НО има и други доста важни неща правещи един тв добър. Зависи каква кокошка за каква пуйка заменяш...:rolleyes:

Един и същ телевизор, просто от 37 -> 42.
   Цитат:

Dominator 
   Един и същ телевизор, просто от 37 -> 42.

Ами щом си доволен от 37", то ако замяната е финасова изгодна т.е. да доплатиш за 42" без 37" да се окаже излишен, давай. Иначе аз бих се въздържал.
  Ясно, благодаря!

- - - - - - - - - -

Цитат:

Dominator 
   Ясно, благодаря!

Има ли вариант да съжалявам, ако взема 42 и го гледам от 2.2метра?

- - - - - - - - - -

Цитат:

pilot 
   Ами щом си доволен от 37", то ако замяната е финасова изгодна т.е. да доплатиш за 42" без 37" да се окаже излишен, давай. Иначе аз бих се въздържал.

Има ли вариант да съжалявам, ако взема 42 за разстояние от 2.2метра? Телевизора ще е за всекидневна.
   Цитат:

Dominator 
   Има ли вариант да съжалявам, ако взема 42 за разстояние от 2.2метра? Телевизора ще е за всекидневна.

Въпросът е субективен, а и зависи от това как се справя със скалирането и бързите сцени телевизора. Също зависи и от качеството на съответните канали, както казах по-горе. Гледам, че имаш 47", тествай го от 2.8м. на СД сигнал как е, за някакъв ориентир. Ако ти допада видяното, то предполагам няма да имаш проблем с 42" от 2.2м на СД, за ХД е ясно.
  Здравейте, препоръчайте ми моля ЛЦД 46-47 инча, бюджет 1500-1600лв. 3Д, интернет, скайп са без значение. 
 Изчетох почти цялата тема и видях, че се препоръчват доста модели които отговарят на моите изисквания, но се оплетох на кой последно да се спра, ако имате други предложения казвайте:

UE-46EH6030
 http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...NG-UE-46EH6030

UE-46EH5300
 SAMSUNG UE-46EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

UE-46ES5500
 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES5500

UE-46F5000
 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-46F5000

UE-46EH5450
 SAMSUNG UE-46EH5450 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 47LM620S
 LG 47LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

TX-L47ET50E
 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47ET50E

ПС: Видях че препоръчвате: PANASONIC TX-L47WT50E, той е над бюджета ми, но ако наистина си заслужава и превъзхожда всички останали ТВ-та бих могъл да се напъна

Благодаря предварително:)
  А защо  не плазмен тв, колкото и скандално да звучи  .  

PANASONIC TX-P50ST50E

Ако си решил твърдо да е LCD може да добавиш към горния списък . 

PHILIPS 3D 46PFL5537K

PANASONIC TX-L47ET
  Здравейте , някой да има инфо или предложение за НЕТТОП или МИНИ ПС с ФУЛЛ ХД за телевизора да се ползва предимно за интернет ? Дайте инфо мнения впечатления или линкове ако има тема. 
Благодаря предварително !