Колега , така е - има активно 3Д ( очилата са цифра ) и пасивно 3Д - очилата са прости и са 5/10 лв , но също има 2 вида .
Еее , има и 3Д без очила , но самия ТВ е цифрааа!
Качество и достоверност на картината
Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.
Удобство на ползване и ергономика
Всеядност на вграденият плейър
Цена и най-голям избор на модели в магазина
Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....
Препоръки във форуми и различни издания
Препоръки на познати, съседи и приятели
Препоръки на продавач-консултантите в магазина
Колега , така е - има активно 3Д ( очилата са цифра ) и пасивно 3Д - очилата са прости и са 5/10 лв , но също има 2 вида .
Еее , има и 3Д без очила , но самия ТВ е цифрааа!
Ами защо по тия сайтове не пише активно/пасивно, как да разбера?
Защото тия сайтове са търговски , за другото си има " продавач-консултанти " !
6320 какъв е?
Самсунг използват активно 3Д като технология . LG - пасивно .
Значи това SAMSUNG UE-46F6320 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
е с активно 3д и има 2 чифта очила към телевизора, което е добра сделка, така ли? Щото очилата са цифра?
За останалите марки може да се ориентираш по дължината на диагонала:
42" и 47" - пасивно
40" и 46" - активно
Определено наличието на очила е предимство . Вече на са толкова скъпи и има и заместители , но ако ти трябват 4 чифта примерно си е хубава кръгла сума .
Малко новини от IFA 2013
LG Newsroom
LG Newsroom
Sony Corporation of America
Sony IFA 2013 press conference | CNET
IFA 2013 @ Berlin | SAMSUNG TOMORROW Global
Philips - IFA 2013
IFA: Panasonic Tablet 4K a novembre a 4.500
IFA: Popcorn Hour A-410 Pro con DAC e 7.1ch | AV Magazine
IFA: Haier, 9 TV Android Ultra HD | AV Magazine
MHL 3.0 specification -- 4K Ultra HD video on your smartphone
:rolleyes:
http://translate.google.com/translat...sAXA&sandbox=1
https://support.skype.com/ru/faq/FA1...B7%D0%BE%D1%80
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-09-13 в 21:51.
Малко новини и от мен - търсенето приключи, телевизорът е 6320.
Притеснява ме обаче по-тъмно оцветено петно на гърба на телевизора, пада се в средата.
Също като се мотам из менютата ми излизат някакви български сайтове, клипове от ютуб и т.н.
Влязох в някакво сервизно меню с клавишна комбинация, но не мога да намеря "operating hours" или както там се води.
Телевизорът го извадиха от склада и го разопаковаха пред мен, ама знам ли..
Бай дъ уей - близу съкс биг тайм! Не стига, това, ами на приемника си нямат ХД изход и на всичкото отгоре, 5-тте ХД канала ги няма, върви само звук, но не и картина!
Този пост е редактиран от podredko; 06-09-13 в 18:42.
Здравейте, харесал съм си този лед телевизор: LG 42LA690S и ще се радвам да споделите мнение за него. До колкото успях да проуча има най-много екстри за цената си, освен това и дизайнът му е много атрактивен - все едно няма рамка.
Нещото, което ме притеснява е дали няма да дойде прекалено голям за разстоянието, от което ще се гледа: 2,9 - 3,5 метра. В момента от това разстояние гледаме с един стар Panasonic 21 инча, така че в началото със сигурност ще е фрапиращо. Въпросът е дали няма стандартните канали, тези които не са HD, да излизат с прекалено раздута картина?
Даже може да ти се стори малък като му пуснеш качествен сигнал . Ако имаш кофти доставчик на сигнал , ТВ-то няма как да ти направи перфектна картина .
Как става работата с тия 3Д очила? Има някакви лепенки на стъклата - синя и червена, те за какво са? Сигурно задавам тъпи въпроси, ама..