Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 41 от 106 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

1. Чете български субтитри
    2. Подържа до 2Tb хард диск
    3. За пласмасата - не знам, за всяка бройка е различно и зависи от сглобката.
    4. С 50 херцов панел е
    5. Модел 2013 година

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте, имам Toshiba 42SL738G, купен на 01.05.2011. Тази сутрин нещо му се скапа - в долната 1/4 се появяват някакво трептене и черти. Имам Гаранция+ за 5 години от Техномаркет, от там ми казаха да им закарам телевизора за ремонт, а в гаранцията (+) пише - "Експресно сервизно обслужване у дома при големи електроуреди - за всички телевизори с диагонал на екрана над 37"". От магазина твърдят, че важало само за двете години стандартна гаранция. Така ли е?
    Този пост е редактиран от NikSam; 07-05-13 в 16:11.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Аз бих го занесъл в сервиза. Някак си не мога да си представя телевизионния техник да оправи експресно такава техника у дома носейки си всички уреди и инструменти.

5. Тук е от
    Dec 2002

Моля предложение за LED телевизор 32 инча до 700 лв.
    Ще се използва основно за цифрова телевизия и филми през USB.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Plamen2860 Виж публикацията
    Моля предложение за LED телевизор 32 инча до 700 лв.
    Ще се използва основно за цифрова телевизия и филми през USB.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-32LN5400

7. Тук е от
    Dec 2002

Мерси.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

:rolleyes:
    YouTube Blog: New ways to support great content on YouTube
    All channels have a 14-day free trial and some offer yearly discounts. Paid YouTube channels are commercial-free. The paid TV channels should also become available through your apps on Smart TVs, tablets and smartphones soon. The app may need to be updated.

Настъплението на китайските производители продължава. След Haier, Hisense в магазините от старият континент се появиха и модели от марката Changhong. Преди 2 години предлагаха продукцията си само в две европейски държави - вече са близо десет. Changhong има над половинвековна история [основана през 1958 година], в предприятията на компанията работят около 100 000 работници. Имат ежегоден оборот от 13 милиарда долара.
    Changhong

Тази вечер в 18.00 часа /в 2 след полунощ наше/ започва състезанието за най-добър телевизор за 2013 година !!!

HDTV Shootout 2013
    6pm May 10 (Friday) and 6pm May 11th (Saturday), in Scarsdale, NY.

събитието ще се предава на-живо
    http://new.livestream.com/accounts/632436/hdtvshootout

https://www.youtube.com/HDTVShootout

https://www.facebook.com/ValueElectronics

http://www.valueelectronics.com/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-05-13 в 21:39.

10. Тук е от
    May 2013

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте,
    отдавна преглеждам темата, и съм почти готова с избора си
    Надявам се, че съм на прав път,но може и да се окаже, че съм в напълно грешна посока. Ще съм благодарна, ако можете да ми дадете съвет на кое да се спра.

Живея в Англия и магазинът, който ми е най-изгоден е Кърис ( Currys | TVs, Washing Machines, Cookers, Cameras, Tablets ) по-долу има и линкове на телевизорите на който съм се спряла. Ако някой е по-запознат с пазара тук и знае по-изгодни места да пише
    Приемам и нови предложения за телевизори, стига да се вписват в положението.

С няколко думи - бюджет макс 1000 паунда(може и по-еффтино ;
    силно осветено помещение;
    от 3 до 5 метра ще се гледа;
    предимно Булсатком (много мачове);
    3D...мисля, не ми е нужно, май никога няма да го ползвам!

За Wi-Fi ми трябва, за да може да се свързва с компютъра да гледам филми да чете бг субтитри, клипчета и yоutube от телефона и т.н.

Buy SAMSUNG UE50F6200 Smart 50" LED TV | Free Delivery | Currys - има го и на цена 999 паунда, за това го слагам

Buy SAMSUNG UE50F6100 3D 50" LED TV with BD-F6500 3D Blu-ray Player | Free Delivery | Currys

Buy SAMSUNG UE50F5500 Smart 50" LED TV | Free Delivery | Currys

Buy SAMSUNG UE46F5500 Smart 46" LED TV | Free Delivery | Currys - 46 инча

Имам домашно кино: Yamaha RX-V367 но нямам Blu-ray, а в ревюто пише, че на ямахата и липсва -
    "HD audio decoding, but if you have a Blu-ray deck with the relevant decoding the latter isn’t a major issue.
    Та ако ми дадете и съвет какъв Blu-ray deck да си взема, да стане пълно оборудването.

Благодаря предварително!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

plovediv
    Привет
    Погледни вторият

Сравнение на изброените от теб
    TVs - LED TV, Plasma TV, 3D TV & Accessories - Samsung UK

За Булсатком с техният лош сигнал и орязана резолюция + гледане на мачове - препоръчвам плазма. Надявам се, че не си от домакините които по цял ден гледат една и съща програма....
    Ето още едно предложение - надявам се, че имаш пердета или щори :rolleyes: картината му е в пъти по-добра
    Buy Panasonic Viera TX-P50GT50B Plasma HD 1080p 3D Smart TV, 50 Inch with Freesat/Freeview HD online at John Lewis
    ето и съответният блу-рей плейър
    Buy Panasonic DMP-BDT230EB Smart 3D Blu-ray Disc/DVD Player online at John Lewis

Това са най-добрите блу-рей плейъри в света.
    http://www.oppo-bluray.co.uk/

има и друг добър вариант - медия плейър
    http://dune-hd.com/eng

9thAnnual HDTV Shootout - ... on 9th Annual HDTV Shootout at Value Electronics

Окончателните резултати ще излязат в Понеделник
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-05-13 в 22:29.

12. Тук е от
    Jul 2008

Здравейте! Искам да попитам за мнение Христослав,как би подредил като качество на картината новото сони 6 серия,самсунг f5500 и филипс 6008. Не търся 3Д, бюджет 1500-2000 лв. Плазма не става има деца които висят на една програма предимно. Благодаря предварително! Днес гледах сонито и ми допадна картината, но и филипса ми хареса. За самсунга нямам впечатления.

- - - - - - - - - -

Забравих-сигнала е виваком и ефир.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brazi Виж публикацията
    Здравейте! Искам да попитам за мнение Христослав,как би подредил като качество на картината новото сони 6 серия,самсунг f5500 и филипс 6008. Не търся 3Д, бюджет 1500-2000 лв. Плазма не става има деца които висят на една програма предимно. Благодаря предварително! Днес гледах сонито и ми допадна картината, но и филипса ми хареса. За самсунга нямам впечатления.
    Не мога да ти дам отговор на този въпрос - поне за сега.
    1. Все още не съм виждал наживо новите сонита W650A /панел A-MVA AUO/ а и не знам кога скоро ще имам време за това.
    2. Сравняваме модели ползващи различни панели

Ако ще ти помогне - личните ми предпочитания сред изброените от теб са
    1. Сони
    2. Самсунг
    3. Филипс

Find the Best HDTV, Plasma TV, LCD TVs - Reviews, Tests & Ratings
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-05-13 в 20:45.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Radnevo, Bulgaria

Самсунг UE55F6670SS е новата ми придобивка като цяло Христославе благодаря ти взех флашката лаптопа в Техното тествах доволен съм и го взех имам да черпя

16. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Моля за съвет. Искам да купя 32" телевизор за възрастен човек. Изисквания са: Full HD, максимално добър на гледане (може би IPS матрица), DVB C/T -Mpeg4, USB вход за елементарни неща, снимки, mp3 и малко видео. И прилична цена разбира се.

Колебая се между LG 32LS5600 и Philips 32PFL3807H.
    И двата модел са на промоция в Зора за 599 лв.

17. Тук е от
    May 2013

Благодаря за бързия отговор.

Само да уточня - знам,че плазмите са по-добрия вариант, но не и в моя случай. Стаята е с 3 стъклени стени и стъклен таван- дори и с щори, винаги е светло, като добавя, че аз предимно ползвам телевизора като фон и забравям да сменя канала цял ден, а се сяда за мач или конкретен филм (пък и малко дете наоколо с плазма... :rolleyes: ) ...100% плазма няма да е!

Иначе в таблицата гледам втория Samsung F6100, който ми препоръчваш, има описани много по-малко неща от F6200, дали има wi-fi връзка за гледане на филми? Не мога да разбера много от ревютата? Под мен "колегата" си е харесал F5500, което май също отговаря на моите условия и е с 200 паунда по-малко? Дали си заслужава или офертата на 6100 е по-добра?

За blu-ray този, който върви с F6100 ще ми свърши ли работа за HD audio decoding-а за Yamaha-та?
    Blu-ray Panasonic, който предлагаш с плазмата, предимно за плазмата ли го препоръчва или си струва за независимо какъв ТВ? (Най-добрите са ми малко скъпички, за max20 диска годишно).

Благодаря за полезните съвети и се извинявам, че ви затрупвам със завъртяни въпроси.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Samsung F5500, F5000 и F5300 изключително сполучлива таз годишна 5 серия на марката.
    Успех!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 106 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе