Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 39 от 106 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Като изключим, че е 2 годишен модел и изисква обстойна настройка за по-точни цветове е добър. Примерно в сравнение с горните модели в бързите сцени е една идея по-добър; контраста е на едно ниво, цветове - близки, този Шарп изисква по сериозна настройка; равномерността на подсветката е по-добра; ъгли на виждане - средно ниво и на трите. Шарп са с 3 години стандартна гаранция.
    Виж го на място!
    Благодаря за коментара, ще погледна по празниците за някоя промоция и ако няма нещо шокиращо изгодно , може и да се спра на шарп...

2.  

3. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Radnevo, Bulgaria

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Предложете някои модел 55 инч на Самсунг или Панасоник за около 3000-3500 новите модели кога излизат или са излезнали вече

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Илиян Динков Виж публикацията
    Предложете някои модел 55 инч на Самсунг или Панасоник за около 3000-3500 новите модели кога излизат или са излезнали вече
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L55ET60E
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-UE-55F6670

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P55ST60E

5. kon
    kon е офлайн

Тук е от
    Apr 2013

Помогнете ми кой 32" ТВ да си избера - LG 32LS570S LG 32LS570S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или SAMSUNG UE-32EH5300SAMSUNG UE-32EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Това са ми възможностите в момента, ще се ползва главно за гледане на TV. Благодаря

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kon Виж публикацията
    Помогнете ми кой 32" ТВ да си избера -
    LG 32LS570S LG 32LS570S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или
    SAMSUNG UE-32EH5300SAMSUNG UE-32EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Това са ми възможностите в момента, ще се ползва главно за гледане на TV. Благодаря
    Вторият е с една-две идеи по-добър.

7. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Илиян Динков Виж публикацията
    И аз съм фен на тези марки до преди някоя година бях на Panasonic ,сега съм всичко на SAMSUNG.Ако си купувах сега обаче щях да мисля за PANASONIC50ST50,ЗАРАДИ СУПЕР ЦЕНАТА

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E

...или ако паричките не са основния ти проблем виш led SONY.W805/W905(TRILUMINOS).
    http://www.sony.bg/product/tv-117-46-lcd/kdl-46w905a
    От миналата година SONY КАТО ЧЕ ЛИ СА НАЙ-ДОБРЕ ПРИ ЛЕД,не искам да кажа,че SAMSUNG е зле,ама и малко си дигнаха цените,пък и предпочитам задна подсветка.Лошото е ,че на светлината в магазините и хубавите източници (за реклама) трудно ще разбереш разлика.
    Този пост е редактиран от cable; 29-04-13 в 14:43.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,
    Съвсем предстоящо е купуване на ТВ, който подарявам. Ще се гледа от сравнително възрастни хора, основно новини и кабелна /цифрова/. Помещението е осветено, а и изискванията на плазмата не са уместни, поради което ги пропускам като идея. Разстоянието е около 3-3.5м., като до сега се е гледало на кинескоп под 30".
    Бюджет - 1600лв.
    Насочвам се към 46 и 47 инчови модели. Заради прочетеното във форума ми се иска преди всичко добра картина като основни настройки и добро поведение при спорт. Смарт функции и 3D са по-скоро ненужни, но по-добрата картина може да доведе и до тяхното присъствие. Идентично е отношението и към вградения плеър.

Заради спорта се насочих към Панасоник, без да ограничавам избора.
    PANASONIC TX-L47ET50E
    PANASONIC TX-L47ET5E /защо този е малко по-скъп в Технополис без промоции, освен включените очила - те ли са причината?/

На LG конкретно LG 47LM640S

От Самсунгите:
    SAMSUNG UE-46ES5500
    SAMSUNG UE-46ES6100 /може би този определи горната граница на бюджета/

На SONY моделите не съм гледал конкретно, защото в магазина гледах HX750 и HX850, което ме отказа да гледам нещо по-ниско - много са хубави, но...

Филипс и Тошиба ги оставям само като възможност, но не съм ги гледал като конкретни модели /може би незаслужено/.

Нямам предубеждения към марки и приемам съвети за най-подходящото. Изброените са само моите насоки, без да имам въобще усещане, че виждам добре и правилно.

БЛАГОДАРЯ

10. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте,

моля за помощ, като ситуацията е следната. Насочил съм се към ТВ 46-47" ЛЕД, бюджет 1200 (пряко сили ). Холът е много осветен, така че плазма отпада. 3Д е напълно ненужно за мен, тъй като свестните активни 3Д започват от 1700 нагоре. Ще се гледа основно спорт и тв. С всичко съм готов да направя компромис, но не и с размера (преди 4 год си купих 37" ЛГ ЛХ4000, мислейки си , че това е много голям диагонал. Една седмица по-късно ревях като магаре, че ми е много малък 37" ).Гледам Тошиба, гледам ЛГ и Филипс и не мога да се ориентирам. Моля да дадете акъл.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от amihalev Виж публикацията
    Здравейте,

моля за помощ, като ситуацията е следната. Насочил съм се към ТВ 46-47" ЛЕД, бюджет 1200 (пряко сили ). Холът е много осветен, така че плазма отпада. 3Д е напълно ненужно за мен, тъй като свестните активни 3Д започват от 1700 нагоре. Ще се гледа основно спорт и тв. С всичко съм готов да направя компромис, но не и с размера (преди 4 год си купих 37" ЛГ ЛХ4000, мислейки си , че това е много голям диагонал. Една седмица по-късно ревях като магаре, че ми е много малък 37" ).Гледам Тошиба, гледам ЛГ и Филипс и не мога да се ориентирам. Моля да дадете акъл.
    С този бюджет нямаш голям избор
    TOSHIBA 46UL863G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - този е модел 2011година и вероятно мостра
    TOSHIBA 46TL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES5500
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-47LS5600
    в случай че размислиш за плазмата...
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-PS-51F4500

Compare frames per second: which looks better?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-04-13 в 20:31.

12. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте!
    Скоро ще си купувам телевизор. Заинтересувах се за разликите в технологиите и се спрях на плазмените телевизори на Панасоник. Бюджета е около 1000 лв. Спрях се на PANASONIC TX-P50X50E. Въпроса ми е дали резолюцията му (1024 x 768) ще може да възпроизвежда от компютър примерно картина 720 р? Заслужава ли си да се предпочете TX-P42UT50E който е с резолюция 1920 X 1080 , но е с 8 инча по-малък. dОсвен това първия модел е HD READY а втория 3D FULL HD (Не мисля да гледам 3Д). Дистанцията, от която ще се гледа ще е сравнително малка от рода на 3 метра. Благодаря предварително!

13.  

14. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от TzEZar Виж публикацията
    Здравейте!
    Скоро ще си купувам телевизор. Заинтересувах се за разликите в технологиите и се спрях на плазмените телевизори на Панасоник. Бюджета е около 1000 лв. Спрях се на PANASONIC TX-P50X50E. Въпроса ми е дали резолюцията му (1024 x 768) ще може да възпроизвежда от компютър примерно картина 720 р? Заслужава ли си да се предпочете TX-P42UT50E който е с резолюция 1920 X 1080 , но е с 8 инча по-малък. dОсвен това първия модел е HD READY а втория 3D FULL HD (Не мисля да гледам 3Д). Дистанцията, от която ще се гледа ще е сравнително малка от рода на 3 метра. Благодаря предварително!
    Задължително FullHD! за това разстояние!

15. Тук е от
    Apr 2013

Здравей Христослав,

въпросът ми е дали си ги градирал, както си ги написал? Имам предвид, дали вървят така по "хубост" 1. UL863G 2. tl938 3. ES5500 и т.н. Защото ако е така, то директно отивам и грабвам ТЛ938, въпреки че нещо дълбоко в мен ме дърпаше ЛГ ЛС5600. Относно плазмата не мога да се пречупя. Едната цяла страна на хола ми е отворена тип френски прозорец и гледам всеки ден незабравима, панорамна гледка на Витоша, разпростряла се пред мен. Та затова е разбираемо, че не искам да затъмнявам. Иначе източникът на ТВ сигнал е НЕТ1, супер качествен, а източникът за филми е добрият стар комп, свързан с ХДМИ - ХДМИ. Не използвам никакви настройки тип "китайски цветове".

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Варна/Шумен

Скоро ще се взема телевизор 32'' за вилата-спалнята.Налагането на цифровизацията ме кара по-добре да купя тв,отколкото да дам примерно 50лв за тунер.Така бюджета е 750лв макс,32'' задължително,нито повече нито по малко,ще се гледа от около 1метър, -1,5 метра.Искам задължително ЛЕД,интернети и други екстри не ме бъркат.Ще се гледат основно мачове и филми.Задължително се иска да чете бг субтитри от флашка или хард диск.Някакви предложения ?
    И ако има някъде направено ревю за http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L37E5E ще желя да го видя.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от amihalev Виж публикацията
    Здравей Христослав,

въпросът ми е дали си ги градирал, както си ги написал? Имам предвид, дали вървят така по "хубост" 1. UL863G 2. tl938 3. ES5500 и т.н. Защото ако е така, то директно отивам и грабвам ТЛ938, въпреки че нещо дълбоко в мен ме дърпаше ЛГ ЛС5600. Относно плазмата не мога да се пречупя. Едната цяла страна на хола ми е отворена тип френски прозорец и гледам всеки ден незабравима, панорамна гледка на Витоша, разпростряла се пред мен. Та затова е разбираемо, че не искам да затъмнявам. Иначе източникът на ТВ сигнал е НЕТ1, супер качествен, а източникът за филми е добрият стар комп, свързан с ХДМИ - ХДМИ. Не използвам никакви настройки тип "китайски цветове".

Хм... Колега, да те предупредя че ако вземеш LG, ще го използваш като огледало, ако няма завеси и то плътни! Аз така се излъгах да взема миналогодишния модел LM620S за всекидневната и отразява адски много, вярно че щорите са вертикални не стига, че са бели, но и пропускат малко светлина...та това ти го казвам за да имаш едно наум. Аз си мислех, че от LG са продължили с традицията за полу-матови екрани, но уви!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 106 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе